Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„K“ ir „D“ pastatai Klaipėdoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Mano spejimas, kad prie Gandraliskiu boksto, nes ten mazasis kranas jau nebepasiekia virsaus...
    Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

Kaiptik sekmadieni vaziuosiu i Klaipeda. reikes uzsukti ir paziureti kaip laikosi musu K ir D pastatai
      Yours sincerely,
      Vaida.

Comment

Nesitikėjau, bet šie pastatai idealiai matosi nuo kelio į Palangą
        :geria: Už Lietuvą!!

Comment

Kažkaip žiuriu mano avataras ne tik kad iš pradžių dingo, bet kažkaip dar ir pas kažka atsirado ?

Update

Comment

labai graziai suprojektuoti pastatai , tikrai labai ispudingi . beto gal zinote ka reiskia pavadinimas "K" ir "D" ?? ar cia tik vaizduoja suskilusi nama ??
            Yours sincerely,
            Vaida.

Comment

Parašė Vaidele
              labai graziai suprojektuoti pastatai , tikrai labai ispudingi . beto gal zinote ka reiskia pavadinimas "K" ir "D" ?? ar cia tik vaizduoja suskilusi nama ??
              Kiek pamenu kazkas minejo, kad K-Klaipeda, D- Danijos upe....tixliai nezinau

Comment

Teisingai K-Klaipeda , D-Danes upe, o ne danijos.

Comment

per skubejima ne taip parasiau

Comment

Parašė Vaidele
                    "D" - reiškia DIDYSIS, o "K" - KAPITALAS.

Comment

Pirmasis administracinis aukštuminis pastatas savo forma primins K raidę, kuri architektų sumanymu simbolizuoja Klaipėdos miesto pavadinimą. Antrasis pastatas primena D raidę, kuria prasideda Danės upės pavadinimas. Pastatų architektūroje siekta atkartoti autentišką istorinį Klaipėdos krašto fachverko stilių, kuris kartu su šalia esančiais pastatais sukuria darnų architektūrinį ansamblį ir aukštutinius pastatus harmoningai įlieja į miesto panoramą.
                      www.k-centras.lt
                      "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

Nepatinka man tas metalinis vainikas K viršuje. Gadina vaizdą

Comment

Pritariu. Man jis ir nelabai žiūrisi. Tikriausiai ir sijų ant langų jau nebedės, nes lisftas belikęs tik vienoi "K" pusei.
                          "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

Parašė Llinass
                            Nepatinka man tas metalinis vainikas K viršuje. Gadina vaizdą
                            Nu reiks ant kažko pakabint langų plovimo liftą

Comment

Katik apziurejau situos du pastaciukus tai labai patiko man. Su apdaila neatrodo taip monstriskai ir neblogai isipaiso i aplinka. Man tai labiausiai patinkantys naujos statybos pastatai Lietuvoje. Beje nuotraukose neatrodo taip gerai kaip tikroveje

Comment

Tikiuosi sia vasara pamatyt juos gyvai. Bet ir dabar jie man labai graziai atrodo ir matosi kad gerai isipaiso i aplinka, nu nebent as klystu
                                "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Comment

Super !

Comment

"D" apdaila žiūriu ir sparčiai dedama.

Comment

Jegova
                                        %)

Comment

Gražu, kada jau D žada baigti?
                                          Mano galerija Flickr'yje

Comment