na, man rodos, kad Vilnius visada buvo kurkas patrauklesnis miestas užsieniečiams tiek turizmo, tiek investicijų aspektu, todėl investavus į centro atnaujinimą, nesunkiai buvo umatomas investicijų atsipirkimas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] „Versalio“ kvartalo rekonstrukcija Laisvės alėjoje
Collapse
X
-
Parašė Athens Rodyti pranešimąna, man rodos, kad Vilnius visada buvo kurkas patrauklesnis miestas užsieniečiams tiek turizmo, tiek investicijų aspektu, todėl investavus į centro atnaujinimą, nesunkiai buvo umatomas investicijų atsipirkimasIt's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąO šiek tiek lėtesnis investicijų atsipirkimas pateisina Kauno apsileidimą?Architektūros ir urbanistikos tyrimų centras. Jau FB
Comment
-
Parašė SAULIUS Rodyti pranešimąNa na o Vilniuj jau viskas taip skaidriai vyksta, kad sakot jog jis patrauklesnis užsieniečiams, nemanau, o kas dėl šio projekto dėl ko ir tema yra sukurta, tai manau tikrai vėl stiklo gabalas, dar labiau subjauros ir taip be jokio plano kuriamą LA.Architektūros ir urbanistikos tyrimų centras. Jau FB
Comment
-
Parašė Kestykas Rodyti pranešimąbaisu baisu, kas tokius dalykus leidzia? kam nubyra procentelis neblogas?
Comment
-
Nesuprantu, iš kur tas amžinas virkavimas dėl modernių anstatų. Buvot Paryžiuje kas nors? Ten vos ne kas antras XIX a. pastatas turi po papildomą aukštą iš šiuolaikinių modernių medžiagų. Arba pvz. Ūkio banko pastatas L.A. ir Maironio g. sankryžoj (kitapus SEB, ex-Orbitos). Labai geras pavyzdys.
Aš negaliu garantuoti, kad šitas konkrečiai pastatas bus pavykęs, bet iš principo teigiu, kad NIEKO BLOGO Laisvės alėjos pastatų aukštinime iki trijų - keturių aukštų NĖRA.
Kodėl? Todėl, kad Centre vyrauja žemauakštė statyba. Didelė teritorija + labai mažas gyventojų tankumas = tuščia L.A. vakarais. Žemaaukščiai namai kuria provincialumo įspūdį. Ir tai nėra mano sugalvoti teiginiai. Pasiklauskite N. Lukšionytės, A. Miškinio, J. Bučo ar kitų paveldosaugos autoritetų. Nekalbant jau apie "paprastus" architektus.
Vienu žodžiu, aš eilinį kartą matau iki skausmo pažįstamą kaunietišką konservativizmą - neduok die nieko naujo ir radikalaus. Plėskit akiratį, žmonės. XXI amžiuje gyvenam. Peace
Comment
-
Jūs dėl pilies virkaukit, o ne dėl standartinio XIX a. carinio pastato, kuris su priestatu, turbūt, atrodys tik geriau.„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Dellamorte Rodyti pranešimąNesuprantu, iš kur tas amžinas virkavimas dėl modernių anstatų. Buvot Paryžiuje kas nors? Ten vos ne kas antras XIX a. pastatas turi po papildomą aukštą iš šiuolaikinių modernių medžiagų. Arba pvz. Ūkio banko pastatas L.A. ir Maironio g. sankryžoj (kitapus SEB, ex-Orbitos). Labai geras pavyzdys.
Aš negaliu garantuoti, kad šitas konkrečiai pastatas bus pavykęs, bet iš principo teigiu, kad NIEKO BLOGO Laisvės alėjos pastatų aukštinime iki trijų - keturių aukštų NĖRA.
Kodėl? Todėl, kad Centre vyrauja žemauakštė statyba. Didelė teritorija + labai mažas gyventojų tankumas = tuščia L.A. vakarais. Žemaaukščiai namai kuria provincialumo įspūdį. Ir tai nėra mano sugalvoti teiginiai. Pasiklauskite N. Lukšionytės, A. Miškinio, J. Bučo ar kitų paveldosaugos autoritetų. Nekalbant jau apie "paprastus" architektus.
Vienu žodžiu, aš eilinį kartą matau iki skausmo pažįstamą kaunietišką konservativizmą - neduok die nieko naujo ir radikalaus. Plėskit akiratį, žmonės. XXI amžiuje gyvenam. Peace
Comment
-
Šiaip jau dėl šito pastato tai tikrai neskauda širdies. Mačiau projektą, žiūrisi visai neblogai. Čia turėtų įsikurti "Kauno" viešbučio filialas ir vaizdas turėtų būti šiek tiek panašus į centrinį pastatą. Dar Smetonos laikais, Laisvės alėjos klestėjimo laikais, buvo kalbama, kad ji provinciali ir reikia aukštinti namus ar iš viso statyti naujus. Tada ir atsirado Pieno centro pastatas, "Pažangos" rūmai, pastatas Laisvės al.51. Ar jie prastai atrodo? Daugeliui Laisvės alėjos dviaukščių reikėtų bent po aukštą pridėti. Carinis paveldas tikrai nebuvo ir nėra Dievo dovana Kaunui.
Comment
-
Parašė SAULIUS Rodyti pranešimąJeigu šneki apie XXI amžių, tai imkim ir nušluokim visą LA, pastatykim stiklinių dėžių, o tada bus labai gražuدائما الليتوانيه
Comment
Comment