Parašė Tomasl
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„K“ ir „D“ pastatai Klaipėdoje
Collapse
X
-
-
Memelenderi
be reikalo čia tu taip "burbuliuoji". tavo išsakomos mintys turi daug tiesos ir svorio, tik deja ne viską iki galo nori paaiškinti. Palieki per didelius tarpus tarp eilučių. Jei galėtum labiau paaiškinti savo požiūrį vienu ar kitu klausimu, - būtų mažiau kandžių pastabų.
Dažnai nesusikalbėjimas įvyksta tada, kai kiekvienas pasilieka prie savo (neišsakytos pilnai) nuomonės ir kai iki galo nemoka įsiklausyti į opomento mintis, kurios ne visada būna iki galo aiškios (kad tave suprastų, reikėtų aiškiai ir argumentuotai jas išdėstyti).
P.s.: kaip moksleivio, stebina tavo požiūrio brandumas.
Comment
-
Parašė Memelenderis Rodyti pranešimąIš tavo pateiktų ''klausimų'' tono galima suprasti tavo poziciją šiuo klausimu.Į tavo klausimus neatsakysiu, nes jie tendencingi ir juose paveldo saugojimas laikomas absurdu, iškreipiama šio klausimo prasmė.Jeigu taip rašai, tai reiškia visiškai nesupranti mano pozicijos.Ar aš raginu užkonservuoti miestą ?Ar aš tuščiai garbinu, visą, kas yra senoviška ?Ar mano kritika šia tema (dėl K ir D) yra visai be pagrindo ?.
Tekste parašyta "atsakymai yra skirti tau" ir reiškia TAU, man į juos atsakinėti ir nereikėjo. Gal tik reikėjo labiau susikoncentruoti, ties pačiais klausimais, o nes ties "tonu" ar tendencija, nes ir be didesniu pastangų aišku, kad jie yra parinkti priešingai, pačio skleidžiamam požiūriui įvairiose temose.
Į konvertuotų klausimų diskusija ,patikėk , neturiu nė menkiausio noro veltis.
Tiesiog už tai, kad tau rūpi Klaipėda, ir ko daugiau neabejingų žmonių mūsų miestui....
Comment
-
Parašė Tomasl Rodyti pranešimąMielasai Memelenderį,
Tekste parašyta "atsakymai yra skirti tau" ir reiškia TAU, man į juos atsakinėti ir nereikėjo. Gal tik reikėjo labiau susikoncentruoti, ties pačiais klausimais, o nes ties "tonu" ar tendencija, nes ir be didesniu pastangų aišku, kad jie yra parinkti priešingai, pačio skleidžiamam požiūriui įvairiose temose.
Comment
-
Parašė Memelenderis Rodyti pranešimąPrieš užduodamas tokius absurdiškus klausimus, pabandyk į juos pats atsakyti.Įdomu, ką tu nori šitais absurdiškais klausimais pasakyti ?Šioje temoje eina kalba apie K ir D o ne apie mano ar kažko kito požiūrį į juos.Tad nerašyk nesąmonių.
Paskutiniu metu cia kalbama tik apie tavo poziuri..
Comment
-
Parašė Memelenderis Rodyti pranešimąPrieš užduodamas tokius absurdiškus klausimus, pabandyk į juos pats atsakyti.Įdomu, ką tu nori šitais absurdiškais klausimais pasakyti ?Šioje temoje eina kalba apie K ir D o ne apie mano ar kažko kito požiūrį į juos.Tad nerašyk nesąmonių.
Šiaip čia tas atvejis kai reikia duoti kelia.
Pasitraukiu į šona nes tikrai nesu linkęs, kad mano nesąmonės užgožtų tavo skleidžiamas sąmones.
Sėkmės....
Comment
-
Parašė Gintautas Rodyti pranešimąO, gerbiamas Memelenderis ir sioje temoje aktyviai reiskia nuomone! O as maniau, kad tik del LEZ ir pramone pletros...
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąGreičiausiai vistik memelenderis tik prisidenges po moksleivio kauke, ištikro yra senas užkietėjęs paveldosaugininkas....
Comment
-
Parašė TheNewYork_er Rodyti pranešimą/\ na as irgi domiuosi,manau, kad dauguma siame forume irgi ta pati daro, ir gedziu to, kas sugriuvo, bet nestoju kryzium pries viska kas nauja. Gerai, kad turi tvirta nuomone, tiesiog zinok, kad buvo, tas prazuvo.
Comment
-
Parašė enjojk Rodyti pranešimąKelios foto nuo "D" pastato STOGOB)
Nu bet uzlipimas tai ****
P.S. ir dar aiskina, kad uzlipimas blogas. Ar prase taves ten kas eit? Gal reiktu sukurt atskira tema vandalizmas klaipedoj? arba paaugliu nesuvaldomas selsmas viesosiose ir privaciose erdvese.."Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė enjojk Rodyti pranešimąnu pabandzeu uzlipti ir pasiziurejau nu o ce sitam forume tik kelios foto tera is D pastatoMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė enjojk Rodyti pranešimąKelios foto nuo "D" pastato STOGOB)
Nu bet uzlipimas tai ****Paskutinis taisė zilviz; 2008.07.26, 13:34.
Comment
Comment