Parašė Missoni
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Savanorių prospekto projektai Kaune
Collapse
X
-
Kad ir kiek esu pozityvus žmogus, bet šiuo atveju negaliu nepritarti... Katastrofa vidury vienos pagrindinių miesto arterijų...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąSavanorių pr. 367
Balti langu remai.. , balti dekoratyviniai vertikalus elementai man rodos isvis vienodi?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąo koks vyr. architektas gali kokią įtaką daryti, kad tokie pastatai būtų bent kiek dailesni?
Comment
-
Kaune Savanorių pr. daug baisumos yra, tai šis verslo centras vaizdo ten tikrai nepagadins, o ir šiaip ta vieta nėra centrinė ar kažkaip architektūriškai "jautri", nereikia tikėtis, kad kas ryžtųsi daug investuoti į grožį, va Vilniuj tai situacija liūdnesnė..Paskutinis taisė MintiesRatas; 2019.02.18, 17:38.
Comment
-
Beje šiandien to biuro statybvietėje demontavo kraną. O jei pastatys kaip vizualizacija rodo tikrai nebus prasčiausias architektūriškai biurų pastatas Kaune. Tame tarpe tarp pastatytų naujai.
http://www.primebiurai.lt
O grožis tai savoka labai slidi
Comment
-
Man tai primena River Hall fasado sprendimą.
Ir lygiai taip pat didelsi skrtumas tarp puikiai atrodančios vizualizacijos ir nuviliančios realybės.
O į ta Vilniaus pastatą tai panašus tiek pat kiek į bet kokį kitą stiklinį fasadą.
O dar kažkas nustebo "kaip gali atsirasti beveik vienodo stiliaus fasadai"... Taigi fasadų gamintojai savo sprendimus pardavinėja šimtams pastatų.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąMan tai primena River Hall fasado sprendimą.
Ir lygiai taip pat didelsi skrtumas tarp puikiai atrodančios vizualizacijos ir nuviliančios realybės.
O į ta Vilniaus pastatą tai panašus tiek pat kiek į bet kokį kitą stiklinį fasadą.
O dar kažkas nustebo "kaip gali atsirasti beveik vienodo stiliaus fasadai"... Taigi fasadų gamintojai savo sprendimus pardavinėja šimtams pastatų.Kaunas yra Kaunas
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimą
Būtent ši fasadų rūšis ar porūšis yra baisiausia.
- 1 patinka
Comment
Comment