Asmeniškai man "Mega" geriau atrodo nei Akropoliai. "Panorama" ir Ozo galerija irgi greičiausiai žymiai lenks Akropolius. Taip pat daugybė prekybos centrų Lenkijoj atrodo geriau. Yra gerų pavyzdžių ir Latvijoj. Klausimas: kodėl kiti gali, o "VP market" ne?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno „Akropolis“
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąAsmeniškai man "Mega" geriau atrodo nei Akropoliai. "Panorama" ir Ozo galerija irgi greičiausiai žymiai lenks Akropolius. Taip pat daugybė prekybos centrų Lenkijoj atrodo geriau. Yra gerų pavyzdžių ir Latvijoj. Klausimas: kodėl kiti gali, o "VP market" ne?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Exterjeru man kolkas Lietuvoje labiausiai patinka Gedimino 9 ar kiek ten, na tas dabar statomas Interjeru - EuropaMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNa kuo Mega ar kuris kitas mūsų PC gali lenkti numatomą Kauno Akropolį neįsivaizduoju... Užtenka man pravažiuojant pamatyti visiškai atrestauruotus senus namus, kurie bus integruoti į vidų, viskas atsistoja į savo vietas. PC tikrai bus unikalus ir net neabejoju gražiausias iš šiuo metu esančių Lietuvoje
Comment
-
Edd tai gal taip išeina rinka pajėgesnė, ne tokia perkrauta, gal kadangi Kaune jau yra Mega čia nebus pakankamo pelno statyti kažkam ypatingam bent jau aš viską aiškinčiau taip Arba tiesiog mūsų valdžia nesugeba išpešti to ko reikia, o niekas už dyką ir be pastangų neduos
kaunaz pamėgink trumpam stabtelt ir įsivaizduot Lietuvą be visų tų "dėžių": "Akropolių", "Maximų", "Rimi". Daug mažesnių parduotuvėlių vietoj šitų PC statyt neapsimoka, nebus pasiekta tokia apyvarta kokia yra dabar, nebus tokio pelno. O be tų visų dėžių manau miestai atrodytų dar baisiau nei dabar, nebūtų išvis padoraus lygio vietos apsipirkimui, todėl ir sakau kad tam tikra prasme miestas bus papuoštas
Ginčytis - mano žalingas įproti. Bet aš turiu argumentų
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąEdd tai gal taip išeina rinka pajėgesnė, ne tokia perkrauta, gal kadangi Kaune jau yra Mega čia nebus pakankamo pelno statyti kažkam ypatingam bent jau aš viską aiškinčiau taip Arba tiesiog mūsų valdžia nesugeba išpešti to ko reikia, o niekas už dyką ir be pastangų neduos
kaunaz pamėgink trumpam stabtelt ir įsivaizduot Lietuvą be visų tų "dėžių": "Akropolių", "Maximų", "Rimi". Daug mažesnių parduotuvėlių vietoj šitų PC statyt neapsimoka, nebus pasiekta tokia apyvarta kokia yra dabar, nebus tokio pelno. O be tų visų dėžių manau miestai atrodytų dar baisiau nei dabar, nebūtų išvis padoraus lygio vietos apsipirkimui, todėl ir sakau kad tam tikra prasme miestas bus papuoštas
Ginčytis - mano žalingas įproti. Bet aš turiu argumentų
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąČia aišku skonio reikalas, bet dėžė su skardiniu stogu ir daugiaaukščiu parkingu, be jokios apdailos miesto centre asmeniškai man tikrai nekelia susižavėjimo. Tuo labiau toli iki kokios "Europos". Tai kad tos dėžės viduje atsidurs seni pastatai - gal ir neblogos interjero detalės, bet pačio pastato tai labai nepakeis.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąEdd tai gal taip išeina rinka pajėgesnė, ne tokia perkrauta, gal kadangi Kaune jau yra Mega čia nebus pakankamo pelno statyti kažkam ypatingam bent jau aš viską aiškinčiau taip Arba tiesiog mūsų valdžia nesugeba išpešti to ko reikia, o niekas už dyką ir be pastangų neduos
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąApie jokios apdailos nebuvimą šnekėk kai viskas bus baigta
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąGerai, taip šnekėjau, perskaitęs aukščiau buvusius komentarus, kurie teigė, kad apdailos nebus. Bet kokiu atveju ir apdaila nepakeistų mano nuomonės apie tuos garažus.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąTen irgi tebuvo spėliojimai pagal naujausią renderį o tiesa Lietuvoje tokia, kad be tų garažų teturime kelias išimtis. O šis garažas tikrai skirsis nuo savo dviejų pirmtakų
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTikrai, kad išsiskirs - pirmas toks garažas miesto centre, "užlipęs" ant pačios upės krantinės.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąButent. Ir tuo paciu dar ir "uzklojes" prospekta.
Comment
-
mano nuomone kauno valdzia tiesiog per silpnus kiausinius turejo 9ir galbut per didelius asmeninius poreikius ) kad priverstu VPM'a garaza po zeme statyt (kaip kad priverte Mega viaduka padaryt).
Bet cia visoj Lietuvoj tas pats, ir viadukas prie Megos yra bene vienintelis geras pavyzdys. Paziurekit i Akropoli Vilniuje, arba rubikono centrus prie pat akropolio - ten niekas net nesirengia is esmes investuot i infrastruktura.
Comment
-
Parašė Arunas Rodyti pranešimąmano nuomone kauno valdzia tiesiog per silpnus kiausinius turejo 9ir galbut per didelius asmeninius poreikius ) kad priverstu VPM'a garaza po zeme statyt (kaip kad priverte Mega viaduka padaryt).
.
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąNeturiu laiko knistis po tiek psl., bet ar matet sita vizulizacija?
O šiaip dėl Akropolio. Šlykščiai nuteikia jų bulimija (persivalgymas). Taigi tie, kas sako, kad geriau pastatyti negalėjo, klysta. Aišku, galėjo. Tarp architektų juokelis toks sklando mįslės pavidalu: "Kaip užstatyt teritoriją 120 proc?" Daug kur reglamentuota, galima užstatyt tik 30 ar 70. Bet 120, tai reikškia, daugiau nei žemės yra? Tai va Akropolis Kaune taip ir pasielgė, o palildomi 20 proc. ir yra parkingas, pastatytas ant "oro" - Mindaugo prospekto, kuris jiems nepriklauso.
Galėjo restauruot senus namus, pastatyt daugiaaukštį parkingą sklypo gilumoje. Suderint viską su bažnyčios kontūru. Tada ir vaizdas nuo upės būtų visai kitas.
Vilniuje Akropolio bulimikai taip pat persiėdė Pradėjo statyt daugiaaukštį priestatą. Tai turi 6 ar 7 aukštų, nors leidimas buvo tik 2. Taigi nors Klaipėdoj Akropolis kaip dėžutė, bet vienintelėj vietoj kur sutvardė savo apetitą.
Comment
Comment