Parašė batista
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno „Akropolis“
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
http://www.delfi.lt/archive/article.php?id=10596815
paskaiciau ir susimasciau... kaip turetu atrodyti tas Sofia Acropolis uz 1,7 milijardo...Occupation: igra na balalaikach v traktirach
Comment
-
Galetum pasiziuret, nereiketu net mastyt
http://www.akropolis.lt/lt/akropolis...rojects/sofijaVilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!
Comment
-
Parašė Bootsy Rodyti pranešimąhttp://www.delfi.lt/archive/article.php?id=10596815
paskaiciau ir susimasciau... kaip turetu atrodyti tas Sofia Acropolis uz 1,7 milijardo...
Comment
-
Naujos foto iš statybos:
http://www.akropolis.lt/lt/kaunas?item=73It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė batista Rodyti pranešimą/\ labai logiška mintis. jeigu rygoje ar sofijoje gali kelti milžiniškus akropolius, kodėl to negali daryti lietuvoje?
Comment
-
ačiū dėl dviračio idėja gera, nes man kastart vykstant fotkinti būna galvos skausmas kur auto palikti dažniausiai statau prie Karmelitų bažnyčios, tačiau vis sunkiau rasti prie jos privažiavimą dėl tamstos minėtų uždarytų gatvių Nes kaskart po paskaitų nuo centro pusės atvažiuoju
Beje... Vakar pramonės pr. Maximoje prajuokino skelbimas ant Ecco parduotuvės vitrinų... Skelbime rašoma, kad parduotvė užsidaro Rugsėjo 15d. nes išsikelia į AkropolįMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąačiū dėl dviračio idėja gera, nes man kastart vykstant fotkinti būna galvos skausmas kur auto palikti dažniausiai statau prie Karmelitų bažnyčios, tačiau vis sunkiau rasti prie jos privažiavimą dėl tamstos minėtų uždarytų gatvių Nes kaskart po paskaitų nuo centro pusės atvažiuoju
Beje... Vakar pramonės pr. Maximoje prajuokino skelbimas ant Ecco parduotuvės vitrinų... Skelbime rašoma, kad parduotvė užsidaro Rugsėjo 15d. nes išsikelia į Akropolį
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąVisada su dviračiu važiuoju. Kažkaip visai smagu, galima greitai visą Akropolį apvažiuot, tiksliau buvo galima apvažiuoti, nes dabar tai košmaras. Mindaugo prospektas sumažintas iki 2 (iš 7) juostų, tai nesiryžau juo važiuoti, šaligatvis krantinėj irgi perkastas, tai sugalvojau kad apvažiuosiu tą šaligatvį Nemuno sala. Bet neikaip neradau išvažiavimo + ten vyksta kažkoks žemių maišymas, įbridau į nemenką purvo sluoksnį. Tą minutę keistai galvoj skambėjo mintis "esu Kauno centre"Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąTie kasinėjimai ten jau berods keli meteliai vyksta
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąMhm. Nesuprantu aš ką jie ten daro... Ruošia aplinką Arenai?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Kalbant apie kamščius tai Mickevičiaus gatvės laikinas uždarymas tiesiog paralyžavo eismą Maironio gatvėje. Pavasarį ten greitai apsisukdavau norėdamas grįžti į Donelaičio gatvę ir nekildavo jokių problemų. Dabar norint atlikti tą patį manevrą reikia rinktis kitą maršrutą ar ilgai ir nuobodžiai stovėti kamštyjeMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė biesatis Rodyti pranešimąnu bet kas centro gatvėse dėsis kai atidarys tą "kolkozo" daržinę?
O Mickevičiaus ir Gedimino/Kaunakiemio sankryžas turėtų atidaryti po 2-3sav. (šiandiei KD rašo).It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
Comment