Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„K“ ir „D“ pastatai Klaipėdoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

K ir D yra patys negražiausi, labiausiai Klaipėdos vaizdą gadinantys pastatai.Jie visiškai nedera prie senamiesčio, iš senamiesčio atrodo kaip didžiulės dėžės.Kaip juos leido pačiame miesto centre statyti .

Comment

modernumu, konstrukciniais sprendimais bei pritaikytomis ivairiomis individualiomis technologijomis jie kruciausi netik klp bet lt, aisq ju dislokacija mieste yra visiskai netinkama......
      "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

klausykit vyrai, o K ir D stroikė dar nebaigta? architektūrinėj - statybų spaudoj juos seniausiai baigė aptarinėt. ar nerakinam temos vien dėl to kad būtų laukiam kol pastatys kieme žadėtus vazonuose?

Comment

Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimą
          modernumu, konstrukciniais sprendimais bei pritaikytomis ivairiomis individualiomis technologijomis jie kruciausi netik klp bet lt, aisq ju dislokacija mieste yra visiskai netinkama......

O kuo ta vieta jau tokia prasta.. Beje "K" ir "D" yra pastatyti ne senamiestyje, o centre.
          "Dabar puikus momentas - nueiti ir nusipirkti namą" - sako Amerikos milijardierius Donaldas Trumpas

Comment

Parašė Adiokas Rodyti pranešimą
            O kuo ta vieta jau tokia prasta.. Beje "K" ir "D" yra pastatyti ne senamiestyje, o centre.
            Ne centre, istoriniame miesto centre.Jame yra ne mažiau vertingų pastatų nei senamiestyje.Tokią vietą užkrauti dėžėmis- nusikaltimas.

Comment

Beje K ir D pradėti statyti nelegaliai.Iš pradžių užsimanė statyti K ir prasidėjo statybos (be jokio detalaus plano), o kai užsinorėjo ir D pasatyti, tai sikūrė detalujį planą su abiem pasatais.Bet K buvo pastatytas be detalaus plano.Planas priimtas net neapsvarsčius pačio projekto.

Comment

memelenderi patikek manim praktiskai visi mieste statomi statiniai yra su vienokiais ar kitokiais pazeidimais, nebuk naivuolis ir negalvok kad tik vienas projektas buvo pastatytas nepagal istatymus...
                "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

sorry pakibo ir du kart tas pac issisiunte. beje si miesto dalis yra naujamiestis..

Comment

Man asmeniškai K ir D situacijos tikrai nepablogino o pagerino.Jie man tapo kaip klp simbolis ar kažkas tokio.Taip jeigu jie būtu paprastos dėžės jie tikrai darkytų vaizda bet jie yra tikrai nusiseke.Mano giminaitis atvaziaves is Amerikos (New Yorko) juos labai gyrė, tik sakė gal kiek per maži kadangi jis priprates prie tokiu milžinų kurie yra pas juos.

Comment

Man K ir D kaip pastatai tai gal ir normalus, taciau juos galima buvo pastatyti ne senamiestyj, o ten kur jiems ir vieta-prie akropolio, nes dabar tikrai nemielai atrodo, kai senamiestyj viskas senoviska, mazaaukste statyba ir tie du aukstaugiai, tiesiog senamiestyj turi but seni pastatai, mixas labai nesiziuri...
                      Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.

Comment

Gal K ir D nepacioje tinkamiausioje vietoje stovi, taciau ash ju niekaip neisivaizduoju prie Agropolio. jie tiesiog isnyktu. Nebent jie galetu stoveti kur nors siauriau, arciau misko kvartalo. O siaip tai jie man vaizdo per daug negadina. Gal tiesiog pripratau matydamas juo kasdiena

Comment

O man atrodo, kad jie pastatyti labai tinkamoje vietoje.. Dabar bent jau aš neįsivaizduoju Klaipėdos centro be šių pastatų.. Nes, tarkim, kiek iš mano pažystamų lankėsi Klaipėdoje, tai būtent šie pastatai paliko didžiausią įspūdį.Ir šiaip manau, kad jei jų nebūtų pastatę, Klaipėdos centras visiškai merdėtų... Žinoma, čia tik mano asmeninė nuomonė
                          Neslidokas :)

Comment

Parašė URBANISTAS
                            memelenderi patikek manim praktiskai visi mieste statomi statiniai yra su vienokiais ar kitokiais pazeidimais, nebuk naivuolis ir negalvok kad tik vienas projektas buvo pastatytas nepagal istatymus...
                            va čia tamsta truputį klystate. Jei jūs turite galvoje ne gyvenamųjų nedidukų namukų (individualių) statybą, o "rimtesnių" pastatų statybą. Tikrai yra projektų, statybų, kurie pastatyti pagal visas "įstatymo raides". Žinoma, sukantis vienoje ir toje pačioje aplinkoje ima atrodyti, kad viskas, visur ir visada (ar beveik visada) yra daroma "nešvariais" metodais. Deja, tikrai ne visur ir ne visada..

