Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„K“ ir „D“ pastatai Klaipėdoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Tomasl Rodyti pranešimą
    Šaunu kai miestietis mylį savo miestą , taip ir toliau.

Tik va prieš užimdamas aiškią poziciją.
    Atsakyk sau į keletą kausimų.

Ar priešinčiaus prieš šimtmečius statomiems 4 a. 5 a. pastatams, užguožiantiems vienaaukščius medinius šiaudinukus.

Paklausk savęs , kodėl mieste važinėja ne H.Fordo dizaino automobiliai.

Pasižiūrėk ar apsirengęs esi senelio stiliaus rūbais.

Ar tikrai estetikos matmuo yra laikas (tai yra, kuo senesnis tuo gražesnis)

Galu gale ar beatodairiška kritika, padaro mane svarbesniu, ir ar nuo tuo aš geriau jaučiuosi.

Atsakymai yra skirti tau.

Tik siūlau tau neužsidaryti mažoje sferoje, nes kuo plačiau žvelgsi tuo daugiau matysi.
    Absurdų pilna yra ir praeities kuryboje, ir grožio kalnai dabarties.Ir atvirkščiai.
    Tik visa tai kiekvienas mato savaip.
    Iš tavo pateiktų ''klausimų'' tono galima suprasti tavo poziciją šiuo klausimu.Į tavo klausimus neatsakysiu, nes jie tendencingi ir juose paveldo saugojimas laikomas absurdu, iškreipiama šio klausimo prasmė.Jeigu taip rašai, tai reiškia visiškai nesupranti mano pozicijos.Ar aš raginu užkonservuoti miestą ?Ar aš tuščiai garbinu, visą, kas yra senoviška ?Ar mano kritika šia tema (dėl K ir D) yra visai be pagrindo ?O dėl gilavandenio uosto nieko niekur nepasirašinėjau ir negirdėjau apie tokią akciją.Aš esu griežtai prieš giliavandenį uostą.Prie ''Infrastruktūra ir susisiekimas'' yra tema apie giliavandenį uostą, ten ir pasisakiau.

Comment

Memelenderi

be reikalo čia tu taip "burbuliuoji". tavo išsakomos mintys turi daug tiesos ir svorio, tik deja ne viską iki galo nori paaiškinti. Palieki per didelius tarpus tarp eilučių. Jei galėtum labiau paaiškinti savo požiūrį vienu ar kitu klausimu, - būtų mažiau kandžių pastabų.

Dažnai nesusikalbėjimas įvyksta tada, kai kiekvienas pasilieka prie savo (neišsakytos pilnai) nuomonės ir kai iki galo nemoka įsiklausyti į opomento mintis, kurios ne visada būna iki galo aiškios (kad tave suprastų, reikėtų aiškiai ir argumentuotai jas išdėstyti).

P.s.: kaip moksleivio, stebina tavo požiūrio brandumas.

Comment

Parašė Memelenderis Rodyti pranešimą
        Iš tavo pateiktų ''klausimų'' tono galima suprasti tavo poziciją šiuo klausimu.Į tavo klausimus neatsakysiu, nes jie tendencingi ir juose paveldo saugojimas laikomas absurdu, iškreipiama šio klausimo prasmė.Jeigu taip rašai, tai reiškia visiškai nesupranti mano pozicijos.Ar aš raginu užkonservuoti miestą ?Ar aš tuščiai garbinu, visą, kas yra senoviška ?Ar mano kritika šia tema (dėl K ir D) yra visai be pagrindo ?.
        Mielasai Memelenderį,
        Tekste parašyta "atsakymai yra skirti tau" ir reiškia TAU, man į juos atsakinėti ir nereikėjo. Gal tik reikėjo labiau susikoncentruoti, ties pačiais klausimais, o nes ties "tonu" ar tendencija, nes ir be didesniu pastangų aišku, kad jie yra parinkti priešingai, pačio skleidžiamam požiūriui įvairiose temose.

Į konvertuotų klausimų diskusija ,patikėk , neturiu nė menkiausio noro veltis.

Tiesiog už tai, kad tau rūpi Klaipėda, ir ko daugiau neabejingų žmonių mūsų miestui....

Comment

Parašė Tomasl Rodyti pranešimą
          Mielasai Memelenderį,
          Tekste parašyta "atsakymai yra skirti tau" ir reiškia TAU, man į juos atsakinėti ir nereikėjo. Gal tik reikėjo labiau susikoncentruoti, ties pačiais klausimais, o nes ties "tonu" ar tendencija, nes ir be didesniu pastangų aišku, kad jie yra parinkti priešingai, pačio skleidžiamam požiūriui įvairiose temose.
          Prieš užduodamas tokius absurdiškus klausimus, pabandyk į juos pats atsakyti.Įdomu, ką tu nori šitais absurdiškais klausimais pasakyti ?Šioje temoje eina kalba apie K ir D o ne apie mano ar kažko kito požiūrį į juos.Tad nerašyk nesąmonių.

Comment

Prieš užduodamas tokius absurdiškus klausimus, pabandyk į juos pats atsakyti.Įdomu, ką tu nori šitais absurdiškais klausimais pasakyti ?Šioje temoje eina kalba apie K ir D o ne apie mano ar kažko kito požiūrį į juos.Tad nerašyk nesąmonių.

Paskutiniu metu cia kalbama tik apie tavo poziuri..

