Man asmeniškai? Visiškai jokio. Tiesiog, bendrovė turi būti pajėgi pastatyti tokį statinį. Jeigu išties statys - sėkmės jiems, tačiau abejosiu jais daug labiau, negu pavyzdžiui, kokia nors Kausta arba Mitnija.
(Ė, žėkit, atspėjau, jie rimtai tik tvorą tveria )
Pagal mano turimas žinias tai kolkas nieko optimistiško... Šitos bendrovės darbas yra tik tvoros aptvėrimas, apsaugojant žmones nuo griūvančių sienų o kada bus kažkas statoma, nenusimato..
Pagal mano turimas žinias tai kolkas nieko optimistiško... Šitos bendrovės darbas yra tik tvoros aptvėrimas, apsaugojant žmones nuo griūvančių sienų o kada bus kažkas statoma, nenusimato..
pradžiai per krizę užtektų bent jau teritoriją išvalyt visą, viską nugriaut...
Griaunam Kauną - statom miestą...
Šiaip visas Pergalės kompleksas - tobulai "įtilptų" į loftų koncepciją. O griovimas, tai pff... Turbūt niekad neapėjai pilnai tos teritorijos. Tikriausiai paskartos Panevėžio "Semos" pramoninio paveldo praradimas...
Ištiesų kokia šio fabriko istorija, manau, kad ten ne tik yra tarybiniu blokeliu, bet galima atrasti ir smetoniškumo. Būtų gaila, tikiuosi jau praeina mada, kad seną turi butinai keisti tik naujas. Per va tokias nesamones ir praradom krūvas technikos paminklų, ypatingai Sovietmečiu, negi tai tęsiasi ir vėl.
1867 m. D. Šereševskio pastatytoje vinių gamykloje nuo 1893 m. galutinai įsitvirtino vokiečių kapitalistas Ričardas Tilmansas, kuris Kaune įkūrė brolių Tilmanso ir Ko bendrovę ir pradėjo gamyklą rekonstruoti bei plėsti. Tais metais gamykloje buvo perdirbta 160 tūkst. pūdų geležies ir pagaminta varžtų už 600 tūkst. rublių bei vinių už 100 tūkst. rublių. Dirbo 350 darbininkų. 1897 m. pradėti statyti nauji korpusai (vėliau „Pergalės“ gamykla)
Comment