Parašė player
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno „Akropolis“
Collapse
X
-
Parašė MantazNepyk, bet tavo pasakymai kartais nei į tvorą, nei į mietą
Kai kas mano, kad "Akropolis" Kaune yra didelis savivaldybės klerkų nuopelnas, nes jie išdavė leidimą statyboms. Bet aš sakau, kad toks jų darbas! Jie pagaliau atliko savo darbą, nekaišiodami pagalių į ratus. Klausimas, ar tai yra didelis nuopelnas? Aš nematau čia nieko ypatingo. Savivaldybei dėkot galėsim tada, kai ji padarys kažką tikrai labai reikšminga. Sorry, bet tokio darbo aš neprisimenu. Čia būtų galima veltis į diskusijas apie nebaigtas kelių statybas, įvairius pažadas ir t.t. Bet jau nusibodo...
Comment
-
Parašė BerlinerTavo teisė taip manyti
Kai kas mano, kad "Akropolis" Kaune yra didelis savivaldybės klerkų nuopelnas, nes jie išdavė leidimą statyboms. Bet aš sakau, kad toks jų darbas! Jie pagaliau atliko savo darbą, nekaišiodami pagalių į ratus. Klausimas, ar tai yra didelis nuopelnas? Aš nematau čia nieko ypatingo. Savivaldybei dėkot galėsim tada, kai ji padarys kažką tikrai labai reikšminga. Sorry, bet tokio darbo aš neprisimenu. Čia būtų galima veltis į diskusijas apie nebaigtas kelių statybas, įvairius pažadas ir t.t. Bet jau nusibodo...
Comment
-
Galima viltis ir guostis tik vienu faktu, kad Kaunas yra išpardavinėjamas VP Marketui, o ne Rubiconui, nes dar brutaliau viską sunaikintų ir savo reikmėm panaudotų pusę miesto...
Nors VPM irgi nesismulkina... Pirmas smūgis buvo, kai niekingai miesto valdžia pardavė sklypą ir nugriovė senajį Žalgirio stadioną, vietoj kurio neišdygo naujas stadionas, o "Molas"... Dabar tas Akropolis miesto pacentrėj, neatsižvelgiant į niekieno nuomone, užgaubiantis prospektą savo bjauria aikštele... Klausimas vienas, kas bus toliau? Gal link 2010 metų bus pradėtas įgyvendinti projektas SuperFreeAvenuePOLIS, ir visa Laisvės alėja bus apgauta stogu ir taps didžiausiu Nekropoliu Lietuvoj?
Gal ir nusišnekėjau, bet tendencijos tokios...
Comment
-
Parašė kaunazGalima viltis ir guostis tik vienu faktu, kad Kaunas yra išpardavinėjamas VP Marketui, o ne Rubiconui, nes dar brutaliau viską sunaikintų ir savo reikmėm panaudotų pusę miesto...
Nors VPM irgi nesismulkina... Pirmas smūgis buvo, kai niekingai miesto valdžia pardavė sklypą ir nugriovė senajį Žalgirio stadioną, vietoj kurio neišdygo naujas stadionas, o "Molas"... Dabar tas Akropolis miesto pacentrėj, neatsižvelgiant į niekieno nuomone, užgaubiantis prospektą savo bjauria aikštele... Klausimas vienas, kas bus toliau? Gal link 2010 metų bus pradėtas įgyvendinti projektas SuperFreeAvenuePOLIS, ir visa Laisvės alėja bus apgauta stogu ir taps didžiausiu Nekropoliu Lietuvoj?
Gal ir nusišnekėjau, bet tendencijos tokios...Parašas :)
Comment
-
kiek žinau Molą Senukai su VPM finansavo, tačiau negaliu garantuoti 100%Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė RoadZinai kartais pasirodo man ,kad tu koks tai arsus socialdemokratas,ir bandai nuteikt zmones pries rinkimus ir kad vienintelis tavo tikslas siame forume tik smeizti kauno valdzia,kaip tarkime Andrius 17 snekedavo tik apie "Mega" ir dar truputi apie kitus PC,o tu sneki tik koks blogas Garbaravicius ir kaip viskas stovi ir kaip viskas blogai(truksta tik frazes:prie Ruso buvo geriau)o jei rimtai tai,nieks nesako kad musu valdzia ideali,bet ar girdedavai apie kitas valdzias bent ka nors?sutinku,sitie zada ir ne viska padaro,toli grazu!bet kazka jie daro,pazanga reikia dziaugtis...sako kokia valdzia tokie ir zmones taika!
Pažanga aš džiaugiuosi. Pavyzdžiui nauji autobusai tikrai labai puikūs - tylūs, patogūs, gražūs. Aleksoto tiltas visai neblogai atrodo, Čiurlionio tiltas irgi puikus. Yra gerų dalykų. Man tik kyla klausimas - ar viskas keičiasi į gera taip greitai, kaip norėtume?
Comment
Comment