O "K" ir D" paprasčiausiai buvo pati aukščiausia (galvoju kaip čia švelniau išsireiškus) įžūlumo viršūnė. Žargoniškai išsireiškus JIE "padarė" visą Klaipėdą. Kad aiškiau būtų gerb. Urbanistui, kiek 'paaiškinsiu": pabandykite dabar taip ant tuščio sklypo, miesto centre, be jokių dokumentų, reikalingų popierių, leidimų ir etc., be jokių DERINIMŲ!!! imti ir pastatyti Tokioje Vietoje!!! Dangoraižį! Nerealu..O jie tai padarė! juk vis tik esame teisinė, (beveik) demokratinė valstybė; juk čia veikia visas mechanizmas statybas kontroliuojančių valstybinių institucijų... Taigis, čia kaip sakoma, "pasiguldė mergelę ant plyno lauko ir ...bir_bir_bir..".

Čia, kaip sakoma, mastelis ne tas truputį...(kad visus suplakti į vieną krūvą ir juos lyginti pagal vieną kurpalių).

Comment

deje tu tik siaip sneki del k ir d, o as viska tiksliai zinau....Aisq gal ne simtu proc. bet visi didieji yra su nusizengimais konkreciai zinau.

Comment

Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimą
                                deje tu tik siaip sneki del k ir d, o as viska tiksliai zinau....Aisq gal ne simtu proc. bet visi didieji yra su nusizengimais konkreciai zinau.
                                Jeigu žinai, tai išvardink.Ir gal tu manai, jog tai yra gerai.

Comment

Parašė Martis$$$ Rodyti pranešimą
                                  Man asmeniškai K ir D situacijos tikrai nepablogino o pagerino.Jie man tapo kaip klp simbolis ar kažkas tokio.Taip jeigu jie būtu paprastos dėžės jie tikrai darkytų vaizda bet jie yra tikrai nusiseke.Mano giminaitis atvaziaves is Amerikos (New Yorko) juos labai gyrė, tik sakė gal kiek per maži kadangi jis priprates prie tokiu milžinų kurie yra pas juos.
                                  Klaipėda ir Niujorkas skiriasi kaip diena ir naktis.Niujorke (kaip ir visuose JAV, Australijos miestuose) nėra senamiesčio, nes tie miestai kurėsi apie XIX- XX a.O pas mus, Lietuvoje, kaip ir visoje Europoje yra senamiesčiai, kurie yra verti, kad būtų išsaugoti.O Klaipėdos Naujamiestis (Krūmamiestis), kaip ir beveik visiškai sunaikinta Vitė, yra ne mažiau vertingas nei Senamiestis.Ir tikrai nenorėčiau, kad mūsų miestas pavirstų į Niujorką.

Comment

Parašė Memelenderis Rodyti pranešimą
                                    Klaipėda ir Niujorkas skiriasi kaip diena ir naktis.Niujorke (kaip ir visuose JAV, Australijos miestuose) nėra senamiesčio, nes tie miestai kurėsi apie XIX- XX a.O pas mus, Lietuvoje, kaip ir visoje Europoje yra senamiesčiai, kurie yra verti, kad būtų išsaugoti.O Klaipėdos Naujamiestis (Krūmamiestis), kaip ir beveik visiškai sunaikinta Vitė, yra ne mažiau vertingas nei Senamiestis.Ir tikrai nenorėčiau, kad mūsų miestas pavirstų į Niujorką.
                                    Memelenderi, gerbiu tavo nuomone, bet manau, kad tau vertetu nediskutuoti sia tema, nes daugeliui "D" ir "K" raides patinka..
                                    "Dabar puikus momentas - nueiti ir nusipirkti namą" - sako Amerikos milijardierius Donaldas Trumpas

Comment

Parašė Adiokas Rodyti pranešimą
                                      Memelenderi, gerbiu tavo nuomone, bet manau, kad tau vertetu nediskutuoti sia tema, nes daugeliui "D" ir "K" raides patinka..
                                      Reikia apklausą padaryti, kad sužinoti.Ir čia ne raidėse esmė, o tame, kad jos gadinaNaujamiesčio ir Senamiesčio vaizdą.Pasidomėk, kas ten buvo, o tada kalbėk apie K ir D vietos tinkamumą.
                                      http://web2.vs170057.vserver.de/conception/lt-index.htm

Comment

Būtent Iš kurių taškų žiūrint K ir D gadina senamiesčio vaizdą?
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

bereikalinga diskusija uzvire....jau viskas isdiskutuota seniai...

Comment

Working...
                                          X