Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„K“ ir „D“ pastatai Klaipėdoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Liuks Neslėpsiu, kad ir aš nekantrauju išvysti gyvai šiuodu, tačiau greičiausiai tai paviks padaryti tik vasara. Kitavertus jau bus baigti abu

P.S. Dėkui už nuotraukas

Comment

Foto 2006 01 30

Comment

Comment

Gražiu
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Kuo toliau- tuo labaiu man jie patinka. Bijojau, kad viską sudirbs "pigiakiška" apdaila, bet dabar matau, kad viskas juda teisinga linkme
            Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Grazu. Atrodys kaip perkirptas vienas pastatas.
              "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

wow, smagumelis
                ar man cia tik atrodo.. ar cia su ta mintim pastatas raides "K" formos, tipo miesto pavadinimo pirma raide

Comment

Manau tau derėtų perversti visą temą
                  "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

Parašė kiwi
                    wow, smagumelis
                    ar man cia tik atrodo.. ar cia su ta mintim pastatas raides "K" formos, tipo miesto pavadinimo pirma raide
                    Teisingai. "K" - Klaipėda, o "D" pastatas - Danės upės pirmoji raidė

www.k-centras.lt gali plačiau paskaitinėt

p.s Ačiū, Tomasl, už puikias foto !
                    Westside is the best ! :jura:

Comment

Parašė Edgaex
                      Teisingai. "K" - Klaipėda, o "D" pastatas - Danės upės pirmoji raidė

www.k-centras.lt gali plačiau paskaitinėt

p.s Ačiū, Tomasl, už puikias foto !
                      dekui uz paaiskinima. kadangi nesu is ten, tai nezinojau

Comment

Galim sakyt, kad 21 aukšto "K" pastatas yra, nes viršuj bus ne tik apžvalgos aikštelė, bet gal ir koks baras ar biurai su stogu

mėlynai pažymėjau 20 aukštą, raudonai - kažkokios patalpos 21 aukšte (greičiausiai koks baras bus) o žaliai - apžvalgos aikštelę į miesto pusę

Westside is the best ! :jura:

Comment

Ką jie su langais daro?
                          Anskciau:

Ir dabar:

Comment

Kaip ka? Jie pagaliau nuima tas metalines konstrukcijas,kuriu tikrai nereikia.

Comment

Tuomet dar geriau

Comment

Super pastatas. Seniau galvojau, kad gausis šlykštus kičas, bet dabar pažiurėjas nuotraukas truputi isižiojau. Labai gerai atrodo nuotraukose. Užsinorėjau abu pastatus gyvai pamatyti dėlto tikiuosi, kad artimiausias "meet'as" bus klaipėdoje kitaip aš atvaziuosiu bet kokiu atvėju miestu pasigrožeti. Net gėda prisipažinti, kad niekada nesu jame lankėsis

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Nesi buvęs Klaipėdoje? Na, mintis susitikimą rengti ten, manau, yra visai nebloga. Bent jau orai pajūryje ne tokie žvarbūs, kaip Kaune per pernykštį susitikimą
                                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Visas mano buvimas Klaipėjoje apsirobojo eismo žiedu iš magistralės į palangą Dėlto susitikimas Klaipėdoje man tikrai prie širdies.

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Ežiukas
                                      Visas mano buvimas Klaipėjoje apsirobojo eismo žiedu iš magistralės į palangą Dėlto susitikimas Klaipėdoje man tikrai prie širdies.
                                      Deja, bet tas žiedas rajono teritorijoje
                                      GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

tada dar prastesnė situacija

Comment

Tie pastateliai tikrai bus ispudingi kaip bus uzbaigti, jau dabar kaip gerai atrodo.Buvau uzpraeita savaite, tai darbai tik verda.

Comment

Working...
                                          X