Nu Edgaex,galvojau po svenciu nueisi sv.Akropolio baznytele kaltes ispirkt,nuotrauku padaryt,o tu...Nuvylei
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klaipėdos „Akropolis“
Collapse
X
-
30 nuotraukų
"Akropolio" planas
Pramogų zona
Milžiniška Maxima. Po trečiojo atidarymo etapo atsidarys dar viena maža maxima "Akropolyje"
einu link tikslo... priėjau
ir šiaip "akropolio" vaizdai
Įdomi kirpykla su akvariumu
tokie išėjimai Klaipėdoje - naujovė
Iš stovėjimo aikštelės į "arenos" pusę
ir paskutinis vaizdelis
Westside is the best ! :jura:
Comment
-
Arturai, butinai pasivaiksciosi, kai tik oras pasitaisys
Wild_West, tik antra kart buvau akropoly, bet su pramogų zona jis tikrai daug grazesniu tapo tikrai geriausias PPC Klaipėdoje. Žmonių žiauriai daug, pilna ispūdingų barų, parduotuviu etc. vnž SUPER !
Kai kurių foto kokybė prastoka, nes pramogų zonoj šiek tamsoka, o aš dar nesu profas fotografavime, tai kol susigaudžiau kokius nustatymus darytiWestside is the best ! :jura:
Comment
-
ten nuotraukoj prie eglutes svietuvas kaip kartuvesMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Pameni buvo straipsnis kad Klp Akropolis bus priderintas prie Klaipėdos Tai va kartuvės yra, išorė surūdijus, dar giljotinos betrūksta Šiaip tie šviestuvai tokie visame Akropolyje, ir kas man labai nepatiko tai naujieji suoliukai, atrodo jog būtų apklijuoti plėvele kurią gamino SSSR laikais"Klaipėda - Laisvu stiliumi"
Comment
-
Parašė Montezauras_klpPameni buvo straipsnis kad Klp Akropolis bus priderintas prie Klaipėdos Tai va kartuvės yra, išorė surūdijus, dar giljotinos betrūksta Šiaip tie šviestuvai tokie visame Akropolyje, ir kas man labai nepatiko tai naujieji suoliukai, atrodo jog būtų apklijuoti plėvele kurią gamino SSSR laikaisMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment