VP sunaikino unikalų pakrantės užstatymą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno „Akropolis“
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
liutass antrą kart forume bando parodyti foto iš ateities "2007 05 05"
P.S. Jei ką www.akropolis.lt jau yra Kauno akropolio planai, tikrai turėtų būti gera vieta apsipirktiPaskutinis taisė Dzipas; 2007.04.02, 18:26.
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąKarmelitų bažnyčia tarsi ištirpo. Buvo gamykla, užgožusi prieigas, dabar vėl - turim "puošmeną"...
Be jokios abejonės, tai bus geriausias prekybos ir pramogų centras regione (ir už šalies ribų)
Comment
-
Parašė Dzipas Rodyti pranešimąliutass antrą kart forume bando parodyti foto iš ateities "2007 05 05"
P.S. Jei ką www.akropolis.lt jau yra Kauno akropolio planai, tikrai turėtų būti gera vieta apsipirkti
Comment
-
Na, nusprendžiau parodyti, kaip Akropolis atrodo pirmadienio vakarą. Kątik daryta mano fotografija. Pro mano langą.
Comment
-
Parašė Urtė Rodyti pranešimąNa, nusprendžiau parodyti, kaip Akropolis atrodo pirmadienio vakarą. Kątik daryta mano fotografija. Pro mano langą.I love INNUENDO!
Comment
-
Parašė Urtė Rodyti pranešimąViliau> atsiprašau, bet mano fotoaparatas prastas. Nesu nei gera fotografė, nei kas. Ir šį gavau tik tėvų gerumo dėka....man grazesnis tas grazesnis namas... :D
Comment
-
Į tuos kažkada mano minėtus milžiniškus "vazonus" atvežė nuostabias kalnų pušaites na kiek įžiūrėjau tai lyg kalnų. Jos man beprotiškai gražiosMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąĮ tuos kažkada mano minėtus milžiniškus "vazonus" atvežė nuostabias kalnų pušaites na kiek įžiūrėjau tai lyg kalnų. Jos man beprotiškai gražios
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąAtrodo neblogai. Bet kaip jie spės...www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąAtrodo neblogai. Bet kaip jie spės...
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąo kur tie vazona stoves? zalumos labai truksta tokiam betono lydinyje kaip akropolis.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąAtrodo neblogai. Bet kaip jie spės...Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąToje "aikštėje" prie įėjimo ties "Respublika".
Comment
Comment