o vidiniam kieme jau seniai kaskas tvarkoma... ?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kalniečių PC rekonstrukcija
Collapse
X
-
Parašė fotopilotas.lt Rodyti pranešimąne kino, o videosalėwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
man būti neteko, buvau dar mažas bet kiek pasakoja tėvai, tai susirinkdavo 20 žiūrovų ir žiūrėdavo filmą iš videko per telikąAerialMedia.LT
žvilgsnis į pasaulį kitu kampu...
Comment
-
Parašė fotopilotas.lt Rodyti pranešimąman būti neteko, buvau dar mažas bet kiek pasakoja tėvai, tai susirinkdavo 20 žiūrovų ir žiūrėdavo filmą iš videko per telikąKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Rutualda Rodyti pranešimąVel viska griauna ,geriau senamiesti tvarkytu ,o sita kazkaip irgi galima buvo renovuot.
Beje, ar Kalniečių PC griauna? Kada dalį pastato pagriovė, tai nereiškia, kad griaus visą.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
IMO, ta dalis labai "parazitinė" buvo. Kiek pačiam teko žiūrėti, su kitom dalim nieko nevyksta, o dabar kiek mažesnėm pajėgom valo tai, kas liko po jų uraganinio griovimo. Atlaisvins erdvę, kaip minimum. O gal ir kažką darys. Dabar ten uždengta, gal įsmuksiu pasižiūrėti. Kada nors.
Taisymas: Beje, nežinau, kiek jum pravers ta informacija, tačiau visa ten naudojama įranga - nuomota, o darbininkai bent jau nepriklauso jokiai didelei kompanijai, nes tos ir savo įrangos turi, ir kitų būdų pasireikšti turi.
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąPašalintas viršutinis pastolių aukštas. Keli darbininkai sukiojosi prie Savanorių pr. pusės. Dabar, pasižiūrėjus į tą pastatą, atrodo, kad pašalinus tas dalis užtektų labai nedidelio patvarkymo, ir jis ten visai puikiai įsipaišo .www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Luigi Rodyti pranešimąBus dar pristatoma dalis, tik ne anksčiau kaip pavasarį. Projekto matyt neteko, bet info iš investuotojų.
Comment
-
Šitie protingesni - griauna gabaliukais. Ir jie, mano žiniom, išties sudarys paprastą laisvą plotą. Kai kur jo nebus, bet ten irgi, kokią sieną perstatinės, ar kažkas tokio. Dėl to rekonstrukcijos ryškiai nesimatys, bet ji vis dėlto daroma, ir mano nuomone, už jų pačių pinigus. Todėl ir neskuba, ir nieko žaibiško nedaro.
Tas išsikišimas seniai nugriautas, dabar eina gilyn.
Comment
-
Lėtai stato kaip tik todėl, kad ne už savo pinigus - bankas labai atidžiai žiūri kiek ir kam pinigų duoda.
Mano supratimu priestatas dygs iš galinės pusės, kur išgriauta lauko siena nuo Savanorių prospekto žiūrint į dešinę nuo Maximos, šiuo metu ten turėtų vykti metalinių kolonų ir sijų montažas, tik gal dirba užsidangstę.
Comment
-
Ten buvo jovalas, nes ten buvo daug tu62io ir purvino ploto. Jį išvalius, gautųsi visai pakenčiamai. Na, kaip buvo. Vidutiniškai. Bet man pačiam jau įdomu, kokiu keliu jie pasuks - ar derinsis prie jau buvusio stiliaus, ar darys stiklianių, panašų į Aušros Medicinos Centrą kitoje gatvės pusėje.
Comment
Comment