Parašė Eimantas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„K“ ir „D“ pastatai Klaipėdoje
Collapse
X
-
Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
-
Teko matyti aruode skelbimą , kad 2 kambarių butas 500k lt vaizdas i jūrą, tik nežinau kuriame pastate. Vienintelis minusas- kambario nuotraukos tamsios, vadinas saulė kažkurią dienos dalį neapšviečia kambario , todėl būna prietema. O šeip tai Klaipėda mano svajonių miestas, o gyvenimas viename iš šių namų irgi savotiška svajonė, tik nelabai lemta jai issipildyti bus
Comment
-
Parašė Fanas Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė stormax Rodyti pranešimąKetinu naujus metus sutikt klaipedoj "D" raidelej ;D tad jei spesiu parinksiu geresniu kadru ir cia idesiu"Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė BMW2009 Rodyti pranešimąTeko matyti aruode skelbimą , kad 2 kambarių butas 500k lt vaizdas i jūrą, tik nežinau kuriame pastate. Vienintelis minusas- kambario nuotraukos tamsios, vadinas saulė kažkurią dienos dalį neapšviečia kambario , todėl būna prietema. O šeip tai Klaipėda mano svajonių miestas, o gyvenimas viename iš šių namų irgi savotiška svajonė, tik nelabai lemta jai issipildyti bus"Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė BMW2009 Rodyti pranešimąTen apartamentai ir gana nemaži , tačiau uz 2 kambarių butą tikrai milijonų nesukiši. Ir šeip krizės metu gal šiek tiek nusiderėtum ,tik kad nelabai kas parduos ten butus tokiu metu ."Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimą"D"- viešbutis, "K"- gyvenamasis namas.
Comment
-
Parašė dubajus Rodyti pranešimąK-viesbutis D-gyvenamasis namas tavo ziniai"Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė BMW2009 Rodyti pranešimąTen apartamentai ir gana nemaži , tačiau uz 2 kambarių butą tikrai milijonų nesukiši. Ir šeip krizės metu gal šiek tiek nusiderėtum ,tik kad nelabai kas parduos ten butus tokiu metu .
Comment
-
Parašė romas07 Rodyti pranešimąSuper butas, mano svojonė... nemainyčiau į jokį nuosavą namą, dar liftas atskiras tai išviso ką čia bekalbėti"Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąKažkoks absurdas tavo žodžiose, šiame name 20-30% yra parduodami butai...
Comment
-
Parašė romas07 Rodyti pranešimąSuper butas, mano svojonė... nemainyčiau į jokį nuosavą namą, dar liftas atskiras tai išviso ką čia bekalbėti
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąNa dėl atskiro lifto tai paistalai visiški žurnalisto, tiesiog yra priprogramuotas užraktas(tai padaryt gali kiekvieno aukšto gyventojai), kad be rakto negali nieks kitas pakilt į 20a.
Sakyčiau afigiena prabanga būtų...
Bet butas vistiek afigienas , vien ta vonia ką reikšia
Comment
-
Parašė zilviz Rodyti pranešimąNa ką, beveik 10 m. praėjo po pastatymo - vos ne ištisa istorija Šaunu paskaityti viską kas buvo rašoma, tik gaila, kad ne visas fotografijas dar rodo ...
Comment
Comment