Lietuvoj diktatūros nėra arba TURI nebūti, todėl sakyk, ką nori pasakyti, tuščiai nenusišnekėk čia apie forumą, Kauną arba Lietuvą. O jeigu nori gyventi diktatūroje, tai ir varyk save į Rytus ar į Venesuelą.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Vienybės aikštės rekonstrukcija
Collapse
X
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąŠiaip tai išskirtinio bjaurumo svetimkūnis, kuris labai gadina bendrą vaizdą. Bet kadangi šiame forume apie Kauną blogai atsiliepti negalima, tai geriau nieko nerašysiu.
Aišku nepanašu, kad proto tą suvokti užtenka pas žmogų, kuris parašo neigiamą nuomonę ir prideda, kad "geriau nerašysiu"
- 5 patinka
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąŠiaip tai išskirtinio bjaurumo svetimkūnis, kuris labai gadina bendrą vaizdą. Bet kadangi šiame forume apie Kauną blogai atsiliepti negalima, tai geriau nieko nerašysiu.
- 1 patinka
Comment
-
- 1 patinka
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąCheesus, jūs kauniečiai lengviau triggerinatės, nei Selas pamatęs policiją, Johnas su Sankausku buvo teisūs. Kuom nevalidi mano nuomonė, kad šis neva futuristinis pastatas visiškai netinka prie senovinių pastatų?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąCheesus, jūs kauniečiai lengviau triggerinatės, nei Selas pamatęs policiją, Johnas su Sankausku buvo teisūs. Kuom nevalidi mano nuomonė, kad šis neva futuristinis pastatas visiškai netinka prie senovinių pastatų?
Niekas neprieštarauja tavo laisvei pasakyti nuomonę neigiamą dėl pastato architektūros.
Prieštaravo tavo kitai pranešimo daliai kur tu fantazavai, kad negalima neva kritikuoti pastatų Kaune
- 3 patinka
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Nu jei gini tuos išsigimėlius, mažvaikius, tai aš tada neturiu žodžių. O dauguma juos kontratrolina ir pastato į jų š... vietą. O dėl naujo pastatu pritariu - jis netinka tarpukariniai Putvinskio gatvei, labiau Jonavos g. ar Savanorių pr.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė evil Rodyti pranešimąKažin ar pirmo mūrinio pastato pastato Kaune savininką nukryžiavo ar tik viešai pasmerkė, nes tas nesiderino prie medinės architektūros? O pirmo dviejų aukštų pastato savininką senamiestyje už išsišokimą ketvirčiavo, nes buvo aukštesnis už aplinkinius pastatus? Nauja architekūra turi kažkaip atsirasti, jei niekas nebūtų išdrįsęs pastatyti ryškesnio pastato, visi gyventume medinėse pirkiose su plūktom aslom. Asmeniškai manau, kad šis pastatas labai puikiai tinka tai vietai. Drąsus, bet daug geresnis nei buvo, o ir Putvinskio gatvėj blogesni dalykai yra kaip nutrūkstantis perimetrinis užstatymas ar milžiniškas VDU pastatas.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė MintiesRatas Rodyti pranešimą
Dėl to svetimkūnio pritariu, <...> atrodo kaip nusileidęs kosminis laivas <...>
O šitas pastatas man visai tinka prie Kauno modernizmo - šiuolaikiška jo tąsa. Galėtų tokiam stiliuj viską ir statyt.
- 8 patinka
Comment
-
Aš palaikau tų pusę, kurie sako, kad kaip tik reikia naujų pastatų ir nebijoti tam tikra prasme išsišokti. Nes taip matosi natūralūs miesto raidos etapai. Man tas pastatas atrodo labai laiku ir vietoje, tarsi Kauno ateities flagmanas. Tikrai geriau, nei statyti kažkokį pastatą imituojant tarpukario ar kažkokią kitą architektūrą. Čia tie apvalumai aiškiai rezonuoja su tarpukario apvalumais, bet kartu nebando būti tarpukario pastatu - o yra aiški ateities, net kažkiek futurizmo kryptis.
- 10 patinka
Comment
-
To pastato jungtis su Putvinskio gatvės pastatu galėjo būti labiau apgalvota ir priderinta. Dabar nėra jungties. Reikia bent tą seną pastatą renovuoti (perdažyti šviesiai, gal net baltai).
Na, ir mėlyni stiklai man truputį į Kazachstaną užneša.
Dar nustebino laiptų kiekis aikštėje. Tikiuosi, kad su visokiais vežimėliais ir dviračiais bus įmanoma žmonėms savarankiškai per kažkur pravažiuot.ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimą
Man tai keista, kad STR'e nėra apriboti pasvirę paviršiai ten kur žmonių srautas. Būtų išgelbėta ir Laisvės alėja nuo dabartinės nesąmonės.N N N
Comment
-
Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimą
Bet tarpukariu modernizmas cariniame Kaune irgi atrodė kaip nusileidę kosminiai laivai (Net gyvenamųjų su iliuminatoriais kiek buvo pristatyta ). Ir ačiūdiev, kad tada nepabūgo taip "neskoningai" išsišokti.
O šitas pastatas man visai tinka prie Kauno modernizmo - šiuolaikiška jo tąsa. Galėtų tokiam stiliuj viską ir statyt.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąFoto A. Aleksandravicius
- 4 patinka
Comment
-
2019 10 20Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
- 7 patinka
Comment
-
Parašė MintiesRatas Rodyti pranešimą
Dėl to svetimkūnio pritariu, tuo labiau žinant, kad jis stovi Putvinskio g. (kuri žymi savo tarpukario architektūra), atrodo kaip nusileidęs kosminis laivas, gal šauniai atrodytų kur Jonavos ar Minkovskių g., bet tik ne čia.. Galėjo bent kažką tokio padaryti.*censored*
Comment
-
Parašė PukiS Rodyti pranešimą
Na taip, Putvinskio gatvėje Art deco stiliaus pastatas svetimkūnis. Apidairykit aplink kiek panašios stilistikos pastatų ten aplink, ir kaip gerai jis įsipaišo į bendrą kontekstą.
Tuo tarpu šitas panašesnis į Sim City lygio kosmosą, kaip čia kažkas taikliai pavadino. Gal ir nieko būtų kur Jonavos ar Savanorių pr., bet tik ne čia, nes su gretimais pastatais jungties nėra jokios:
- 2 patinka
Comment
-
Comment
Comment