Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„K“ ir „D“ pastatai Klaipėdoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Be komentarų

Westside is the best ! :jura:

Comment

Galetu pasiskubinti Thanks foro photos
      %)

Comment

Turbut orai nepadeda
        Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

Dėkui už kadrus
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Dekui Edgaex,nors visgi,manau,kad sios raides per dideles,per masyvios sioje vietoj.Per sventes jas maciau naturoj ir tikrai nesizavejau.

Comment

Aciu: Edgaex uz nuotraukas...
              Lithuanian Top 5 tallest buildings
              1. Europa Tower 126 m. 33 f.
              2. Pilsotas 112 m. 34 f.
              3. Arfa 100 m. 29 f.
              4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
              5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.

Comment

7/10 mano ivertinimas nors jei buciau prie pat realybei gal keisciau nuomone i geresne , nezinau
                :buksvx:

Comment

Parašė Audrius_17
                  7/10 mano ivertinimas nors jei buciau prie pat realybei gal keisciau nuomone i geresne , nezinau
                  o tai ko tiek daug duodi ? Kokį įvertinimą gautu, tavo galva, geriausias Kauno pastatas ? TIk nesakyk, kad daugiau už šį kompleksą...

Comment

Iš 2006 Sausio mėnesio "NT Rinka" žurnalo

Neblogas straipsniukas

Comment

Parašė Edgaex
                      o tai ko tiek daug duodi ? Kokį įvertinimą gautu, tavo galva, geriausias Kauno pastatas ? TIk nesakyk, kad daugiau už šį kompleksą...

O tai koks geriauses Kauno pastatas yra ? Kaune nera dangoraiziu tad ivertinimo jokio neduociau nebent 0/0

Comment

Parašė Audrius_17
                        O tai koks geriauses Kauno pastatas yra ? Kaune nera dangoraiziu tad ivertinimo jokio neduociau nebent 0/0
                        ok, aišku. Man Kauno gražiausias/moderniausias turbūt tas 9-aukštis SEB Vilniaus bankas.

beje, tai ką reiškia tas tavo užrašas prie tavo miesto "Kaunas - Klaipeda" ?

Comment

Parašė Edgaex
                          ok, aišku. Man Kauno gražiausias/moderniausias turbūt tas 9-aukštis SEB Vilniaus bankas.

beje, tai ką reiškia tas tavo užrašas prie tavo miesto "Kaunas - Klaipeda" ?

Uzrasas seip toks uzdetas as esu Kaunietis . Beje tas SEB Vilniaus banktas tai tikrai grazus pastatukas

Comment

Parašė UMBAS

Kazko tokio? Kitaip tariant monstro miesto sirdy?
                            Turime kartuves, turesim raides... Vis atrakcija turistams
                            Na ar daug miestų turi raides, tegul buna mažas išskirtinumas kuris beje traukia.o neatstumia.

Ir tikrai neatrodo kad reikėtų plagijuoti istoriją, tai tik perdėtas konservatizmas.kuryba turi atspindėti dabartį, kad paliktų rėžį laiko tekmėje.

Comment

Man tas kompleksas patinka, modernus rėžis, kaip sako Tomas, tik gaila tas rėžis ant senos nugaros, o ne naujoje vietoje.Jų monstriškumas gerai matosi nuo Turgaus gatvės įėjus pvz į Mėsininkų g.
                              Į istorinę dalį kiša monstrukus, didelius ir mažus, o tuščiuose plotuose stato skarbonkes eilines. K ir D vietoje Arenos...visai neblogai būtų, manau...
                              GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Nepritart tau,Eimantai,butu sunku.

Comment

Jo, gerai pastebeta, Eimantai

Comment

Gal kas zino kada mazdauk yra statybu pabaiga ?

Comment

Parašė Tomasl
                                      Na ar daug miestų turi raides, tegul buna mažas išskirtinumas kuris beje traukia.o neatstumia.

Ir tikrai neatrodo kad reikėtų plagijuoti istoriją, tai tik perdėtas konservatizmas.kuryba turi atspindėti dabartį, kad paliktų rėžį laiko tekmėje.
                                      Konservatizmas? Is kur gali buti...
                                      Dziaugiuosi, kad dezute perpjovus pusiau, dziaugiates raidemis. As ne pries - bet pritariu auksciau Eimanto pateiktom mintims...
                                      Apie kuryba - Ta pati kalbejo pries simtmeti, kai klestejo istorizmo stilius. Nieko nedaves stilius, regresyvu ir pan... Tik Klaipeda jo deka turi visus savo graziausius pastatus Pataisykit mane, kas is paskutiniais keliais metais igyvendintu projektu turi isliekamaja verte?
                                      Senoji Klaipėda
                                      F.Nietzsche - "There are no facts, only interpretations."

Comment

šiandieninės foto

Stiklai įspūdingai atrodo

Comment

Stiklai atrodo gerai kai sviecia saule, bet pvz. is miesto puses, kaip kad paskutinej nuotraukoj, tai nekaip
                                          Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

Working...
                                          X