Iškrenta iš konteksto ta raudona spalva, galėjo priderinti prie priešais esančio baltai juodo pastato.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Savanorių prospekto projektai Kaune
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTas Prospektas yra failed, tai koks skirtumas kokius ten projektus kaisioja musu verslininkeliai
Tai skirtumas toks, kad 3 geriau nei 2, o 2 geriau nei 1.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTas Prospektas yra failed, tai koks skirtumas kokius ten projektus kaisioja musu verslininkeliai
Comment
-
- 4 patinka
Comment
-
Pasitaisysiu: mano manymu jis yra failed, bet tai skonio reikalas, gal kitiems tai yra super modern ar panašiai, bet man tokia pastatų kakofonija su plačiomis parkovkemis nuo gatves puses, kažkokiais saligatviais ir dviračių takais iš abiejų pusiu pilna šulinių važiuojamąją dalimi ir super sudinu ir silpnu apšvietimu, šviesoforų sistema ir t.t. ir padaro jį failed, nes perspektyvų, kad bus kitaip nebelikoWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąKokiais 2005metais sakydavo, kad jei tavo ofiso nėra Savanoriuos, tavęs nėra Kaune
Dėl to viešbučio grožio, tai skonio reikalas, bet man tai ten nėra to grožio, nu toks labai ekonom stilius, bet juk ir viešbutis ne Ritz-Carlton
Comment
-
įdomu būtų pamatyti kitą 6 km ilgio gatvę, panašiaus tankumo mieste kuri yra be "failed" dalykų Lietuvoje kaip pavyzdį, kolkas manau galėtum pateikinėti tik kokias kelių 100 metrų atkarpas, ar kvartalėlius ir tai rastum prie ko prisikabinti.
Posakį "jei tavo ofiso nėra Savanoriuos, tavęs nėra Kaune" girdėjęs ne iš vieno žmogaus, bet tas jau manau keičiasi. Verslininkai išsikrausto į miesto pakraščius visokius hubus (Vakarinis aplinkelis, Islandijos pr., A1/A6 sankryža, Ateities pl.) kur praktiškai nėra jokio viešojo transporto, kas toliau griauna darnų judrumą ir skatina automobilizaciją ir VT stumia į šoną. Renkasi kur pigesnė nuoma ir daug parkingo yra.
- 9 patinka
Comment
-
Parašė CloudmakerLT Rodyti pranešimąJau iš vidinės pusės ir langų konstrukcijas montuoja
- 1 patinka
Comment
-
Pastebėjau judėjimą "Juzės" pastate.
15min rašo, kad griaunama slėptuvė.
Daugiau info 15min prenumeratoriams: https://www.15min.lt/verslas/naujien...ms-971-2221366
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąРусский военный корабль, иди нахуй!
- 12 patinka
Comment
Comment