Vaizdas iš naujosios perkėlos lygiai prieš savaitę:
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje
Collapse
X
-
Labai gaila kad tik dabar radau jusu foruma, kaip jau nebedirbu pliene. Teko dirbti menesi. Dirbau virsuje kaip dar state 25 auksta. Patikekite manimi vaizdai tiesiog neapsakomi. Gaila kad nepadariau nuotrauku. Jei pavyks ten dirba mano vienas labai gerai pazystamas zmogus. Duosiu jam fotika kad padarytu keleta foto is virsaus kol dar nepabaige darbu virsuje. Manau sios foto turetu jus sudominti.
Comment
-
Hm priezastys yra kelios. Nepatiko darbo laikas: 4 dienines 4 laisvos 4 naktines 4 laisvos ir t.t. Dienines darbo valandos trunka 12 val ishmetus pietus, naktines 11. Virsuje oro salygos tiesiog baisios, kol as dirbau buvo labai karsta, na o dabar vyrukai jau pradeda salti. Del atlyginimo skustis negalima, del aprangos, saugumo priemoniu, irankiu ir panasiai tai tikrai super. Gauni visko ko reikia. Bet pagrindine priezastis tiesiog pasiule geresne, silta, svaria darbo vieta ir susigundziau. o draugo naktine pamaina prasides penktadieni. Tai kol bus sviesu as duosiu jam fotika.
Comment
-
Parašė ReDevil Rodyti pranešimąPatikekite manimi vaizdai tiesiog neapsakomiWestside is the best ! :jura:
Comment
-
sveiki, nakti vaizdas labai grazus taip pat. bet manau kad nepakankamai apsviesta klaipeda kad parodytu savo tikrasias grozybes. pats graziausias vaizdas per saulelydi. is tikro man net paciam idomu kaip dabar vaizdas is ten. nes kaip dirbau 25 aukste vistiek labai skiriasi nuo 34. bet bus nuotraukos ir matysim kokie vaizdeliai is ten siuo metu.
Comment
-
Parašė Reptilias Rodyti pranešimąNa ka, siandien mano brolis pasivazinejo liftu ir uzkilo i 31 auksta.Uz keliu dienu laukite foto
Comment
-
pastato viršus iš apačios:
kylant liftu į viršų... : )
toliau, manau, komentarų nereikia - nuotraukos, darytos, užsikėlus viršun
viskas atsiprašau, bet aš fotografavau ne tiek apylinkes (kas, mano nuomone, nebūtų įdomu), kiek pačią aukštumos statybų aplinką bei atmosferą. tai tiek. būtų įdomu sužinoti, ką manote apie tokias nuotraukas
peace,
reptilias'o brolisPasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.
Comment
Comment