Architektūriškai gal ir nieko priestatas, bet spalvine prasme tai jis man ten aiškiai per tamsus. Pagal apdailos "surudijimo" lygi primena maximines tendencijas, o cia juk senamiestis.... Kam patinka tos surudijusios sienos? Man asmeniskai ne
Viešbučio pastate jau veikia stilinga gero vyno parduotuvėlė, tik ten be 50 litų nėra ko eiti.
gal kiek NĮT (ne į temą ), bet išsireiškimas "geras vynas" yra labai jau abstraktus, o ir vyno gerumas ne visada proporcingas jo kainai
kvepia snobizmu...
gal kiek NĮT (ne į temą ), bet išsireiškimas "geras vynas" yra labai jau abstraktus, o ir vyno gerumas ne visada proporcingas jo kainai
kvepia snobizmu...
kvepia snobizmu...
/\
tikiu, nors pačiam dar neteko lankytis Juolab, jog tai nebus "vien tik alkoholio" parduotuvė:
Ateinančiais metais parduotuvėje bus rengiami retų gėrimų aukcionai, degustacijos, vadovaujamos garsių vyninių atsotvų, gėrimų pristatymai ir mokymai.
Jei panašaus pobūdžio (nebūtinai alkoholio), krautuvėlių atsidarytų daugiau senamiestyje, tai būtų teigiamas poslinkis gyvinant, kiek apsnūdusią miesto dalį
Čia automobilių aikštelė priešais viešbutį. Man patiko sprendimas nors nežinau ar pasiteisins. Idėja kaip suprantu tokia (bent jau kažkur buvau skaitęs): žemę sutvirtina įsispaudžiančiu plastikiniu tinklu ir pasėja žolytę. Automobiliai stovi ant žolytės, jos nežalodami. Beje manau tokiu būdu galima sutvarkyti pramintus takus žaliuose plotuose.
Comment