Manasmeniskai tas D pastatas atrodai gerokai geriau uz K. K pastatas man nepatinka ne tik kaip forma, bet ir tai , kad siame pastate dvejos sienos is keturiu bus be langu.
Sveiki. Prisiregistravau prie jusu tinklapio. Siaip jau ilga laika esu sio tinklapio gerbejas. Truputis aplink save: esu KLAIPEDIETIS. Iki kaulo ciulpu savo miesto patriotas. Man 24-i metai. 3 metus studijavau Kaune. Bet dabar vel gyvenu savo mylimam mieste. Nuo mazens domejausi architektura, buvo pora bandymu stoti i architektura, bet per didelis alaus kiekis pries pat stojamuosius egzaminus tam sukliude Tai tiek apie save... Siaip nusibodo buti pasyviam ziurovui ir nusprendziau, kad laikas butu ir man savo komentarais sudrumsti jusu ramybe. Siaim kartui tiek... P.S. video labai neprasti !
Hm, D dizainas labai nenudziugino, ta K-ZONA ne vietoj irgi.
D tikrai pradeda patikt, o del K-ZONOS tai kaip matom is statybu nuotrauku, jie pakeite projekta ir aikstele bus kitur, o vietoj K-ZONOS atsiras 2 aukstu komercinis priestatas su 20 takeliu boulingu
Beje kaip supratau ant K stogo turetu atsirast restoranas su terasa ar kazkas panasaus.
Comment