Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„K“ ir „D“ pastatai Klaipėdoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Įdomu iš kurios pusės stiklas aprasojęs. Jei iš lauko, tai normalu (paprasčiausias fizikinis dėsnis). Mašinos stiklus irgi turbūt teko nusivalyti nuorasos. Jei nori kad nerasotų, tai reikia išorinį stiklą daryti šildomą...
    Darbas žmogų daro garbingu,
    o tinginystė laimingu

Comment

Gal kas įmestų foto kaip K ir D atrodo nakty?

Comment

aha, fainai... likau išgirstas...

Comment

Parašė Cvekas Rodyti pranešimą
          Jei kas iš forumiečių turėtų tokių nuotraukų, greičiausiai jau būtų įdėję, tai turbūt niekas nenufotografavo. Ir šiaip dar daug Klaipėdos vietų čia nėra.
          GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Parašė Cvekas Rodyti pranešimą
            Tai gal pats nufotografuok ir įmesk. Aš irgi norėčiau pasižiūrėt

Comment

Parašė John
              Nemegsta Klaipedieciai fotografuoti
              Gal visgi kas nors rastu laiko ir siek tiek pasivaiksciotu po uostamiesti? Fotografuoti tikrai yra ka
              Atsižvelgsime į pageidavimą Nors man asmeniškai nepatinka nuotraukas kėlinėti į forumą, nes daug laiko užima pats įkėlimo procesas per visokius "imageshack"... Na bet reikės pasistengti
              Lietuva jau . Bet dar .

Comment

Dabar orai ne per geriausi fotografavimui vis apsiniauke karts nuo karto rukas pasirodo, parasyk ka mazdauk noretum pamatyti ir kita sav kai turesiu daugiau laiko pabandysiu ka prisaudyti

Comment

Parašė John
                  Manau pavyzdi reiktu imti is vilnieciu fotografu . Vilnius reprezentuojamas tikrai be priekaistu: nuotrauku daug, fotografai patyre ir nuotraukos kokybiskos. Klaipedoje taip pat vyksta daug idomiu projektu, bet nuotrauku mazai, o ir esancios ne visada pacios geriausios...
                  Klysti. Pvz. rašinėjau, kad įdomu būtų pamatyti "Vilniaus vartų" atnaujinimą. Ir koks rezultatas? Teko pačiam eiti. O klaipėdiečiai pakankamai dažnai įdeda nuotraukų iš statybų aikštelių. Ne iš statybų aikštelių trūksta nuotraukų, o aplamai trūksta Klaipėdos fototemų "Miestų ir architektūros" skiltyje.

Comment

Vasarą buvau prie K ir D, tikrai labai gražūs pastatai.

Comment

Kelios foto iš skirtingų šonų..

Comment

Nu gražūs man jie ir tiek....

Dėkui už foto

Comment

Keletas mano fotografijų iš vasaros galo:

Comment

Vakarykštė:
                            GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

stai ir viena mano nebloga fotke is apacios berods kas kas panase jau buvo padares bet vis vien idejau

Comment

Dienos nuotruka "Klaipėdoje":

Comment

O įdomu būtų jei trys pastatai čia būtų Ar labai darkytų vaizdą?

Comment

Šių dviejų atsiradimas toje vietoje yra didžiulis nesusipratimas, nešvariais pinigais kvepiantis.

Comment

Dienos foto "15 min"
                                      ---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----

Comment

Keletas nuotraukų iš "Klaipėdos" viešbučio apartamentų "K" formos pastate 10 aukšto, darytų paskutinėmis praėjusių metų dienomis:

Comment

Dienos foto-"daugiabutis su pilvuku" :1 interpretacija-siukslynas,o salia visu grazumu dvi architekturines nesamones.
                                          2 interpretacija-griuvesiu kruva simbolizuoja netolima k ir d ateiti

Comment

Working...
                                          X