Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kauno „Akropolis“

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Asmeniškai man "Mega" geriau atrodo nei Akropoliai. "Panorama" ir Ozo galerija irgi greičiausiai žymiai lenks Akropolius. Taip pat daugybė prekybos centrų Lenkijoj atrodo geriau. Yra gerų pavyzdžių ir Latvijoj. Klausimas: kodėl kiti gali, o "VP market" ne?

Comment

Parašė Edd Rodyti pranešimą
      Asmeniškai man "Mega" geriau atrodo nei Akropoliai. "Panorama" ir Ozo galerija irgi greičiausiai žymiai lenks Akropolius. Taip pat daugybė prekybos centrų Lenkijoj atrodo geriau. Yra gerų pavyzdžių ir Latvijoj. Klausimas: kodėl kiti gali, o "VP market" ne?
      Na kuo Mega ar kuris kitas mūsų PC gali lenkti numatomą Kauno Akropolį neįsivaizduoju... Užtenka man pravažiuojant pamatyti visiškai atrestauruotus senus namus, kurie bus integruoti į vidų, viskas atsistoja į savo vietas. PC tikrai bus unikalus ir net neabejoju gražiausias iš šiuo metu esančių Lietuvoje
      Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
      Retromobile 2007
      "Kova 1". Driftingo čempionatas
      "Foje" Gali Skambėti Kitaip
      Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
      BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
      Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Is Lietuvos PC man graziausiai atrodo Domus galerija.

Comment

Exterjeru man kolkas Lietuvoje labiausiai patinka Gedimino 9 ar kiek ten, na tas dabar statomas Interjeru - Europa

Retromobile 2007

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
            Na kuo Mega ar kuris kitas mūsų PC gali lenkti numatomą Kauno Akropolį neįsivaizduoju... Užtenka man pravažiuojant pamatyti visiškai atrestauruotus senus namus, kurie bus integruoti į vidų, viskas atsistoja į savo vietas. PC tikrai bus unikalus ir net neabejoju gražiausias iš šiuo metu esančių Lietuvoje
            Čia aišku skonio reikalas, bet dėžė su skardiniu stogu ir daugiaaukščiu parkingu, be jokios apdailos miesto centre asmeniškai man tikrai nekelia susižavėjimo. Tuo labiau toli iki kokios "Europos". Tai kad tos dėžės viduje atsidurs seni pastatai - gal ir neblogos interjero detalės, bet pačio pastato tai labai nepakeis.

Comment

Edd tai gal taip išeina rinka pajėgesnė, ne tokia perkrauta, gal kadangi Kaune jau yra Mega čia nebus pakankamo pelno statyti kažkam ypatingam bent jau aš viską aiškinčiau taip Arba tiesiog mūsų valdžia nesugeba išpešti to ko reikia, o niekas už dyką ir be pastangų neduos

kaunaz pamėgink trumpam stabtelt ir įsivaizduot Lietuvą be visų tų "dėžių": "Akropolių", "Maximų", "Rimi". Daug mažesnių parduotuvėlių vietoj šitų PC statyt neapsimoka, nebus pasiekta tokia apyvarta kokia yra dabar, nebus tokio pelno. O be tų visų dėžių manau miestai atrodytų dar baisiau nei dabar, nebūtų išvis padoraus lygio vietos apsipirkimui, todėl ir sakau kad tam tikra prasme miestas bus papuoštas

Ginčytis - mano žalingas įproti. Bet aš turiu argumentų
              Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Ash Rodyti pranešimą
                Edd tai gal taip išeina rinka pajėgesnė, ne tokia perkrauta, gal kadangi Kaune jau yra Mega čia nebus pakankamo pelno statyti kažkam ypatingam bent jau aš viską aiškinčiau taip Arba tiesiog mūsų valdžia nesugeba išpešti to ko reikia, o niekas už dyką ir be pastangų neduos

kaunaz pamėgink trumpam stabtelt ir įsivaizduot Lietuvą be visų tų "dėžių": "Akropolių", "Maximų", "Rimi". Daug mažesnių parduotuvėlių vietoj šitų PC statyt neapsimoka, nebus pasiekta tokia apyvarta kokia yra dabar, nebus tokio pelno. O be tų visų dėžių manau miestai atrodytų dar baisiau nei dabar, nebūtų išvis padoraus lygio vietos apsipirkimui, todėl ir sakau kad tam tikra prasme miestas bus papuoštas

Ginčytis - mano žalingas įproti. Bet aš turiu argumentų
                As nesakau kad negali but tu deziu. Ir pripazystu kad ten patogiausios vietos apsipirti. Aisku kad dezes yra ir bus. Ir as jas toleruoju. Bet tik ne toj vietoj kur bus Akropolis, ir tuo labiau netoleruoju Akropolio garazo uzgoziancio K. Mindaugo pr..

Comment

Čia aišku skonio reikalas, bet dėžė su skardiniu stogu ir daugiaaukščiu parkingu, be jokios apdailos miesto centre asmeniškai man tikrai nekelia susižavėjimo. Tuo labiau toli iki kokios "Europos". Tai kad tos dėžės viduje atsidurs seni pastatai - gal ir neblogos interjero detalės, bet pačio pastato tai labai nepakeis.
                  Apie jokios apdailos nebuvimą šnekėk kai viskas bus baigta

Retromobile 2007

Comment

Parašė Ash Rodyti pranešimą
                    Toj pačioj rinkoj dalyvauja ir kiti veikėjai (ne šiaip kiti, bet smulkesni, nei VP), kurie stato geresnius prekybcentrius. Manau, kad VP tiesiog nori iš visko gauti kuo daugiau $. Žiūrint iš kitos pusės - galbūt todėl jiems ir gerai sekasi, kai jie moka iš visko išspausti kuo daugiau $.

