Na kažkada pravažiavau, tai man grynas vaiduoklis atrodo visiškai neįsiliejantis į aplinką, toks jau griozdas, matosi, kad buvo siekiama kuo daugiau butų prigrūst. Na galbūt kai visiškai bus baigtas, mano nuomonė ir pasikeis, bet dabar man šis pastatas niekuom netraukia, tiesiog labai nykus. Ir kuom Urbanistai tave ta jo architektūra traukia???
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Manto namai“, Klaipėda
Collapse
X
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąNe centrinėje miesto gatvėje? O kur? Gal miegamajam rajone„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Paskutinis taisė URBANISTAS; 2009.03.24, 15:39."Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė Bandit_romis Rodyti pranešimąSakyčiau ir vėl vienu aukštu per daug lyginant su šalia esančiais pastatais. O šiaip, man patinka.
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąNa kiekvienam kaimiečiui gi neitiksi....
Comment
-
Tai neabejotinai kokybiškiausias naujas pastatas Klaipėdoje ir vienas iš kokybiškiausių pastatų visoje Lietuvoje, labai džiaugiuosi kad mūsų miestų centruose atsiranda tokia šiuolaikinė architektūra kaip Manto namai, centro tankumas būtinas, neišvengiamas, ir pageidautinas, svarbu kaip bus sutvarkyta aplinka.
Neketinau išsakyti nuomonės kol pastatas nėra baigtas, bet dėl kaikurių forumiečių supratimo stokos neiškenčiau.
Comment
-
Visų pirma prie stulpo kalti reikėtų Klaipėdos m. ST, patvirtinusią detalųjį planą su dideliu užstatymo intensyvumu. O intensyvumo norėjimas iš investuotojų pusės juk suprantamas - pinigai už sklypą sumokėti milžiniški, atsiimti juos kažkokiu būdu reikia. O architektai sukūrė ne blogiausią pastatą, vadovaudamiesi tos pačios tarybos išduotom projektavimo sąlygomis (sąvadu) ir, svarbiausia, patvirtintu detaliuoju planu.
Pastatas geras, tačiau tai, kad per didelis intensyvumas ir maži atstumai - detalųjį planą tvirtinusių ir statybos leidimą išdavusių institucijų kaltė. Jų pareiga prižiūrėti, kad žaidimas vyktų pagal taisykles.N N N
Comment
-
Pritariu - kur nors tolėliau už Big'o būtų pats tas. Man iš daugelio nuotraukų (gyvai dar nemačiau) kažkaip tai primena tarybinį bendrabutį. Raudonas plytinis namas virš IKI žymiai geriau žiūrisi. Nelabai suprantu, kur čia iš vis galima įžvelgti kokią nors išorės architektūrą - dėžių kratinys ir tiek. Mano nuomone, pastaraisiais metais maišomas sąvokos modernu ir pigu.
Comment
Comment