Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„K“ ir „D“ pastatai Klaipėdoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Žaliasis Hanneris ir Victorios pastatas Vilniuje ir Klaipėdos "K" ir "D" man yra gražiausi , ispudingiausi ir t.t.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Iš 12+ aukštų modernių pastatų man labiausiai patinka "Victoria", o dėl Helios - manau jis pervertinamas. Aš abejoju, kad mano skonis standartinis ir daug kas su manim sutiks.

Comment

Victorija tikrai puikus pastatas, tik kas man jame nepatinka, tai ta betoninė siena

Westside is the best ! :jura:

Comment

Ne betoninė, o akmeninė

PS K ir D man už Helios irgi labiau patinka
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

@Edgaex: Ji dengta plytelėm, kurios atrodo labai kokybišai, kaip ir visas pastatas. Beje, "K pastatas" turi dvi tokias sienas. Ir aišku, čia skonio reikalas - tu iškėlei Helios aukščiau "K", o mano nuomonė atvirkščia.

Comment

Pastatai turintis unikalaus žavesio:

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Geras.
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Edd
                  Ji dengta plytelėm, kurios atrodo labai kokybišai, kaip ir visas pastatas. Beje, "K pastatas" turi dvi tokias sienas. Ir aišku, čia skonio reikalas - tu iškėlei Helios aukščiau "K", o mano nuomonė atvirkščia.
                  nesu realiai matęs Victorijos, iš nuotraukų man ta siena pasirodė gan bjauri, bet jei ten yra kažkokios plytelės - puiku

Beje, "K pastatas" turi dvi tokias sienas
                  ant vienos sienos yra panoraminio lifto stiklų nemažai, o kita siena tokia "netradiciška", nes perlenkta pusiau, todėl atrodo labai neblogai.
                  Nu nžn nžn man "K" ir savo forma, ir stiklais atrodo pranašesnis už Victoria reiks kadanors sukurt temą su balsavimu "K vs. Victoria" žinoma, kai visiškai pabaigs statyt Klaipėdą

Comment

Kalbant apie "K" sieną , tai jinai bus dengta nedidelėmis raudonomis plytelėmis. Kas nėra taip jau baisu kaip galėtu būti

Comment

Ta raudonų plytelių apdaila puikiai įpašys K ir D į Klaipėdos architektūrą...
                      Darbas žmogų daro garbingu,
                      o tinginystė laimingu

Comment

Comment

Ta priespaskutine
                          Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

kaip matau lietuwoj daugeja geru projektu......................geros kokybes-k ir d klaipedoj,vilniuj-vilniaus vartai(seniau visi si projekta vadino prastu dabar pasikeite nuomone) ir helios ......................ir t.t

Comment

šiandien su pora draugų biški ant "K" apžvalgos aikštelės užsilipom ! gaila fotiko neturėjau su savimi. Tik su mobiliaku biški pafotkinau, bet neturiu jokių priemonių, kaip jį sujungti su kompu.. Darbininko paklausus ar galima pasivaikščiot po pastatą, gavau atsakymą "tai ne nuo mūsų priklauso ar kažkas panašaus.." Laiptai gan statūs, tai kol užlipom Viduje keli kostiumuoti vyrai vaikščiojo, bet į mus tiesiog nekreipė dėmesio. Vaizdai nerealus, iki pat dabar akyse stovi vaizdai į jūrą jaučiu trečiadienį padarysiu nuotraukų iš apžvalgos aikštelės

Comment

Tokia proga ir fotiką namie palikai? Kad ir kaip, jei trečiadienį nebus nuotraukų, gali čia negrįžti
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

lauksim!

Comment

Parašė Mantaz
                                    Tokia proga ir fotiką namie palikai? Kad ir kaip, jei trečiadienį nebus nuotraukų, gali čia negrįžti
                                    nu tai va, kad neplanavom niekur lipt bet eidami pro šalį užsimanėm pasižvalgyt iš aukštumų. Trečiadienį tikrai turėčiau pafotkint

Comment

O kaip jums ten leido užlipt? Tik nepamiršk trečiadienį fotiko
                                      "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

Parašė Montezauras_klp
                                        O kaip jums ten leido užlipt? Tik nepamiršk trečiadienį fotiko
                                        paėmėm ir užsilipom. Nieks nieko nesakė tik vat įdomu, ar kokybiškos foto gausis, nes stiklas yra gan tamsus ir dar biški nešvarus, o fotiko virš stiklų niekaip neiškelčiau, nes tikrai labai aukšta ta stiklinė siena... na žiūrėsim kaip ten bus

Comment

Parašė Mantaz
                                          ...Kad ir kaip, jei trečiadienį nebus nuotraukų, gali čia negrįžti
                                          Prajuokinai

P.S. Ir aš laukiu nuotraukų

Comment

Working...
                                          X