Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Gales anteną uždėt vietoj nukirptų aukštų

Comment

Aš jau buvau kažkada minejas kad jie ten gryba pjauna su leistinais nukrypimais kuriuos viršyja, be to jau seniai sklando gandai kad iškels iki 25 ir stop.
      Ir butu naivu tiketis kad jie savo puslapyje ar dar kaip bandytu tai pranesti visuomenei, tai butu jiems kaip "nockdown" ir taip sunkiai besisekančioje kovoje.

Comment

Na, nežinau aš ten visų Plieno užkuliusių, bet pagal jų darbų spartą, tai nepasakyčiau, jog sunkiai jiems ten sekas

Comment

šiandien buvau pliene, netyčiom pamačiau, kad visgi Andrius aštuntame aukšte nusipirko butą 58,23m2

Comment

Labai gražu skaityti šiame forume rašančių Klaipėdos patriotų žodžius. Malonu matyti kylantį puikų kvartalą. Tik žinau, kad nevisi klaipėdiečiai nori gyventi daugiabučiuose. Yra ir kita miestiečių dalis, kuri dairosi individualių namų ar sklypų namui statytis.
            Šiuo klausimu Klaipėda turi ypač geras sąlygas - šiais metais pradedantį formuotis Rytinį priemiestį (už Palangos plento). Apie tai informacijos galima rasti čia: www.naujinamai.blogspot.com Tikiuosi, kad po 10 metų Klaipėda bus dar nuostabesnė tiek savo daugiabučiais ir komerciniais pastatais, tiek individualių namų kvartalais.

Comment

Štai ką man atsakė dėl dangoraižio aukštingumo:
              Labas rytas p. Mantai,

Dekoju kad domites musu projektu.
              Dangoraizio statyboje niekas nepasikeite ir aukstu "liko" tiek kiek ir buvo pradzioje planuota.

Geros dienos.
              "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

Geros žinios Lauksim jų išpildymo...
                Darbas žmogų daro garbingu,
                o tinginystė laimingu

Comment

Statomas 18 aukštas. Pagal viską tai vakar apdailą turėjo pradėt dėt, gal kas pafotkinsit?

Comment

Savaitgalį viešėsiu Klaipėdoje, tai būtinai keliausiu apžiūrėti Galbūt pavyks padaryti kelias nuotraukas, bet nepažadu
                    Paskutinis taisė Darius_; 2006.05.16, 15:54.

Comment

Tai tikimės sulauksim bent kelių miesto nuotraukų
                      GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Parašė Montezauras_klp
                        Statomas 18 aukštas. Pagal viską tai vakar apdailą turėjo pradėt dėt, gal kas pafotkinsit?
                        Atkelta iki birželio mėn, dar neišrinkta plokštė.

Comment

Jei taip ilgai renkasi, tai tikėkimės išrinks tikrai kokybiškas ir vizualiai patrauklias.

Comment

Jau 19a. pradėjo

Comment

papildau vizualine medžiaga

Westside is the best ! :jura:

Comment

Ačiū
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Aciu Edgaex Jau norejau klaust, kodel niekas nepapildo temos
                                  "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Dar tik pusė pastatė, o iš tolo jau aukštas atrodo

Comment

Statybų tempas tikrai įspūdingas. Dirba 24 h. Per naktį virina konstrukcijas, o dieną pila betoną.

Comment

Reiškia paklausa yra, o tai labai gerai

Comment

History is rising...
                                          Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

Working...
                                          X