Medžių ten saulėkaitoj ( savaitę per metus) trūksta, bet kai prisimeni paskirtį, tai ne. Ten tiek traukos nebūtų, jei būtų vienos salos su medžiais. O koncertinė arena kokio ten jaukumo.....
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Vienybės aikštės rekonstrukcija
Collapse
X
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
O koks skirtumas ar aikšte galima bus vadinti, ar ne? Svarbiau diskutuoti tikru, ar netiktų medžiai, k ne ar išlaikytų, ar ne, aikštės pavadinimą.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė vital7777 Rodyti pranešimą
Labai didelis skirtumas - nes aikste yra erdve kuri tikrai reikalinga kaunui - ir koncerta surengti ir kaskokius ten sokius pasokti (ne karta maciau kaip vaikai kaska ten tokio daro) ir su paspirtukais/rieduciais ratus pasukti. O jei aiskte gavosi priedo grazi ir vertinga architekturiniu poziuriu, tai isvis super! Kam dabar skustis kad tuoj vietoj turetu buti aleja/parkas as nesuvokiu.Paskutinis taisė MintiesRatas; 2021.05.04, 13:04.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė vital7777 Rodyti pranešimą
Labai didelis skirtumas - nes aikste yra erdve kuri tikrai reikalinga kaunui - ir koncerta surengti ir kaskokius ten sokius pasokti (ne karta maciau kaip vaikai kaska ten tokio daro) ir su paspirtukais/rieduciais ratus pasukti. O jei aiskte gavosi priedo grazi ir vertinga architekturiniu poziuriu, tai isvis super! Kam dabar skustis kad tuoj vietoj turetu buti aleja/parkas as nesuvokiu.
Comment
-
Buvau ir aš savaitgalį pirmą kartą aikštėje. Labai geras įspūdis, visiškai nebūdingai Lietuvai išplanuotos erdvės, visko kas rieda rojus Tiesa, pensininkams tikriausiai nepritaikyta, nes jie gali aparpuolį gauti, kai aplink per 10 sekundžių penki paspirtukai, du riedutininkai ir 3 riedlentininkai praskrenda...
Tik labai rėžė akį perėjimas į senąją aikštės dalį... Galėjo tiesiog pakeisti visoje aikštėje grindinį į tokį patį, kaip naujojoje dalyje, būtų dar geresnis vaizdas.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąBuvau ir aš savaitgalį pirmą kartą aikštėje. Labai geras įspūdis, visiškai nebūdingai Lietuvai išplanuotos erdvės, visko kas rieda rojus Tiesa, pensininkams tikriausiai nepritaikyta, nes jie gali aparpuolį gauti, kai aplink per 10 sekundžių penki paspirtukai, du riedutininkai ir 3 riedlentininkai praskrenda...
Tik labai rėžė akį perėjimas į senąją aikštės dalį... Galėjo tiesiog pakeisti visoje aikštėje grindinį į tokį patį, kaip naujojoje dalyje, būtų dar geresnis vaizdas.
Comment
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimą
Tai užsimerkite,jei rėžia akį,o kita karta galite pasidometi,jog netrukus prasides likusios aikstes dalies-studentu skvero rekonstrukcija.
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąBuvau ir aš savaitgalį pirmą kartą aikštėje. Labai geras įspūdis, visiškai nebūdingai Lietuvai išplanuotos erdvės, visko kas rieda rojus Tiesa, pensininkams tikriausiai nepritaikyta, nes jie gali aparpuolį gauti, kai aplink per 10 sekundžių penki paspirtukai, du riedutininkai ir 3 riedlentininkai praskrenda...
Comment
-
Parašė fru Rodyti pranešimą
Apie kurią senąją dalį kalbate? Karo muziejaus sodelis ar Studentų skveras?
Comment
-
Na as atsiprasau,jei siek tiek nemandagiai pasakiau Bet kalbant apie studentu skvera,tai realiai ir yra ta pati aikste techniskai,man keista kodel vienu kartu netvarke.
https://www.15min.lt/m/id/verslas/kv...ne-973-1432276
Comment
-
Parašė fru Rodyti pranešimą
Apie kurią senąją dalį kalbate? Karo muziejaus sodelis ar Studentų skveras?
Comment
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimąNa as atsiprasau,jei siek tiek nemandagiai pasakiau Bet kalbant apie studentu skvera,tai realiai ir yra ta pati aikste techniskai,man keista kodel vienu kartu netvarke.
https://www.15min.lt/m/id/verslas/kv...ne-973-1432276
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
Aš apie karo muziejaus sodelį kalbejau. Tai jo netvarkys?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimą
Berods karo muziejaus sodelyje net ir nebutu galima kardinaliai kazko keisti,vistiek manau tai yra saugomas objektas. O be to ir neisivaizduoju super modernios aikstes prie pat muziejaus. Beje pats sodelis ne per seniausiai buvo tvarkomas.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
Aš apie karo muziejaus sodelį kalbejau. Tai jo netvarkys?
Comment
-
Parašė iPhone Rodyti pranešimągalėtų pratęsti požeminį parkingą ir po Donelaičio gatve bei studentų skveru..
Comment
Comment