Comment

Apie jokios apdailos nebuvimą šnekėk kai viskas bus baigta
                      Gerai, taip šnekėjau, perskaitęs aukščiau buvusius komentarus, kurie teigė, kad apdailos nebus. Bet kokiu atveju ir apdaila nepakeistų mano nuomonės apie tuos garažus.

Comment

Gerai, taip šnekėjau, perskaitęs aukščiau buvusius komentarus, kurie teigė, kad apdailos nebus. Bet kokiu atveju ir apdaila nepakeistų mano nuomonės apie tuos garažus.
                        Ten irgi tebuvo spėliojimai pagal naujausią renderį o tiesa Lietuvoje tokia, kad be tų garažų teturime kelias išimtis. O šis garažas tikrai skirsis nuo savo dviejų pirmtakų

Retromobile 2007

Comment

Ten irgi tebuvo spėliojimai pagal naujausią renderį o tiesa Lietuvoje tokia, kad be tų garažų teturime kelias išimtis. O šis garažas tikrai skirsis nuo savo dviejų pirmtakų
                          Tikrai, kad išsiskirs - pirmas toks garažas miesto centre, "užlipęs" ant pačios upės krantinės.

Comment

Tikrai, kad išsiskirs - pirmas toks garažas miesto centre, "užlipęs" ant pačios upės krantinės.
                            Butent. Ir tuo paciu dar ir "uzklojes" prospekta.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                              Butent. Ir tuo paciu dar ir "uzklojes" prospekta.
                              Kas yra gražu (man)
                              Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Prospektą reikėjo užkloti, įrengus virš jo ne garažą, o takus pėstiesiems. Aišku čia nelabai realus dalykas. Nors Rygoje yra panašių planų - uždengti palei upę einančią gatvę ir įrengti ten erdvę pėstiesiems.

Comment

Gal upes puseje, kur isikurs kavines (?) planuojamas normalus fasadas?
                                  siaip labai ydomu kodel virs to garazo vp nieko nebesugalvojo? butu pastatas kokiu pvz 6a su normaliu fasadu i upes puse(ir i kitas puses neblogai butu)
                                  tai gal ir to vaizdo ten negadintu

Comment

mano nuomone kauno valdzia tiesiog per silpnus kiausinius turejo 9ir galbut per didelius asmeninius poreikius ) kad priverstu VPM'a garaza po zeme statyt (kaip kad priverte Mega viaduka padaryt).

Bet cia visoj Lietuvoj tas pats, ir viadukas prie Megos yra bene vienintelis geras pavyzdys. Paziurekit i Akropoli Vilniuje, arba rubikono centrus prie pat akropolio - ten niekas net nesirengia is esmes investuot i infrastruktura.

Comment

Neturiu laiko knistis po tiek psl., bet ar matet sita vizulizacija?

Comment

Parašė Arunas Rodyti pranešimą
                                        mano nuomone kauno valdzia tiesiog per silpnus kiausinius turejo 9ir galbut per didelius asmeninius poreikius ) kad priverstu VPM'a garaza po zeme statyt (kaip kad priverte Mega viaduka padaryt).
                                        .
                                        Gal biski tu cia per stipriai del to kad nepriverte jo po zeme daryti. Cia priezastys visai kitos, po zeme jo niekaip neisejo daryti, nes jei pasidometu kauno miesto zemeliapiais(senais senais) suprastum kodel. O siaip tai as nemanau kad ten bus tas parkingas labai baisus, apkarstys balkonais reklamomis ir atrodys beveik kaip renderiuose

Comment

Parašė pauliezaz Rodyti pranešimą
                                          Neturiu laiko knistis po tiek psl., bet ar matet sita vizulizacija?
                                          Buvo šita vizualizacija, jau senai atšaukta, jokių valčių ir prieplaukos nebus. Tai nebėra prasmės ir garažo taip formint.

O šiaip dėl Akropolio. Šlykščiai nuteikia jų bulimija (persivalgymas). Taigi tie, kas sako, kad geriau pastatyti negalėjo, klysta. Aišku, galėjo. Tarp architektų juokelis toks sklando mįslės pavidalu: "Kaip užstatyt teritoriją 120 proc?" Daug kur reglamentuota, galima užstatyt tik 30 ar 70. Bet 120, tai reikškia, daugiau nei žemės yra? Tai va Akropolis Kaune taip ir pasielgė, o palildomi 20 proc. ir yra parkingas, pastatytas ant "oro" - Mindaugo prospekto, kuris jiems nepriklauso.

Galėjo restauruot senus namus, pastatyt daugiaaukštį parkingą sklypo gilumoje. Suderint viską su bažnyčios kontūru. Tada ir vaizdas nuo upės būtų visai kitas.

Vilniuje Akropolio bulimikai taip pat persiėdė Pradėjo statyt daugiaaukštį priestatą. Tai turi 6 ar 7 aukštų, nors leidimas buvo tik 2. Taigi nors Klaipėdoj Akropolis kaip dėžutė, bet vienintelėj vietoj kur sutvardė savo apetitą.

Comment

Working...
                                          X