Visgi netinkama vieta Subjektyvi nuomonė, bet ji būdinga ne man vienam...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„K“ ir „D“ pastatai Klaipėdoje
Collapse
X
-
Parašė Montezauras_klp"D" pastate ( pusei < ) dedami beveik veidrodiniai stiklai, pilnai įstiklinus turėtų gerai atrodyt, ir visgi įdomu, dės ant "K" tas sijas ar ne?
Stiklai dedami tai tie patys kaip ir "K", tik pasvirimas kampu duoda didesnį atspindį...Darbas žmogų daro garbingu,
o tinginystė laimingu
Comment
-
K ir D puikus projektas bet pritariu nuomonei kad jis pastatytas ypac nepalankioje vietoje.
Skraidoulio pozicija man labai artima...
Ne turi buti miesto centre, SENAMIESTYJE tokiu pastatu..kaip sia vieta tada galima sienamiesciu vadinti? Stiklas, stiklas...
Kaip ir Muzikinio teatro boksto, visokiu xrusiovkiu...
Comment
-
Bet tai istorinė miesto dalis, ir netoliese pastatai tokio pat amžiaus kaip ir didelėje senamiesčio dalyje.
Pasikartosiu, kad man K ir D patinka, bet jie netinkamoje vietoje. O orientuotis į Muzikinį teatrą, tai pritarti praėjusioje epochoje vykusiu istorinės dalies darkymu. Nors kita vertus būtent tada buvo restauruota didelė senamiesčio dalis.
Comment
-
mane irgi truputi trikdo k ir d padetis, nes jis tikrai per arti senamiescio, nes matosi mesininku ir pasiuntiniu gatvelese bei is teatro aikstes
visiems daugiauksciams labiausiai butu tinkamas rajonas tarp kauno g. ir baltijos pr., be to tada ir miesto siluetas zymiai graziau atrodytu, kai sie daugiauksciai koncentruotusi vienoje vietoje, panasiai kaip londono city ar canary wharf rajonai, o dabar geriausiai tam tikusias teritorijas uzstate primityviais prekybos centrais kaip suprantu miestas eina padrikos necivilizuotos dangoraiziu statybos keliu, todel situacija panaseja i sia citata
"Šiandien, po karo praėjus 60 metų, jie atrodo kaip dideli nevykusiai susiformavę kaimai – namas toli nuo namo, kaip dantys šveplojo burnoje" - ištrauka iš Romano Borisovo straipsnio "Klaipėdos" dienrašty.
Comment
-
beje, kad nieko pikta nepagalvotumet ... man patinka k ir d architektura, tiesiog ji nevietoj
o muzikinio teatro pastatas, manau, kad neturi ateities, nes jis vistiek kazkada bus nugriautas ... beje klaipedos viesbucio forma galima buvo pamatyti ir tarpukariu, nes toje vietoje stovejo gaisrine, kurios boksto ir klaipedos viesbucio forma panasi kaip du vandens lasai, todel viesbutis turi siokio tokio istorinio pagristumo
Comment
Comment