Be komentarų
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„K“ ir „D“ pastatai Klaipėdoje
Collapse
X
-
Parašė Audrius_17O tai koks geriauses Kauno pastatas yra ? Kaune nera dangoraiziu tad ivertinimo jokio neduociau nebent 0/0
beje, tai ką reiškia tas tavo užrašas prie tavo miesto "Kaunas - Klaipeda" ?Westside is the best ! :jura:
Comment
-
Parašė Edgaexok, aišku. Man Kauno gražiausias/moderniausias turbūt tas 9-aukštis SEB Vilniaus bankas.
beje, tai ką reiškia tas tavo užrašas prie tavo miesto "Kaunas - Klaipeda" ?
Uzrasas seip toks uzdetas as esu Kaunietis . Beje tas SEB Vilniaus banktas tai tikrai grazus pastatukas:buksvx:
Comment
-
Parašė UMBAS
Kazko tokio? Kitaip tariant monstro miesto sirdy?
Turime kartuves, turesim raides... Vis atrakcija turistams
Ir tikrai neatrodo kad reikėtų plagijuoti istoriją, tai tik perdėtas konservatizmas.kuryba turi atspindėti dabartį, kad paliktų rėžį laiko tekmėje.
Comment
-
Man tas kompleksas patinka, modernus rėžis, kaip sako Tomas, tik gaila tas rėžis ant senos nugaros, o ne naujoje vietoje.Jų monstriškumas gerai matosi nuo Turgaus gatvės įėjus pvz į Mėsininkų g.
Į istorinę dalį kiša monstrukus, didelius ir mažus, o tuščiuose plotuose stato skarbonkes eilines. K ir D vietoje Arenos...visai neblogai būtų, manau...
Comment
-
Parašė TomaslNa ar daug miestų turi raides, tegul buna mažas išskirtinumas kuris beje traukia.o neatstumia.
Ir tikrai neatrodo kad reikėtų plagijuoti istoriją, tai tik perdėtas konservatizmas.kuryba turi atspindėti dabartį, kad paliktų rėžį laiko tekmėje.
Dziaugiuosi, kad dezute perpjovus pusiau, dziaugiates raidemis. As ne pries - bet pritariu auksciau Eimanto pateiktom mintims...
Apie kuryba - Ta pati kalbejo pries simtmeti, kai klestejo istorizmo stilius. Nieko nedaves stilius, regresyvu ir pan... Tik Klaipeda jo deka turi visus savo graziausius pastatus Pataisykit mane, kas is paskutiniais keliais metais igyvendintu projektu turi isliekamaja verte?Senoji Klaipėda
F.Nietzsche - "There are no facts, only interpretations."
Comment
Comment