Pats vakar buvau uzsukes. Gan neblogai
Edgaex, galetum kada nors po miesta pasivaiksciot ir padaryt graziu nuotrauku, nes dabar ju is Klaipedos labai truksta
Arturai, butinai pasivaiksciosi, kai tik oras pasitaisys
Wild_West, tik antra kart buvau akropoly, bet su pramogų zona jis tikrai daug grazesniu tapo tikrai geriausias PPC Klaipėdoje. Žmonių žiauriai daug, pilna ispūdingų barų, parduotuviu etc. vnž SUPER !
Kai kurių foto kokybė prastoka, nes pramogų zonoj šiek tamsoka, o aš dar nesu profas fotografavime, tai kol susigaudžiau kokius nustatymus daryti
Gaila kad malunas ne lauke , pastebejau kad ir Vilniaus Akropoli jis yra viduj . O va Kaune prie Hyper Maximos jis yra lauke ir cia jau yra + jau yra tikroves . O viduj tai nezinau kaskaip nesiderina
Pameni buvo straipsnis kad Klp Akropolis bus priderintas prie Klaipėdos Tai va kartuvės yra, išorė surūdijus, dar giljotinos betrūksta Šiaip tie šviestuvai tokie visame Akropolyje, ir kas man labai nepatiko tai naujieji suoliukai, atrodo jog būtų apklijuoti plėvele kurią gamino SSSR laikais
Pameni buvo straipsnis kad Klp Akropolis bus priderintas prie Klaipėdos Tai va kartuvės yra, išorė surūdijus, dar giljotinos betrūksta Šiaip tie šviestuvai tokie visame Akropolyje, ir kas man labai nepatiko tai naujieji suoliukai, atrodo jog būtų apklijuoti plėvele kurią gamino SSSR laikais
jaucia akropolio dizaineriai sentimentus tarybu sajungai gal ;D o pasivaiksciojus pro galybe tokiu sviestuvu tikrai nejaukiai pasijusciau
Comment