Kodel galejo gi juos sulyginti su zeme na o is paprastu nieko neisiskirianciu medziagu tai garazas tik o seip kaip prekybos centrui tai normaliai plius tie patys idomus sprendimai su senais namais plius aisktele graziai sutvarkyta aplinka lygu ....
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno „Akropolis“
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąPažiūrėk į sienų apdailą, į stogą - nieko geresnio nei Vilniuj ar Klaipėdoj aš čia nematau,It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNa Kaune vietoj surūdijusios skardos sukabino klinkerį. Tiesa sakant dėl to vaizdas geresnis nepasidarė
Visa informacija apie fasadą čia:
http://www.laivorita.lt/lt/catalog/view/?id=33
klaipedos K ir D dengti ka pačia keramika, tik matmenys skiriasi. Taip pat Daugiabutis saules gatvej Kaune.Paskutinis taisė Nedas; 2006.10.06, 12:54.
Comment
-
Parašė rasuoleee Rodyti pranešimąnu toos statybos tai man kainuoja kokias 20 min...bo kol nusigauni i stoti tuo prospektu tai atsibosta stoviniuotMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Vakar is vieno draugo girdejau kad buvo minciu akropolio leda uzkelti ant parkingo virsaus
Pagalvojus, technologiskai tai imanoma, bet bet bet...
Bet mintis butu nebloga mmm???
Ciuozineji ir matai pro stiklines sienas senamiesti, centra, nemuno sala, arena, kurioje koks nors renginys vyksta...
Tik nepadarykit man uz sita ideja
Comment
-
Parašė eNjoy Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė GYARD-P Rodyti pranešimąVakar is vieno draugo girdejau kad buvo minciu akropolio leda uzkelti ant parkingo virsaus
Pagalvojus, technologiskai tai imanoma, bet bet bet...
Bet mintis butu nebloga mmm???
Ciuozineji ir matai pro stiklines sienas senamiesti, centra, nemuno sala, arena, kurioje koks nors renginys vyksta...
Tik nepadarykit man uz sita ideja
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąHexen as jau ten gal 5 kartus buvau paskutini karta sestadieni ;D
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąHexen as jau ten gal 5 kartus buvau paskutini karta sestadieni ;D
Ir dar jej netingi pazymek zemelapi si nama.. ir kaip ten uzsigaut (ta prasme pro kruia laiptine ir pan )
Comment
-
Parašė Audrius_17 Rodyti pranešimąKai namo gyventojei jus prades su sluotom vaikyt tai dar nuo stogo nukrisit Nerizikuokit
Comment
Comment