Ne taip jau blogai atrodo tas pastatas, aišku, galėtų būti aukštesnis.
aha, man taip pat kažkaip keistokai atrodo tokie mažučiai akvariumai, jeigu jau stato tokius stiklainius, tai nors aukštesnius bent per dešimt aukštų galėtu pastatyti
aha, man taip pat kažkaip keistokai atrodo tokie mažučiai akvariumai, jeigu jau stato tokius stiklainius, tai nors aukštesnius bent per dešimt aukštų galėtu pastatyti
Mano nuomone daugelis Savanoriu prospekte realizuojamu projektu turetu buti aukstesni.
Gal kas žino kas čia per statyba?
Darbai vyksta šalia Savanorių pr. 278 (pastatas tolumoje). Statybvietė aptverta tarybine gelžbetonine tvora. Darbai kaip maotosi pajudėjo.
Būčiau dėkingas už info
Gal kas žino kas čia per statyba?
Darbai vyksta šalia Savanorių pr. 278 (pastatas tolumoje). Statybvietė aptverta tarybine gelžbetonine tvora. Darbai kaip maotosi pajudėjo.
Būčiau dėkingas už info
Pagal pirminį projektą tai tolumoje matomas dvylikaaukštis turėjo tęstis per visą kvartalą (netgi pamatai išlieti buvo, berods).
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Vaidosius sukurtume jaigu žinotume ,kad čia statomas tikrai tas projektas,šalia statyvvietės nėra informacinės lentos būtų bent užsakovas ar statybas vykdanti firma užsirašius ,o dabar nieko...
Vaidosius sukurtume jaigu žinotume ,kad čia statomas tikrai tas projektas,šalia statyvvietės nėra informacinės lentos būtų bent užsakovas ar statybas vykdanti firma užsirašius ,o dabar nieko...
Užsakovas jei atmintis neapgauna buvo minėtas, tik va, kad projektas koks bus tikrasis tai neaišku. Gal kas info turi iš užsakovų?
Kiek žinau, tai užsakovas iš malonumo stato ir manau, dar statys kokius du metus, tikrai neskubės.....
Comment