"D" pastate ( pusei < ) dedami beveik veidrodiniai stiklai, pilnai įstiklinus turėtų gerai atrodyt, ir visgi įdomu, dės ant "K" tas sijas ar ne?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„K“ ir „D“ pastatai Klaipėdoje
Collapse
X
-
http://www.rvrealty.lt/index.php/obj...klaipedoje/994
Visai nieko butukas
Pasirodo D name tik gyventojai gales megautis vaizdais nuo stogo .
Comment
-
K ir DW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Teks labai atsiprašyti visų besižavinčių, bet neįžvelgiu šiuose pastatuose nieko stulbinančio. Akivaizdu, kad tai nėra architektūros sprendimas. Tai Didžiojo Kapitalo žodis, kuriam pakluso visos mūzos ir valdžios. Pradedant pačia K ir D idėja, kuri niekaip neranda loginio patvirtinimo - jei matai K tai būtinai D bus atvirkščiai, o jei D, tai jau ne K... Reikia pasakyti tiesiai - tai dvi elementarios dėžutės su įlenktomis sienomis, drąstiškai ir įžūliai griaunančios visą šios miesto galies horizonto liniją. Tarsi du belikę senio dantys burnoje...
Jei Tiškaus projektuotas Klaipėdos viešbutis "lipo" aukštyn link kampo atsargiai, vis "atsiprašinėdamas" stipriomis horizontalėmis, tai šie du išdygo kaip Pilypai iš kanapių - be jokių Pardon.
Aš nesu prieš dangoraižius, bet manau, kad arba jis turi nešti kokią tai naują žinią (meninę, konstruktyvistinę), arba jų grupė sudaryti naują siluetą - kaip Manhetenas... Klaipėdoje galėtų būti tokia vieta bet tikrai ne centras, kažkur apie buvusio Žvejybos uosto teritoriją arba ties Sportininkų gatve.
Čia ne Niujorkas, kelių minučių skirtumas nuo centro nebūtų perdaug "skausmingas" to Humerio savininkui.
Nors iš kitos pusės gal reiktų dėkoti Dievui, kad jie neišdygo Smiltynėje - uch kaip gražiai nuo jūros matytųsi.
O gal jau prisikalbėjau?
dar karta kuo nuolankiausiai atsiprašau besižavinčių.
Aš ten gimiau.
Comment
-
Parašė SkraiduolisTeks labai atsiprašyti visų besižavinčių, bet neįžvelgiu šiuose pastatuose nieko stulbinančio. Akivaizdu, kad tai nėra architektūros sprendimas. Tai Didžiojo Kapitalo žodis, kuriam pakluso visos mūzos ir valdžios. Pradedant pačia K ir D idėja, kuri niekaip neranda loginio patvirtinimo - jei matai K tai būtinai D bus atvirkščiai, o jei D, tai jau ne K... Reikia pasakyti tiesiai - tai dvi elementarios dėžutės su įlenktomis sienomis, drąstiškai ir įžūliai griaunančios visą šios miesto galies horizonto liniją. Tarsi du belikę senio dantys burnoje...
Jei Tiškaus projektuotas Klaipėdos viešbutis "lipo" aukštyn link kampo atsargiai, vis "atsiprašinėdamas" stipriomis horizontalėmis, tai šie du išdygo kaip Pilypai iš kanapių - be jokių Pardon.
Aš nesu prieš dangoraižius, bet manau, kad arba jis turi nešti kokią tai naują žinią (meninę, konstruktyvistinę), arba jų grupė sudaryti naują siluetą - kaip Manhetenas... Klaipėdoje galėtų būti tokia vieta bet tikrai ne centras, kažkur apie buvusio Žvejybos uosto teritoriją arba ties Sportininkų gatve.
Čia ne Niujorkas, kelių minučių skirtumas nuo centro nebūtų perdaug "skausmingas" to Humerio savininkui.
Nors iš kitos pusės gal reiktų dėkoti Dievui, kad jie neišdygo Smiltynėje - uch kaip gražiai nuo jūros matytųsi.
O gal jau prisikalbėjau?
dar karta kuo nuolankiausiai atsiprašau besižavinčių.
Aš ten gimiau.
O man patinka K ir D, nors aš ir negimiau Klaipėdoje. Kaip tik tai, kad šios raidės apsuktos priešingomis kryptimis suteikia šiam projektui savotiško žavesio. Gal pats Skraiduolis turi reikalų su architektūriniais projektais? Ar yra kokių kitų priežaščių nepatikti šiems projektams?Parašas :)
Comment
Comment