Teko pravažiot per „Šarlotės kvartalą“ tai kyla jau pirmas dangoraižis , antra aukšti montuoja, o kaip dėl antro, įdomu nepasikeiti „Pamario trobos“ planai.
Na ir baisūs tie K ir D, nukapot pirštus kas pasirašė leidimą juos statyti...
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Visų pirma reiktu profilaktiškai išmalti snukius klaipėdos architektų komisijai ar kad ir kas ten sprendžia tokius dalykus....
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Tiesiog kiekvieną kartą pamačius tuos klozetus labai pikta pasidaro...vėl ir vėl
Visų pirma reiktu profilaktiškai išmalti snukius klaipėdos architektų komisijai ar kad ir kas ten sprendžia tokius dalykus....
Pridėsiu- galvas nurauti.Už Vitę- į snukį (dar merui, ''Kletai'' ir ''Klaipėdos monolitui''), už K ir D- į snukį (dar merui), už BIG2- į snukį.Tada bus tvarka.Jie patys kuria, patys tvirtina.Idiotizmas.Žmonės gadina Klaipėdą, o jūs iš laimės vos neišprotėjote.Juk naujas dangoraižis- koks geras, gražus, modernus, o svarbiausia- aukščiau už visus kitus.O Senamiestis...''O kas tas senamiestis, jį tik durniai myli, visokiai elertai ir puteikiai.'', ''Reikia plačiau žiūrėti, arba tu už dangoraižius, arba tu debilas'', ''Yra daug nuomonių, nereikia būti kategoriškam- reikia žiūrėti į K ir D ir matyti modernumo šviesą''.Ar ne taip jūs galvojate ?
/\
Palinkėčiau būti mažiau kategorišku, nes kitaip Mažonu ar Murza(bendrine prasme) patapsi.
Ir dar patarimas: mažiau žiūrėti į tas senosios Klaipėdos atvirtutes, nes tai tikrai "minkština" smegenis. Sakau iš patirties. Aišku visada reikia atsigrežti į istoriją, bet geriau žiūrėti į priekį.
Užbėgant už akių pasakysiu, kad pilnai sutinku dėl senamiesčio ir naujamiesčio, bet į tai žiuriu ne tik per siaurą atstaymo prizmę, o greičiau ieškau tų vietų savito kodo, kurį būtų galima pritaikyti moderniai architektūrai.
Kai meti skarbonkę , tai pastaroji barška , ir kuo ji tuštesnė tuo garsas didesnis.
Pastaruoju metu (klp. sklt.)forumas patampa skarbonkių šiukšlynu, garsas spiegiantis, o prasmė...?
O Pasirodo kad šito veiksmo prasmė ir yra pats barškėjimas.
ir jame svarbiausia yra dažnis, čaižumas ir beabėjo garsas.
Pridėsiu- galvas nurauti.Už Vitę- į snukį (dar merui, ''Kletai'' ir ''Klaipėdos monolitui''), už K ir D- į snukį (dar merui), už BIG2- į snukį.Tada bus tvarka.Jie patys kuria, patys tvirtina.Idiotizmas.
Beje, uz raginima su kazkuo susidoroti arba smurto propagavima yra baudziama pagal istatymus.
Memelenderi, eik ten ir reikskis, juolab manau kad puikiai zinai situos du adresus ir galybe tokiu draugu turi...
Esu tikras Lietuvos patriotas, o tavo pateikti tinklapiai, apie kuriuos pirmąsyk girdžiu, iškreipia patriotizmo sąvoka.Jie yra mūsų tautos gėda.Kitaip tariant, atmatos.Lygindamas mane su jais mane įžeidi.Eidvi, atsiprašau, perlenkiau lazdą, pasikarščiavau.Nors man irgi grasino šitame forume.Jūs manęs nesuprantate.Man gaila nykstančio paveldo.Aš žiūriu ne vien į naują projektą, bet ir į tos vietos istoriją, santykį su kraštovaizdžiu, visa aplinka.Jūs žiūrite vienpusiškai.Mes- ne Kaunas ir ne Vilnius, neturime didelių senamiesčių ir naujamiesčių, tad neturime teisės eksperementuoti su tuo, ką turime.
Esu tikras Lietuvos patriotas, o tavo pateikti tinklapiai, apie kuriuos pirmąsyk girdžiu, iškreipia patriotizmo sąvoka.Jie yra mūsų tautos gėda.Kitaip tariant, atmatos.Lygindamas mane su jais mane įžeidi.Eidvi, atsiprašau, perlenkiau lazdą, pasikarščiavau.Nors man irgi grasino šitame forume.Jūs manęs nesuprantate.Man gaila nykstančio paveldo.Aš žiūriu ne vien į naują projektą, bet ir į tos vietos istoriją, santykį su kraštovaizdžiu, visa aplinka.Jūs žiūrite vienpusiškai.Mes- ne Kaunas ir ne Vilnius, neturime didelių senamiesčių ir naujamiesčių, tad neturime teisės eksperementuoti su tuo, ką turime.
Vel tu bambi.. Laikas pabaigti..
"Dabar puikus momentas - nueiti ir nusipirkti namą" - sako Amerikos milijardierius Donaldas Trumpas
Comment