Tai arba vienas požeminis, arba per pusę pastato ploto požemis.
Duobė tikrai gili ir pritariu kad bus mažiausiai du aukštai. Tam pačiam citify yra parodytas ir pastato pjūvis su požemine aikštele, tai tikrai neatitinka dabartinės duobės gylio, manau pasikeitė planai ir bus pora aukštų.
Tiek nepatenkintų buvo dėl šito varianto: https://citify.eu/lt/linea-savanoriu-pr/ Reikia atsargiai su norais, nes kartais išsipildo. Gerai, kad Savanorių pusėje išlaikomas perimetrą, bet Utenos g. bus labai nejauku.
Tiek nepatenkintų buvo dėl šito varianto: https://citify.eu/lt/linea-savanoriu-pr/ Reikia atsargiai su norais, nes kartais išsipildo. Gerai, kad Savanorių pusėje išlaikomas perimetrą, bet Utenos g. bus labai nejauku.
Turiu omeny, kad pastato uzstatymas perimetrinis Savanoriu prospektui. Tame paciame prospekte apstu prekybcentriu uzstatytu priesingai.
Tik įdomu kiek girti projektuotojus, kiek galbūt jiems taip teko daryt, nes nelabai vietos tilptų priekyje parkovkę padaryt,...
Nes priekyje Utenos g. tai padarė parkovkę, o galėjo irgi gale.
Man atrodo už kelių metų Savanorių pr. bus galima pervadinti tiesiog į Prekybcentrių prospektą: 3 Lidl, 3 IKI, 2 Rimi, Hyper Maxima, Šilas, Express market… Įdomu Vilniuj ar Kaune daugiau kv.m. tenka parduotuvių ploto vienam žmogui?Nes man panašu Kaunas yra lyderis visoje Lietuvoje, kas nėra blogai kaip eiliniam maisto pirkėjui, bet mieste atrodo daugiau nieko ir nebestato be parduotuvių
Man atrodo už kelių metų Savanorių pr. bus galima pervadinti tiesiog į Prekybcentrių prospektą: 3 Lidl, 3 IKI, 2 Rimi, Hyper Maxima, Šilas, Express market… Įdomu Vilniuj ar Kaune daugiau kv.m. tenka parduotuvių ploto vienam žmogui?Nes man panašu Kaunas yra lyderis visoje Lietuvoje, kas nėra blogai kaip eiliniam maisto pirkėjui, bet mieste atrodo daugiau nieko ir nebestato be parduotuvių
kai matai ką nori matyti tai nieko daugiau nestato, nei baseinų, nei mokslo salos, nei ledo rūmų, nei stadionų, nei darželių, nei maniežo, nei verslo centrų...
O kas pagal tave turėtų būti savanorių pr.? Vien gyvenamieji namai? Aš pavyzdžiui nenorėčiau gyventi šalia tokios intensyvios gatvės, nebent užnugarį, netoli Savanorių pr. kur daug šių prekybos centrų galėtum pasiekti pėsčiomis.
Comment