Kokio velnio darei tą sendinimą? mano manymu, būtų geriau jeigu tos nuotraukos būtų be jo, bet, whatever, ačiū
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje
Collapse
X
-
jokio "sendinimo" nedariau. manau, tai, ką vadini sendinimu, yra tiesiog rezultatas to, kad naudojau juostinį 'Zenitą' na, aišku, pripažįstu, photoshopinau šitas nuotraukas, bet, iš kitos pusės, visos nuotraukos yra fotošopinamos
pagarbiai,
reptilias'o brolis.Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.
Comment
-
Parašė Reptilias Rodyti pranešimąjokio "sendinimo" nedariau. manau, tai, ką vadini sendinimu, yra tiesiog rezultatas to, kad naudojau juostinį 'Zenitą' na, aišku, pripažįstu, photoshopinau šitas nuotraukas, bet, iš kitos pusės, visos nuotraukos yra fotošopinamos
pagarbiai,
reptilias'o brolis.
Comment
-
Parašė Edgaex Rodyti pranešimąNuo "K" pastato vaizdai daug įspūdingesni. O šiaip ačiū, neblogas aukštis Beje, kaip patekai ant pastato ?
O patekome su draugu gana nesunkiai - atėjome į statybos aikštelę, paklausėme paprasto darbininko, ar galėtume pafotografuoti nuo viršaus. jis nurodė, kur rasti žmogų, užkelsiantį mus viršun susiradom jį, pašnekėjom biškį, ir jis liftu mus užkėlė - ganėtinai nesudėtingas būdas
p.s. ten viršuje kaip vėjas šviiiiilpiaa... labai įdomiai nuteikia tas švilpimas
reptilias'o brolis.Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.
Comment
-
Lygiai taip pat ir aš ten pakliuvau, kai pastatas buvo dar "tik" 25 aukštų. Jei dar kas nematėt, štai mano nuotraukos http://tinkle.miestai.net/showthread...9562#post99562
dėl vėjo, tai jooo viršuje jis išties neblogas..Westside is the best ! :jura:
Comment
-
Dėkui už foto Toks jausmas jog žiūrėtum nuotraukas skanuotas iš tarybinės knygutės apie KlaipėdąPaskutinis taisė Montezauras_klp; 2006.09.19, 23:01."Klaipėda - Laisvu stiliumi"
Comment
-
Parašė batista Rodyti pranešimąaukštas tai aukštas, bet koks jis laibas
Comment
Comment