Parašė amiko
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno „Akropolis“
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąTu turbūt juokaujiwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Dom@s Rodyti pranešimąNa va, jei ne garazai tai butu puiku!!! Seip galetu kokiu senovisku lenteliu kurios turi skyles padaryt gal graziau butuwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąKuri dalis tau kelia juoką? Kad pagrindinis įėjimas per Miško g., tai kažkur skaičiau kaip komentavo VP Market. O garažą matys tik ratuoti Akropolio pirkėjai ir pravažiuojantys Karaliaus Mindaugo pr. bei tie pėstieji, kurie užsimanys nueiti į Akropolį iš Karaliaus Mindaugo pr. pusės. Vis dar kažkas kelia juoką?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimą<...> garažą matys tik ratuoti Akropolio pirkėjai ir pravažiuojantys Karaliaus Mindaugo pr. bei tie pėstieji, kurie užsimanys nueiti į Akropolį iš Karaliaus Mindaugo pr. pusės.
Stovėjimo aikštelės dydis - 2758-ios vietos. Vien tik tokio kiekio žmonių blogas įspūdis apie Kauną yra blogai. Žodžiu, net neverta ginčytis.Paskutinis taisė Aš; 2007.01.22, 19:28.
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąNet labai Pažymėjau tau, kas man kelia juoką Tik miesto svečiai, apžiūrinėjantys miesto centrą? Tik visi Kauno arenos lankytojai? Tik visi ratuotieji, važiuojantys viena iš pagrindinių miesto gatvių (eismas ten atitinkamas)? Pavadinčiau tai "tik katastrofa".www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąGal TIESIOG nesikabinėk prie smulkmenų
Comment
-
Aš kažkodėl tikiuosi, kad garažas vėliau ar anksčiau bus pastatytas pagal projektą. Įsivaizduoju, kad architektūros ir šiaip miesto bendruomenė sukels didžiulę audrą prieš tokį pakankamai neišvaizdų garažą, švelniai tariant. Galų gale, reik sulaukt šio objekto statybos pabaigos, o tada bus galima imtis kažkokių veiksmų.Kaunas yra Kaunas
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąKartais vienas žodis gali pakeisti visą logiką. Tai yra esminis dalykas, ne smulkmena. Tad priimk kritiką ir nesikarščiuokwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąAš kažkodėl tikiuosi, kad garažas vėliau ar anksčiau bus pastatytas pagal projektą. Įsivaizduoju, kad architektūros ir šiaip miesto bendruomenė sukels didžiulę audrą prieš tokį pakankamai neišvaizdų garažą, švelniai tariant. Galų gale, reik sulaukt šio objekto statybos pabaigos, o tada bus galima imtis kažkokių veiksmų.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Fankula Rodyti pranešimąo man tj sis akropolis visai nieko..www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąPrieš privatininkus nepasiskėčiosi kaip prieš valstybinę valdžia, kuri bent šiek tiek bijo dėl žmonių nuomonės... O čia VP Market - ar garažas bus pilkas, ar krištolu išdabintas - į Akropolį žmonės vis tiek eis...
Laisvės al. 61 - 2 ir Gėlių ratas 21aIt's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąO jūs architektų kontoras kiaušiniais apmėtykit!
Laisvės al. 61 - 2 ir Gėlių ratas 21awww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimą
Naujas renderis, kaip jum?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Ačiū Nedai už atnaujinimą
Čia kažkoks nesusiprtatimas. Kaip paveldosaugininkai tai galėjo leisti?Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
Comment