Tai kad čia jau bėda ne medžiuose, o skulptūros dydyje. Ji turėtų būti jei ne Rygoje esančios dydžio, tai bent 2-3 kartus aukštesnė nei dabar.
Ir dar klausimas, į kurią pusę turėtų žiūrėti.
Labai reikėtų atnaujinti pastatų Donelaičio g. tarp Daukanto ir Maironio g. fasadus (ten vieni gražiausių tarpukario pastatų) ir pakeisti medžius į normalius. Būtu reprezentacinė erdvė.
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Sorry, ne apie architektūra, bet apie emociją: tėvai 53-čių vestuvių metinių proga nusprendė prasikošt pro savo jaunystė vietas, kadangi netoli buvo pasipiršta, tai aplankė ir Vienybės aikštę. Pasakojo emocingiau nei apie Eifelį ar Koliziejų, sakė net jei Barcelonoj būtų tokią aikštę pamatę - būtų likę sužavėti.
Gal kas žinot kodėl aikštėj vėl vyksta kažkokie darbai? Buvau prieš savaitę penktadienį tai mačiau ne vieną tokį kaip ir kanalą išpjautą betone ir apklijuotą stop juosta. Dar vyrai su parforatorium nudaužinėjo viršutinį sluoksnį betono iki armatūros. Pravažiuojant šį sekmadienį tai lyg uzmačiau kad tas pakilimas buvo visas nudaužytas iki armatūros.
Panašu, kad čia bus integruotos LED juostos,nes vizualizacijose buvo jos ir pasigedau aš jų. Tai gal tik neseniai pastebėjo rangovas,kad neįrengė jų. Vakare tikrai efektingiau atrodytų su grindiniu apšvietimu.
Panašu, kad čia bus integruotos LED juostos,nes vizualizacijose buvo jos ir pasigedau aš jų. Tai gal tik neseniai pastebėjo rangovas,kad neįrengė jų. Vakare tikrai efektingiau atrodytų su grindiniu apšvietimu.
Comment