Net neabejoju, kad atsiras intelektualų kurie tokius šviesoforus interpretuos maždaug taip: aha - dega raudona rodyklė į kairę. Bet tiesiai važiuot tai ji nedraudžia! Gazas - dugnas!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] "Senukų" plėtra Pramonės pr.
Collapse
X
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNet neabejoju, kad atsiras intelektualų kurie tokius šviesoforus interpretuos maždaug taip: aha - dega raudona rodyklė į kairę. Bet tiesiai važiuot tai ji nedraudžia! Gazas - dugnas!*censored*
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNet neabejoju, kad atsiras intelektualų kurie tokius šviesoforus interpretuos maždaug taip: aha - dega raudona rodyklė į kairę. Bet tiesiai važiuot tai ji nedraudžia! Gazas - dugnas!
Comment
-
Parašė HamLet Rodyti pranešimąKazkaip juokingai atrodo tie sviesoforai su juodom rodyklem geltonam ir raudonam fonuose ) Jei raudona, tai raudona, koks skirtumas ar su rodyklele ar be, vistiek vaziuot negalima
Skirtumas toks - jei dega žalia tiesiai ir raudona su rodykle į kairę, tai draudžiama važiuoti į kairę. Taip kad rodyklė turi prasmę. Dabar pažiūrėk į nuotrauką ir įsivaizduok kairiojo posūkio šviesoforą be rodyklių - kas gausis? Nesąmonė.
Paskutinis taisė dsanto; 2010.10.10, 12:37.
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąO ji bus baigta lapkričio pirmomis dienomis. Visą mėnesį vešis stelažus ir prekes. Ir taip, gruodžio mėn. atidarymas
Comment
-
Parašė HamLet Rodyti pranešimąKazkaip juokingai atrodo tie sviesoforai su juodom rodyklem geltonam ir raudonam fonuose ) Jei raudona, tai raudona, koks skirtumas ar su rodyklele ar be, vistiek vaziuot negalimawww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąMan tai ne. Man patinka.
Tai jau tikrai.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTau vieninteliam. Bet kokiu atveju, tai ne pasiteisinimas vidaus apdailą padaryti primenančią prekybos centrus prieš kelis dešimtmečius. Ir Prisma yra PC be perspektyvų, nes neturi jokių privalumų prieš konkurentus.
Mano nuomone, "Prismoje" negerai tik tai, kad apšvietimas per daug intensyvus ir tą trūkumą išryškina baltos spalvos sienos.
O privalumų yra: drabužių ir avalynės pasirinkimas didesnis, nei "Maximoje", praėjimai plačiausi iš visų LT prekybos centrų. Nėra to beprotiško šurmulio (bet čia jau reiškia, kad paklausa maža, mažai žmonių). Man patiko tai, kad "Prismoje" yra telefonai informacijai pasiteirauti - nereikia lakstyti po salę ir ieškoti salės darbuotojo.
O kokius galėtum įvardyti privalumus "Maximos", "Rimi", "Iki"? Visi jie turi ir trūkumų...www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąO kokius galėtum įvardyti privalumus "Maximos", "Iki"? Visi jie turi ir trūkumų...
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąYra žmonių, kurie į PC važiuoja ne kaip į parodą ar muziejų, o apsipirkti. Tiesa pas mus tokių turbūt mažuma
http://kitsunenoir.com/2007/05/25/mp...s-in-the-world
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąGeresnė pasiūla, jaukesnė aplinka, geresnė produktų kokybė, ir aišku kaina.Parašė Lettered Rodyti pranešimąLietuvoje apskritai nėra tokių prekybos centrų, į kuriuos kas nors važiuotų vien dėl aplinkos. Na gal nebent išskyrus Kauno akropolį.
http://kitsunenoir.com/2007/05/25/mp...s-in-the-worldwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąDėl geresnės produktų kokybės nesutinku. Tai prasilenkia su elementaria logika. Tai tie patys produktai. "Prismoje" galima rasti tai, ko nerasi niekur kitur. O dėl kainos, dauguma prekių brangesnės, bet yra ir įperkamų, konkurencijų kaina prekių.
Nors kam čia diskutuoti, jei ten praktiškai tuščia lyginant su kitais PC, viską tai pasako.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąVaisiai ir daržovės apgailėtinos kokybės, ir apskritai visų produktų pasirinkimas mažesnis, ir kainos dar didesnės. Dar ir to dėl to, kad lietuviškų produktų mažiau.
Nors kam čia diskutuoti, jei ten praktiškai tuščia lyginant su kitais PC, viską tai pasako.
pačiame prekybos centre yra nukišta labai nepatogioje vietoje.
apie būsimą kaunietišką "prismą" galėsim spręsti, kai ją atidarys, bet jau dabar aišku, kad jos vieta nepalyginamai geresnė
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąVaisiai ir daržovės apgailėtinos kokybės, ir apskritai visų produktų pasirinkimas mažesnis, ir kainos dar didesnės. Dar ir to dėl to, kad lietuviškų produktų mažiau.
Bakalėjos prekių pasirinkimas mažesnis, tačiau aprangos ir avalynės prekių pasirinkimas didesnis nei "Maximose". Kad lietuviškų prekių mažiau - nei čia pliusas, nei minusas. Gal konservatyviems ir mąstantiems, kad lietuviškos prekės geriausios pirkėjams tai ir pliusas. Tačiau aš džiaugiuosi galėdamas "Prismoje" rasti skandinaviškų prekių tų, kurių kitur Lietuvoj nėra.
Man, "Maximos" neišlepintam pirkėjui, puikiai tinka "Prisma" ir aš jos labai laukiu Kaunewww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
o man PRISMA patinka. daug kartu maloniau nei kokia MAXIMA. tik tiek kad PRISMOJ jautiesi kaip kokioj laboratorijoj, ar o peracinej. viskas atrodo kazkaip labai steriliai. gal todel kad ira nemazai nepanaudotos erdves. bet uztai kiekvienas daigtas turi savo vieta. skirtingai negu maximose, ten jau buna bardakas, skuduryno ir "maistyno" misinys. tarp skuduru gali rast maisto, o tarp maisto skuduru.LIETUVA - MAKEDONIJA 110 : 102
Comment
Comment