Žiūrėdama į laiptus tarp Putvinskio gatvės ir tos aikštės, tikiuosi, kad žmonės galės naudotis kokiu to užapvalinto kampinio pastato liftu ar travelatoriumi, kad užvažiuotų su dviračiais ar vežimėliais.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Vienybės aikštės rekonstrukcija
Collapse
X
-
Parašė manometras Rodyti pranešimąŽiūrėdama į laiptus tarp Putvinskio gatvės ir tos aikštės, tikiuosi, kad žmonės galės naudotis kokiu to užapvalinto kampinio pastato liftu ar travelatoriumi, kad užvažiuotų su dviračiais ar vežimėliais.
Comment
-
Šiandien kaip tik ten buvau ir kaip supratau ten riedlenčių rojus Gerai ar blogai, čia nežinau, jeigu tai nekenkia tiems nuolydžiams - turbūt gerai. Dėl silpnaregių nelabai sutinku, nes tie laiptai ne šiaip sau - ten kalnas, vienokia ar kitokia forma laiptai turi būti, o jeigu yra laiptai - vadinas tai problema ir silpnaregiams. Sulyginti miesto dėl silpnaregių neišeis ir apskritai, silpnaregiams reikia laisvų praėjimų, bet tai neturėtų riboti miesto architektūros sprendimų. Vienybės aikštei šiuo metu labiausiai reikia pavasario, žalumos, fontanų ir daugiau gyvybės, visą kitą ten labai gerai.
- 1 patinka
Comment
-
Pagaliau, skateparkas atidarytas.
Kauniečiai jau išbandė pasikeitusią Vienybės aikštę
Skaityti daugiau: https://kauno.diena.lt/naujienos/kau...-aikste-953121
- 1 patinka
Comment
-
na ir komentarai. Kaip žmonės nenori niekuo pasidžiaugti ?! Jiems tai kažkokio pasitikėjimo prideda, tas kritikavimas ? Atrodo, kad nėra prasmės kažko keisti - vis tiek blogai ir blogai. Aš ten irgi tame būryje buvau, aikštė buvo aplipusi tais kritikais, ir jie iš ten išeiti neskubėjo, manau, kad jiems taip pat širdis kaip ir man džiaugėsi.Русский военный корабль, иди нахуй!
- 10 patinka
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąSkaitau sita foruma jau 15 metu, bet tokio verkimo lygio kaip paskutiniais metais dar nemaciau . Daznai slykstu net skaityt.
Kartais per anksti pradedam inkšt, bet tai nieko baisaus.ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąSkaitau sita foruma jau 15 metu, bet tokio verkimo lygio kaip paskutiniais metais dar nemaciau . Daznai slykstu net skaityt.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MintiesRatas Rodyti pranešimą
Tai ir šaunu, kad kritikuoja kas nepatinka, tam forumas ir skirtas. Beje, ir žmonių architektūrinis išprusimo lygis kyla, o ir kartėle Kaunui nei buvo prieš 5 ar daugiau metų. Kažkaip būtų neįdomu, jei visi tik rankutėm plotų..
Butu idomiausia pamatyti verkenciuju bustus, ar visi esate igyvendine graziausius ir brangiausius sprendimus, kad aplinkiniams, butu labai grazu ziuret i jusu nama.
Pvz as irgi manau, kad marmurinis liftas butu labai fainai, bet suprantu, kad tam nera pinigu.
Paskutinis taisė Vilius; 2020.02.18, 18:53.I love INNUENDO!
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimą
Tai zinoma! Jus esate teisus. As ne apie kritika sneku, o verkima. Pvz noriu pasiziureti foto update kokioje temoje, o ten 5 puslapiai verkenciu del bortelio aukscio. Arba del netinkamo fasado.
Butu idomiausia pamatyti verkenciuju bustus, ar visi esate igyvendine graziausius ir brangiausius sprendimus, kad aplinkiniams, butu labai grazu ziuret i jusu nama.
Pvz as irgi manau, kad marmurinis liftas butu labai fainai, bet suprantu, kad tam nera pinigu.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimą
Tai zinoma! Jus esate teisus. As ne apie kritika sneku, o verkima. Pvz noriu pasiziureti foto update kokioje temoje, o ten 5 puslapiai verkenciu del bortelio aukscio. Arba del netinkamo fasado.
Naujai isasfalfuotose gatvėse jau duobės ir lopai, paminklų tai..tai gaunu kalba atsakymų " ką, prie Kupčinsko geriau buvo?". Galima tokį požiūrį taikyti, tik tada gal visose srityse...
- 1 patinka
Comment
-
Aš suprantu ką Vilius nori pasakyti, nes kartais matosi beveik vien tik kritika. Kritika savaime nėra blogai, kaip ir teigiami atsiliepimai, bet jeigu būtų vien tik teigiami, arba vien tik neigiami - tai gaunasi, kad arba viskas gerai, arba viskas blogai. Jeigu viskas gerai - vadinas galima daryti belenkaip, o jeigu viskas blogai - vadinas geriau nieko nedaryti, nes vistiek bus blogai. Tai nėra progreso variklis, siekti daugiau ir geresnių rezultatų. Ir kartais gaunasi tokie absurdai, kad patys geriausia ir įdomiausi projektai susilaukia daugiausiai kritikos. Dėl to aš pasisakau už tai, kad žmonėms reikia mokytis ne tik kritikuoti, bet ir pagirti kartais, o kvailai kritikai turi būti kontrakritika.
- 4 patinka
Comment
Comment