ziuriu ziuriu i ta aikse ir pasvirusius pavirsius.. gerai grazu ir balta bet kas darysis ziema.. ten gi bus labai slidu...projektavo tai vokieciai kur ziemu nebuna tokiu...idomu bus kaip musu klimate bus. ?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Vienybės aikštės rekonstrukcija
Collapse
X
-
Parašė justinas adam Rodyti pranešimąTa kampinė dalis tai kažkoks kosmosas... trūksta daugiau tokios architektūros Lietuvoje.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimą
SimCity lygio kosmosas. Vaiko projektuotas priestatas.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąParašė Trimitas Rodyti pranešimą
Paskutinis taisė Lettered; 2019.10.01, 14:33.
- 4 patinka
Comment
-
Naujas Vienybės aikštės Kaune veidas – Lietuvoje to dar niekada nebuvo
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/bustas/archite...ebuvo-11988933
- 1 patinka
Comment
-
Labai nuviliantys želdynai... kas per daužtagalvis sugalvojo sodinti invazinį augalą vynvytį visiškai naujoje aikštėje. Taigi jis po poros mėtų pradės iš klombų lipti ir ant grindinio plėstis - kokia prasmė buvo kurti banguojančias formas, jei augalas jų nepaisys? Žymiai geriau atrodė smilgos ir kiti derinti augalai. Noriu tikėti, kad čia tik laikinai.
- 3 patinka
Comment
-
Man sunku vertinti, nes nepakankamai žinau tą vietą ir nelabai dar matosi bendras vaizdas. Bet įvertinsiu Mano supratimu šios vietos pagrindinė problema yra ta, kad ten nebus didelių žmonių srautų, o tai reiškia, kad plika didelė aikštė atrodytų labai nykiai. Dėl to dedu riebų pliusą už tai, kad ten ne tik aikštė, bet toks miksas tarp aikštės ir žaliosios erdvės. Ar tos proporcijos tinkamos, ar tinkamai parinkti augalai ir ar tinkamai sudėlioti kiti akcentai, kaip kad fontanas(?) ir pan. kol kas dar per anksti sakyti, bent jau iš nuotraukų. Reikia bendro vaizdo, bet aš nusiteikęs optimistiškai.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Jojo, zymiai geriau butu pigiom juodom plokstem apkaltas kampas kaip dauguma projektu Kaune. Arba tiesiog stikline kampuota deze. Nes nu kam cia daryt kitaip ir isskirtinai.
Comment
-
Iš vienos pusės aš sutinku su Kasparu, kad tai kosminė lėkštė, nusileidusi į Kauno centrą. Jos architektūrą galima vertinti visaip, netgi ir labai gerai, bet paprastai pati geriausia architektūra yra ta, kuri atsižvelgia į aplinką. Kitom aplinkybėm aš kosminei lėkštei Kauno centre nepritarčiau, bet čia toje aplinkoje mes turime sovietinį monstrą,dėl to tas kosmosas, sujungtas su sovietiniu monstru, gali visai neblogai gautis.Paskutinis taisė Eidvis; 2019.10.01, 21:43.
Comment
-
-
Parašė justinas adam Rodyti pranešimąLabai nuviliantys želdynai... kas per daužtagalvis sugalvojo sodinti invazinį augalą vynvytį visiškai naujoje aikštėje. Taigi jis po poros mėtų pradės iš klombų lipti ir ant grindinio plėstis - kokia prasmė buvo kurti banguojančias formas, jei augalas jų nepaisys? Žymiai geriau atrodė smilgos ir kiti derinti augalai. Noriu tikėti, kad čia tik laikinai.Keliauju per Lietuvą
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimą
Na tikrai nemanau kad vijoklinius augalus sodinti i tokias klombas, plius matant visą aikštę tikrai netikiu kad bus pataupyta ant augalų. Noriu tikėti kad pirminė augalų išvaizda buvo apgaulinga, ir manau reikėtų sulaukti galutinio vaizdo.
- 2 patinka
Comment
-
Vienybės aikštėje Kaune pradėti sodinti medžiai: vienas sodinukas bus ypatingas
https://kaunas.kasvyksta.lt/2019/10/...bus-ypatingas/
- 2 patinka
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąziuriu ziuriu i ta aikse ir pasvirusius pavirsius.. gerai grazu ir balta bet kas darysis ziema.. ten gi bus labai slidu...projektavo tai vokieciai kur ziemu nebuna tokiu...idomu bus kaip musu klimate bus. ?
Comment
Comment