Parašė Jony
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno „Akropolis“
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNa va čia tai tikrai klysti Begalės drabužių Akropoly kurių nerasi daugiau niekur Kaune Tokios parduotuvės kaip Zara, New Yorker, Bershka, Esprit, Mexx ir t.t. vienintelės Kaune
Comment
-
Man atrodo, kad po gegužės 10 dienos reikės parašyti Pūko televizijai, kad eitų prie Akropolio
Mat šiandien pažiūrėjau, kad iš Akropolio pusės visą Karmelitų aikštę gaubia geltona ištisinė juosta. Taigi mano žiniom (nors teisių, primenu, neturiu, jei klystu - pataisysite) nei vienas automobilis negali iš ten važiuoti į Karmelitų aikštę, nekalbant jau ir apie stovėjimą joje. O prie mano akių ten įsuko 2 automobiliai tiksliau - vienas išvažiavo, kitas įvažiavo.
Juk geltona nepetraukiama juosta an asfalto tą reiškia taip?
Comment
-
Šiaip tai geltona juosta reiškia, kad negalima prie jos stovėti arba sustoti.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąŠiaip tai geltona juosta reiškia, kad negalima prie jos stovėti arba sustoti.
KET:
1.4. Geltona ištisinė linija žymi vietas, kur uždrausta sustoti (stovėti), gali būti naudojama eismo juostoms žymėti darbų vietoje. Naudojama atskirai arba kartu su ženklu „Sustoti draudžiama" ir nudažoma palei važiuojamosios dalies kraštą (darbų vietoje ir važiuojamojoje dalyje) arba gatvės bortelio viršuje. Šią liniją kirsti draudžiama, kai ji skiria priešingų krypčių transporto srautus.
Bet jei taip, tai kodėl ji nutraukiama prieš tas vietas, kur reik įvažiuoti įsukant neįgaliesiems, o po to vėl tęsiama? Man čia kažkas nesirišaPaskutinis taisė somis; 2007.04.30, 21:59.
Comment
-
Geltona ištisine linija žymi vietas, kur uždrausta sustoti (stoveti), gali buti naudojama eismo juostoms žymeti darbu vietoje. Naudojama atskirai arba kartu su ženklu "Sustoti draudžiama" ir nudažoma palei važiuojamosios dalies krašta (darbu vietoje ir važiuojamojoje dalyje) arba gatves bortelio viršuje. Šia linija kirsti draudžiama, kai ji skiria priešingu krypciu transporto srautus.
Comment
-
radau:
- stovėjimas ant šaligatvio, kai nėra tai leidžiančių kelio ženklų;
bauda:
100-150LTL
toliau:
42. Šaligatvis - pėstiesiems skirta kelio dalis, esanti prie važiuojamosios dalies arba atskirta nuo jos.
Klausimas, ar Karmelitų aikštė yra šaligatvis, ar šiaip kažkas?
Be to, juokas juokais, bet draudimo stovėti aikštėje transporto priemonėms aš neradau..
Tai taip išeina, kad ten galima stovėti automobiliams?
Comment
-
Gal kas susipazine su situacija netingi parasyti i policijos "klausimai atsakymai" skyreli http://www.kaunas.policija.lt/lt/index.php?sky=44;
idomu ka atsakytu
Comment
-
Ačiū laukiame atsakymo. Jei nebus - reikės patikslinti klausimą su visomis tiksliomis detalėmis ir gal net fotografijomis.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė graikas Rodyti pranešimąIsprievartavo miesta...It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Bet žmonės patenkinti ...Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
"Nuo siol..Kaunas tures teise vadintis genetiskai modifikuotu miestu. Nuo siol Kauno centro gyvenimas tekes taip, kaip to nores "Akropolis", savo komerciniu monolitu pranoksiantis visas Naujamiescio ir Senamiescio prekybines pajegas, kartu sudetas. Nuo siol - cia bus centras."
Audriaus Karaliaus straipsnis, citata is naujausio Statybu piloto.
Jau nekalbant apie sio objekto masteli. Vilnius turi Gedimino pr., Pilies g., Katedros aikste, greit turetu turet ir siuolaikine Lukiskiu aikste su Tautos namais. Atvaziuokit i VIlniu paziuret jei patys nesuprantat. Miestas be gyvu viesuju erdviu yra paralyzuotas padaras. Nuo siol Kauno bendruomene save identifikuoja ne Laisves aleja (kuri tiesa sakant potencialo turi kur kas daugiau uz pati Gedimino pr. Vilniuje) o Akropoliu. Sveikinu.
Comment
-
Parašė graikas Rodyti pranešimąNuo siol Kauno bendruomene save identifikuoja ne Laisves aleja (kuri tiesa sakant potencialo turi kur kas daugiau uz pati Gedimino pr. Vilniuje) o Akropoliu.Paskutinis taisė Aš; 2007.05.03, 21:26.
Comment
Comment