Oj blogaj Andriuj su gramatika o kiek ten juostų po garažu?
hm...db paziurek ak pats parasei.. rahsai" su gramatika Andriuj blogaij " ... Andriuj- ne kam , o kame ,..nurodo vieta ... blogaiJ ...ne su J o su I turetu but ... manau internete nereiketu del gramatikos kabinetis ..gal tiesiog i klavishus nepataikoma kartais ...
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
įsidrąsinau ir paprašiau dėdės, kad leistų man prieiti arčiau iš pradžių neleido, motyvuodamas, kad galiu gaut su plyta per galvą, bet kai patikinau, kad aš tik "biški", tai leido asfaltas buvo karštas, tai gerai, kad neprikepiau dar klausiau, kada paleis eismą po garažu, tai sakė pirmadienį o čia nuotraukytės
o kitoje upės pusėje, saloje, linksmai sau burzgė vikšrinis, toliau ruošdamas vietą arenai
Supaišė tas 4 juostas, bet vis tiek, bus siauriau nei prieš tai... O ir aukštis neperdidžiausias, tik tai ne kartą kas nors pataikys, kol pažeis konstrukcijas (kaip vilniuj pėsčiūjų vedukui), juk visi žemesni tiltai būna gerai nubalnoti...
Syryt pravaziavau po aikstele, tai su lengvuoju automobiliu vietos uzteko (nors ir susiaurintas pravaziavimas del dar atliekamu darbu). Tikrai placiau nei Megos "tuneliuke" Klaustrofobikai gali vaziuoti drasiai... Kai bus antra aiksteles puse gal vaizdelis pasikeis.
/\ jo, kol kas tai nelabai įmanoma dar susigaudyt kur kas bus vakar apipėdinęs jį iš kito galo buvau, bet kažkokių rimtų konturų dar neįžvelgiu, kad galėčiau pasakyt - va čia kinas, čia ledas ir t.t. nu tik kur maxima bus jau aišku
va ką tik iš neturėjimo ką veikt sumąsčiau pravažiuot po aikštele ir nenusivyliau tikrai, jausmas toks įdomus atrodo, varai sau ramiai plačiu prospektu ir staiga patenki į tunelį toks kontrastas suteikia gerų emocijų, o kai paleis eismą ir kita puse bus išvis
Šiandien:
Užvažiavimas į aikštelę, jei neklystu:
Palyginimui:
ir:
Fasado apdaila:
Gretimo pastato siena:
Tikėkimės statybos greit persikels ir į šį namuką:
Comment