Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„K“ ir „D“ pastatai Klaipėdoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė zilviz Rodyti pranešimą
    Kažkodėl nerodo prisegtų paveiksliukų sąrašo?...
    Aha o kažin kodėl?
    eFoto | YouTube

Comment

Radau fishki.net

%)

Comment

Čia Viktorijos Vaišvilaitės daryta foto

Comment

daryta tai daryta bet foto tai

Comment

as sia nuotrauka maciau trinixy.ru

Comment

Neseniai buvau Klaipėdoje , kilo mintis kad reiktu parodyti kelias nuotraukas. Gal nepernelyg gerai nufotografuotos, taciau neblogai atrodo man pastatai K ir D

o cia tarp senamiescio gatveliu vaizdai

Paskutinis taisė Juozas007; 2009.03.28, 21:02. Priežastis: blogai isejo

Comment

Nu butu fun, jei jas pakreiptum priderama puse ir sumazintum iki 800X640 ar pan.

Comment

tikrai puiku prašom sumažinti iki 600 x 800 ir atversti...
                  GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

nerodo nuotraukų

Comment

manau, kol nepastatys Kuršo šie pastatai bus gražiausi Klaipėdos dangoraižiai (kartu su Bure) jie sudaro kitokią turistų nuomonę. Juk apie pusę turistų nesidomi miestu prieš vykstant į jį (tik pasižiūri kur eis kai atvyks). Na ir atvyksta turistas į Klaipėdą kurioje nėra K ir D (ir kitų dangoraižių kurie iš senamiesčio sunkiai matos), į senamiestį, pavaikšto, ir pamano kad čia jaukus miestelis (kaip koks Panevėžys), neturintis daug gyventojų, beveik ne modernėjantis . O atvyksta turistas į Klaipėdą ir pamato K ir D (nes jie matosi beveik iš visų senamiesčio vietų) ir iškarto susidaro nuomonę, jog čia ne paprastas miestelis kuriame laikas bėga lėčiau, nei kokioje sostinėje, K ir D jam pasako, jog šiame mieste yra nemažai gyventojų, ir mestas vystosi, modernėja. Na K ir D atneš Klaipėdai tik naudą
                      Paskutinis taisė Fenix; 2009.04.22, 02:49.
                      Jei kauniečiai nesupyks, - Lietuvos širdis <3

Comment

Čia pasaka prieš miegą ar kaip?
                        "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimą
                          Čia pasaka prieš miegą ar kaip?
                          panašiai bet ta pasaka norėjau pasakyt, kad K ir D sudaro gerą įvaizdį ir įspūdį Klaipėdai miesto svečių akimis
                          Jei kauniečiai nesupyks, - Lietuvos širdis <3

Comment

Gal užteks tų pasakų

Comment

K&amp;D inside

Tema susipažinimui, tiem kas nėra buvęs, matęs.
                              Tiesiog truputi detaliau.
                              Nors tema vėluoja, bet visgi geriau vėliau nei.....

Taigi.
                              Didžiausias įspudis susidaro prie komplekso atvažiuojant nuo Palnagos N.Uosto gatve.

Iš šio kampo yra keletas naujos architektūros pastatų(ps.dabar dar naujesnių), kurie kartu sukuria bendra novatoriška kompozicija.

Nors dėl pastatų vietos visuomenėje kilo daug ginčų, tai tą patį apie komplekso architektūra pasakyti manau negalima, čia randama daugiau šalinkų nei oponentų.

Taigi privažiuojama prie KD centro.

Žvilgsnis į viršų

Už K pastato įvažiavimas į penkių aukštų parkinga.

Tarp triaukštės dalies ir K pastato pagrindinis įėjimas.
                              Ps.kuriame vejuota diena nuolatos šokdinami kiekiai šiukšlių.

marmuro apdaila , neblogai įsikomponuoja.

Atsidūrus viduje štai toks vaizdelis.

Žvilgsnis pro stiklus į viršu

Po kairia pasitinka dvidešimtame aukšte įsikūrusio baro "Viva la vita" baro reklama.
                              Ps. aukščiausiai įsikūręs baras Klaipėdoje

Pastate trys liftai. du panoraminiai, trečias paprastas .
                              žinom renkames panoramini.

20 a. baro interjėras

Nors interjėras skonio reikalas, bet man jis visai nesukelia jaukumo.
                              dar pastato vidaus apdailos kokybė tiesiog gadina medžiagas...
                              vidus priešingybė išorei.

Pakilėjam i terasa.

Keletas nuotraukų nuo pakilų, kuriuose įrengtos apžvalgos aikštelės. ant abėju K raidės "galiukų"

D

20a "D" butas per visa aukšta tik nežinau ar terasa įeina.
                              Klaipėdos panarmos nuotrauku nededu ši kar ne apie tai.

prieš pabaiga dar truputis tersos

Beje jai kas ketinate pirma karta lankytis, taikykit laika kai saulė ledžiasi

Šio vaizdo emocijų nuotraukoje neperteiksi.

O jai šaltoka nuo jūros klimato, tai gausite tokius apklotukus.

Na o jai 20 a. per aukštai šalia yra 12 aukšte bariukas, kuris yra mano nuomone jaukesnis.

Ps. Tai ne baro reklama, tai yra KLAIPĖDOS reklama

Comment

Na gi, visai neblogai Reikės kada nors būtinai apsilankyti.

Comment

Tikrai įspūdinga ir gražu, bet temos pavadinimas man nelabai priimtinas dėl užsienietiško užrašimo
                                  DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<

Comment

ve foto

Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

Comment

Kažkaip seniau kol dar nebuvo šių pastatų, Klaipėdoje nepasitaikydavo apsilankyti, pradėjau dažniau ten viešėti kai jau šie pastatai stovejo, todėl man KD yra vienas pagrindinių Klaipėdos simbolių, šalia jūros, laivų ir vokiško senamiesčio. Be jų Klaipėda būtų ne ta.
                                      Snowflakes will attack U <3

Comment

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
                                        Kažkaip seniau kol dar nebuvo šių pastatų, Klaipėdoje nepasitaikydavo apsilankyti, pradėjau dažniau ten viešėti kai jau šie pastatai stovejo, todėl man KD yra vienas pagrindinių Klaipėdos simbolių, šalia jūros, laivų ir vokiško senamiesčio. Be jų Klaipėda būtų ne ta.
                                        sutinku. Kai juos pastatė, kažkaip kaikuriems nepatiko, pasiginčijo, kad bloga vieta, bet praėjo pora metų ir viskas gerai. Man irgi labai keistai atrodytų Klaipėda be K ir D.
                                        Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

Comment

Parašė Chixx Rodyti pranešimą
                                          sutinku. Kai juos pastatė, kažkaip kaikuriems nepatiko, pasiginčijo, kad bloga vieta, bet praėjo pora metų ir viskas gerai. Man irgi labai keistai atrodytų Klaipėda be K ir D.
                                          Lyg ir nesusprogdino jų, todėl nežinau kodėl tapo gerai..
                                          GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Working...
                                          X