Iš 12+ aukštų modernių pastatų man labiausiai patinka "Victoria", o dėl Helios - manau jis pervertinamas. Aš abejoju, kad mano skonis standartinis ir daug kas su manim sutiks.
@Edgaex: Ji dengta plytelėm, kurios atrodo labai kokybišai, kaip ir visas pastatas. Beje, "K pastatas" turi dvi tokias sienas. Ir aišku, čia skonio reikalas - tu iškėlei Helios aukščiau "K", o mano nuomonė atvirkščia.
Ji dengta plytelėm, kurios atrodo labai kokybišai, kaip ir visas pastatas. Beje, "K pastatas" turi dvi tokias sienas. Ir aišku, čia skonio reikalas - tu iškėlei Helios aukščiau "K", o mano nuomonė atvirkščia.
nesu realiai matęs Victorijos, iš nuotraukų man ta siena pasirodė gan bjauri, bet jei ten yra kažkokios plytelės - puiku
Beje, "K pastatas" turi dvi tokias sienas
ant vienos sienos yra panoraminio lifto stiklų nemažai, o kita siena tokia "netradiciška", nes perlenkta pusiau, todėl atrodo labai neblogai.
Nu nžn nžn man "K" ir savo forma, ir stiklais atrodo pranašesnis už Victoria reiks kadanors sukurt temą su balsavimu "K vs. Victoria" žinoma, kai visiškai pabaigs statyt Klaipėdą
kaip matau lietuwoj daugeja geru projektu......................geros kokybes-k ir d klaipedoj,vilniuj-vilniaus vartai(seniau visi si projekta vadino prastu dabar pasikeite nuomone) ir helios ......................ir t.t
šiandien su pora draugų biški ant "K" apžvalgos aikštelės užsilipom ! gaila fotiko neturėjau su savimi. Tik su mobiliaku biški pafotkinau, bet neturiu jokių priemonių, kaip jį sujungti su kompu.. Darbininko paklausus ar galima pasivaikščiot po pastatą, gavau atsakymą "tai ne nuo mūsų priklauso ar kažkas panašaus.." Laiptai gan statūs, tai kol užlipom Viduje keli kostiumuoti vyrai vaikščiojo, bet į mus tiesiog nekreipė dėmesio. Vaizdai nerealus, iki pat dabar akyse stovi vaizdai į jūrą jaučiu trečiadienį padarysiu nuotraukų iš apžvalgos aikštelės
O kaip jums ten leido užlipt? Tik nepamiršk trečiadienį fotiko
paėmėm ir užsilipom. Nieks nieko nesakė tik vat įdomu, ar kokybiškos foto gausis, nes stiklas yra gan tamsus ir dar biški nešvarus, o fotiko virš stiklų niekaip neiškelčiau, nes tikrai labai aukšta ta stiklinė siena... na žiūrėsim kaip ten bus
Comment