Parašė miestas
Matau, kad visiskai prarandate savitvarda ir toliau kalbate apie mane dalykus, kuriuos pats sugalvojate, vel gi - be argumentu. Vienintelis dalykas ka dariau, tai priesinausi jusu aklai kritikai viskam. Jei kanors padarete ar ruosiates daryti, tai galbut apie tai ir reiketu diskutuoti siame forume, o kritika lieti su draugais prie alaus bokalo. As nesu darytojas ar darymo zmogius, bet siekiu tokiu buti ir manau, kiekvienas atsidaves klaipedietis, to turetu noreti.
Keisciausia tai, kad as su mielu noru, lygiai taippat galeciau lengvai viska kritikuoti, nes is visos sirdies noreciau klaipeda matyti kuo labiau ispuoseletu senamiesciu, kuo maziau industrijos ir modernizmo, bet, deja, to isvengti nepavyks. Kritikuoti labai lengva ir paprasta, o kanors padaryti - sunku. Jus jau nusizeminote kiek begalejote ir paskutines jusu 'nominacijos' rodo, kad jau visai nebesiorentuiojate kur esate ir kokiu tikslu cia diskutuojate. PER VISA LAIKA TAIP IR NEPASAKETE NE VIENU SVARAUS ARGUMENTO, kas ir skiria diskusija nuo bukos, nepagristos kritikos.
Kad ir mano tonas nebuvo visur labai mielas, jus jau senai galejote suprasti mano ideja viena - nebutina vien aklai visko kritikuoti.
TACIAU PARODETE, KAD ESATE CIA VIEN TAM, KAD PARODYTI SAVO NEGATYVUMA, o ne ieskoti bendros kalbos su forumo dalyviais, kuri pasekoje, galetu duoti realios naudos. Geda man uz jus, esate lygiai toks pats neskanus kaip ir tas sovietinis paveldas ir jau turbut gyvenime nebeturite kur pasireiksti ir esate niekam neidomus, kad visa vakara liekate kazkokais nesamones zmogui, kuriam teisiog nepatinka buka kritika, kuri neduos jokios realios naudos.
Comment