Hahah. OK, sėkmės.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] „Versalio“ kvartalo rekonstrukcija Laisvės alėjoje
Collapse
X
-
-
Parašė kostasas Rodyti pranešimąO Kaunas kokį panašų sąrašą turi?„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Nuoširdžiai abejoju. Baltic InterSave projektas Kauno neapima, o apie panašų analogą Kaune nieko bent jau man sužinoti nepavyko...
P.S. Kaip suprasti "planuose". Čia kur?
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąNuoširdžiai abejoju. Baltic InterSave projektas Kauno neapima, o apie panašų analogą Kaune nieko bent jau man sužinoti nepavyko...
P.S. Kaip suprasti "planuose". Čia kur?„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Buvau išvažiavęs, kur neto nėra. Ot kaip nepasisekė, kokią diskusiją praleidau. Nuo savęs galiu pridėti tik tai, kad visiškai nesutinku, kad Manhetenas yra stiklinės bakūžėlės. Ten yra įspūdingų šiuolaikinės (Gehri, Piano) , moderniosios (Mies, Gropius, Lloyd Wright), ir istorizmo (Sullivan) pastatųArchitektūros ir urbanistikos tyrimų centras. Jau FB
Comment
-
Parašė xxl Rodyti pranešimą
grubiau: "dėjau skersą ant jūsų nutarimų ir sprendimų".
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimąsituaciją suprantu taip: "šunys loja, o karavanas eina".
grubiau: "dėjau skersą ant jūsų nutarimų ir sprendimų".It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė xxl Rodyti pranešimąStiklainiuks
Atvaizdas
Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąTai kaip suprantu, šioj istorijoj tik architektas kaltas liko ir nukentėjo?
Comment
Comment