Parašė Tomas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno „Akropolis“
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Buvau šiandien apsižvalgyti, padariau keletą nuotraukų:
Gedimino gatvė:
Būsimas įėjimas iš Gedimino gatvės:
Didelė panorama, todėl tik linkas:
http://img372.imageshack.us/img372/5...opolis22ir.jpg
Arenos statybų pradžia?:
Paskutinis taisė Berliner; 2006.06.22, 18:29.
Comment
-
Dekui, Berliner! Idomios nuotraukos. Man atrodo, kad viska pabaigus, as prisiminsiu su nostalgija situos vaizdelius. Megoj, pavyzdziui, statybos vaizdai man irgi labiau krauja kaitindavo nei galutinis varijantas. O cia dar taip idomiai atrodo restauruojami seni namai. Kai jau galutinai viska nublizgins ir apkabines visokiom reklamom, pasikeis ju dvasia. Na bet nieko, iprasim
Comment
-
Parašė TKODekui, Berliner! Idomios nuotraukos. Man atrodo, kad viska pabaigus, as prisiminsiu su nostalgija situos vaizdelius. Megoj, pavyzdziui, statybos vaizdai man irgi labiau krauja kaitindavo nei galutinis varijantas. O cia dar taip idomiai atrodo restauruojami seni namai. Kai jau galutinai viska nublizgins ir apkabines visokiom reklamom, pasikeis ju dvasia. Na bet nieko, iprasim
Man tie seni pastatai taip pat labai įdomūs... Lietuvoj tokio objekto tikrai dar nebuvo, tikėkimės ir Kaunas turės šį tą išskirtinio.
Comment
-
Parašė RokasMan rods Akropolis visai nesunkiai Megai nušluostys nosį
Jau sakiau daugiau niekad nevažiuosiu į Megos kiną. Ne dėl to, kad jis blogas, o dėl to, kad pusę laiko reikia skirt vien transportui. O Akropolis bus centre, visų labai gerai pasiekiamas. Aš net su dviračiu per kokias 25 minutes galėsiu atvažiuot.
Comment
-
Parašė batistareiktų vaizdų įdomu, ar liutas dar ilgai poilsiaus?..Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMERpapleškinčiau aš, nes kaip tik centre reikalų turiu, tik va smarkiai peršalau sedžiu namie 3 diena ir gydaus na pasveikus reikės vėl padaryt ekskursiją pro daugumą Kauno statomų objektų
Comment
-
Parašė Aug1zKaip čia taip sugebėjai? Bet kokiu atveju, lauksim nuotraukų, aš retokai pravažiuoju pro Mindaugo prospektą, tad pačiam įdomu.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment