Taigi maxima uzsidaro Lapkricio 14 rekonstrukcijai, o atsinaujinus atsidaro gruodzio 9 (Taip stende prie maximos parasyta).
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klaipėdos „Akropolis“
Collapse
X
-
Akropolyje vienas sutiktas pažystamas vepteljo kad šiuo metu dirba įskaitant visus sargus ir kasų operatorius,dailininkus ir meninikus, vadovus ir darbuotojus apie 5000 žmonių.
ten pasivaikšiojus atrodo kad jų daug daugiau.
dirba diena dirba naktį ,suvažiavę iš visos lietuvos, geriausieji keliaus į kauno akropolį,dabar jau susidarinėja sutartis.darbo krūvis nu ištikrųjų dėbiliškas.
šiaip maximos plotas nei didės nei mažės, o pardotuvių tai ka aš žinau, na gal koks 350 gal daugiau nu ch...i
paimioš.iš tikro truputi nuliūdino tos parduotuvės išdėstytos tunelio principu į šonus nišos, kurios man primena tilžės turgaus atitikmeni tik kiek pagražintą.
na o aplink ledo arena kažkokie neitiketinai vaizdai formuojasi. Jai aiškiau išsireikšti tai po stogu statomas aplink čiuožykla mažytis kaimukas šiaudiniais stogais ,kiemeliais fontanais nu truputi žodžių truksta.
bus toks pat delano malūnas kuris yra prie kauno hyper maximos tik jis bus po stogu viduje.Čili kaimas ir kažkokia pilaitė kaip disneilendo, na gal dar nelabai aišku.
nu iš tikro bus tikrai kažkas tokio.,kad manau ir svečiai achu....lins.
Comment
-
Parašė TomaslAkropolyje vienas sutiktas pažystamas vepteljo kad šiuo metu dirba įskaitant visus sargus ir kasų operatorius,dailininkus ir meninikus, vadovus ir darbuotojus apie 5000 žmonių.
ten pasivaikšiojus atrodo kad jų daug daugiau.
dirba diena dirba naktį ,suvažiavę iš visos lietuvos, geriausieji keliaus į kauno akropolį,dabar jau susidarinėja sutartis.darbo krūvis nu ištikrųjų dėbiliškas.
šiaip maximos plotas nei didės nei mažės, o pardotuvių tai ka aš žinau, na gal koks 350 gal daugiau nu ch...i
paimioš.iš tikro truputi nuliūdino tos parduotuvės išdėstytos tunelio principu į šonus nišos, kurios man primena tilžės turgaus atitikmeni tik kiek pagražintą.
na o aplink ledo arena kažkokie neitiketinai vaizdai formuojasi. Jai aiškiau išsireikšti tai po stogu statomas aplink čiuožykla mažytis kaimukas šiaudiniais stogais ,kiemeliais fontanais nu truputi žodžių truksta.
bus toks pat delano malūnas kuris yra prie kauno hyper maximos tik jis bus po stogu viduje.Čili kaimas ir kažkokia pilaitė kaip disneilendo, na gal dar nelabai aišku.
nu iš tikro bus tikrai kažkas tokio.,kad manau ir svečiai achu....lins.Westside is the best ! :jura:
Comment
Comment