Comment

Tavo tekstas prieštarauja pat sau.Komentuoti neimanoma ir net neturiu ne menkiausio noro.

Šiaip čia tas atvejis kai reikia duoti kelia.
              Pasitraukiu į šona nes tikrai nesu linkęs, kad mano nesąmonės užgožtų tavo skleidžiamas sąmones.
              Sėkmės....

Comment

Memelenderi, tu esi grynas pesimistas.. Tau viskas blogai. Paziurek i projektus is kitos puses ir maziau cia diskutuok.. Nes neslepsiu jau tavo zinutes jau slykstuli kelia
                "Dabar puikus momentas - nueiti ir nusipirkti namą" - sako Amerikos milijardierius Donaldas Trumpas

Comment

O, gerbiamas Memelenderis ir sioje temoje aktyviai reiskia nuomone! O as maniau, kad tik del LEZ ir pramone pletros...

Comment

Parašė Gintautas Rodyti pranešimą
                    O, gerbiamas Memelenderis ir sioje temoje aktyviai reiskia nuomone! O as maniau, kad tik del LEZ ir pramone pletros...
                    Gal, gerbiamas Gintautai, norite uždrausti man išreikšti savo nuomonę ?Kodėl aš pesimistas- visai ne.Juk pavyzdžiui, dėl K ir D, čia esmė ne mano ar jūsų požiuryje, ir netgi ne architektūroje(ar dėžė, ar ne ).Čia esmė pastatų vietoje.Kad ir kokie šiuolaikiški, nuostabūs, geri jie būtų, jų vieta viską nubraukia.Lieka tik vizualinė tarša.

Comment

/\ Mes ju nebenugriausim. Tad susitaikyk. O jei to padaryti negali, nusipirk buta D raidej, kad tau ju niesimatytu zvelgiant i senamiesti.

Comment

Greičiausiai vistik memelenderis tik prisidenges po moksleivio kauke, ištikro yra senas užkietėjęs paveldosaugininkas....
                        "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

Amžius nesvarbu...
                          GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimą
                            Greičiausiai vistik memelenderis tik prisidenges po moksleivio kauke, ištikro yra senas užkietėjęs paveldosaugininkas....
                            Aš tikrai nesu paveldosaugininkas.Aš dešimtokas, ir tiesiog domiuosi Klaipėdos istorija.

Comment

/\ na as irgi domiuosi,manau, kad dauguma siame forume irgi ta pati daro, ir gedziu to, kas sugriuvo, bet nestoju kryzium pries viska kas nauja. Gerai, kad turi tvirta nuomone, tiesiog zinok, kad buvo, tas prazuvo.

Comment

Parašė TheNewYork_er Rodyti pranešimą
                                /\ na as irgi domiuosi,manau, kad dauguma siame forume irgi ta pati daro, ir gedziu to, kas sugriuvo, bet nestoju kryzium pries viska kas nauja. Gerai, kad turi tvirta nuomone, tiesiog zinok, kad buvo, tas prazuvo.
                                Galima tiesiog gedėti ir tylėti.Ir absoliučiai nieko nedaryti.Kodėl visi visada mano, kad aš prieš naujoves ?Visai ne.Bet K ir D yra išimtis.Negalima susitaikyti su naujamiesčio ir senamiesčio griovimu, sakyti ''kas buvo- pražuvo''.Taip abejingai į viską žiūrint, net nepastebėsi, kai ateis laikas gedeti viso senojo Memelio.Ir tuomet sakysi,''kas buvo- pražuvo'' ?Kažin ar domiesi istorija jeigu taip manai.Klaipėdoje tikrai yra vietų, kur dangoraižiai puoštų mūsų miestą.Bet ne senamiestyje.

Comment

D pastato stogo foto

Kelios foto nuo "D" pastato STOGOB)
                                  Nu bet uzlipimas tai ****
                                  Attached Files
                                  Paskutinis taisė enjojk; 2008.07.26, 13:55.
                                  eFoto | YouTube

Comment

Parašė enjojk Rodyti pranešimą
                                    Pirmas pranesimas forume ir iskart parodai savo kulturos lygi!!! Namas jau senai pastatytas, ko ten landziot reikia ir drumst gyventoju ramybe? Ant "K" yra apzvalgos aikstele, tai ir eik ten mazv..ki.

P.S. ir dar aiskina, kad uzlipimas blogas. Ar prase taves ten kas eit? Gal reiktu sukurt atskira tema vandalizmas klaipedoj? arba paaugliu nesuvaldomas selsmas viesosiose ir privaciose erdvese..
                                    "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

na pabandžiau užlipti ir pasižiūrėjau na o čia šitame forume tik kelios nuotraukos tėra iš "D" pastato
                                      Paskutinis taisė enjojk; 2008.05.05, 13:51.
                                      eFoto | YouTube

Comment

nu pabandzeu uzlipti ir pasiziurejau nu o ce sitam forume tik kelios foto tera is D pastato
                                        p. enjojk, siūlau tvarkytis su eu vietoj iau ir pan., nes šiame forume su jais ne pyragai.
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Kažkodėl nerodo prisegtų paveiksliukų sąrašo?...
                                          Paskutinis taisė zilviz; 2008.07.26, 13:34.
                                          http://www.efoto.lt/user/26402/nuotraukos/geriausios

Comment

Working...
                                          X