is Kaunos dienos
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Savanorių prospekto projektai Kaune
Collapse
X
-
Parašė Kranininkas Rodyti pranešimą''aciu'' kauno architektu grupei, kad vis dar neleidzia kaune statyti aukstuminiu pastatu... jau nekalbant kokia gatve tuetume jei savanorius tokiais apstacius. o ka turime dabar ? 2 aukstu ''trilitreka'' .. nepykit.
Visgi 3 aukštai turbūt ekonominės logikos padiktuotas sprendimas, kad ir kaip neestetiškai tai čia atrodytų. Be architektų "ekspertų" pritarimo galima statyt pastatus iki 10 aukštų, taigi, verslininkams nieks negalėjo uždrausti statyti pastatą bent 3 kartus aukštesnį. Gal tiesiog nėra poreikio.
Comment
-
Parašė neko Rodyti pranešimąGal tiesiog nėra poreikio.Paskutinis taisė Aš; 2007.10.29, 17:01.
Comment
-
Paprasčiausiai, spėju, čia kažkokia firma statosi juos savo privatiems poreikiams, o ne vysto NT projektą, todėl dygsta mažaūgiai. Vilniaus ar Klaipėdos rinkos, turbūt, patrauklesnės, o ir keblumų Kaune atsiranda (jei nėra, klerkai jų parūpina). Su laiku, manau, visvien išvysim ir kažką solidesnio.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąMonstriuko laiptine matyt prilipdyta
Comment
-
nesuradau tinkamesnės temos
http://www.delfi.lt/news/economy/bus...hp?id=15488765
tai aš nesuprantu, vilniuj pastato estakadą realiai nieko nedavusią už 60mln, jau neskaitant visų kitų projektų, kurių suma, kiek žinau apie 200mln, o Kaunui 50mln neduoda realiai reikalingiems projektams...tik nesupraskit manęs teisingai...
Comment
-
Parašė shrnz Rodyti pranešimąnesuradau tinkamesnės temos
http://www.delfi.lt/news/economy/bus...hp?id=15488765
tai aš nesuprantu, vilniuj pastato estakadą realiai nieko nedavusią už 60mln, jau neskaitant visų kitų projektų, kurių suma, kiek žinau apie 200mln, o Kaunui 50mln neduoda realiai reikalingiems projektams
50 mln. litų. Tiek lėšų Kaunas per pastaruosius trejus metus gavo iš Kelių priežiūros ir plėtros fondo. Tačiau šių lėšų panaudojimo skaidrumą ištyrusi Valstybės kontrolė nerado duomenų, parodančių, kokioms gatvėms taisyti buvo išleista apie 15 mln. litų. Neseniai Kauno miesto savivaldybės administracija gavo Valstybės kontrolės išvadas, kuriose pabrėžiama, kad nepavyko atrasti duomenų, pagrindžiančių, kaip 2004 metais buvo panaudoti kelių priežiūrai ir plėtrai skirti 4,5 mln. litų, 2005 metais – 5,3 mln., o 2006 metais – 5,1 mln. litų.
Kiek pamenu, už tai buvo grąsinta sumažinti Kaunui skiriamą sumą dėl ne tinkamo ir neskaidraus lėšų įsisavinimo.gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Andrewass Rodyti pranešimąman kazkaip uzstrigo tiltas ties Kedainiu gatve, gal kas mazdau isivaizduoja kaip ir kur, nes pagal maps lt tai visai net ne prie nemuno sita gatve
Maždaug taip:
When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė Linas Rodyti pranešimąŠis tiltas jau labai seniai planuotas, o ir Karaliaus vizualizacijose tik jisai galėjo būti matomas, nebent jei kalbi apie pėsčiųkų tiltą per Nerį ties Kauno pilimi.
Comment
Comment