Nu nieko naujo, po truputį stumiasi, ne ten tikrai ne arenos pradžia, tik komunikacijas atveda... Dėl arenos nieks neaišku, dar oficialios derybos net neprasidėjo, kiek girdėjau...
Dekui, Berliner! Idomios nuotraukos. Man atrodo, kad viska pabaigus, as prisiminsiu su nostalgija situos vaizdelius. Megoj, pavyzdziui, statybos vaizdai man irgi labiau krauja kaitindavo nei galutinis varijantas. O cia dar taip idomiai atrodo restauruojami seni namai. Kai jau galutinai viska nublizgins ir apkabines visokiom reklamom, pasikeis ju dvasia. Na bet nieko, iprasim
Nu nieko naujo, po truputį stumiasi, ne ten tikrai ne arenos pradžia, tik komunikacijas atveda... Dėl arenos nieks neaišku, dar oficialios derybos net neprasidėjo, kiek girdėjau...
Aisq Rodos arenos tex dar kelerius metus palaukti...
Dekui, Berliner! Idomios nuotraukos. Man atrodo, kad viska pabaigus, as prisiminsiu su nostalgija situos vaizdelius. Megoj, pavyzdziui, statybos vaizdai man irgi labiau krauja kaitindavo nei galutinis varijantas. O cia dar taip idomiai atrodo restauruojami seni namai. Kai jau galutinai viska nublizgins ir apkabines visokiom reklamom, pasikeis ju dvasia. Na bet nieko, iprasim
Man tie seni pastatai taip pat labai įdomūs... Lietuvoj tokio objekto tikrai dar nebuvo, tikėkimės ir Kaunas turės šį tą išskirtinio.
Man rods Akropolis visai nesunkiai Megai nušluostys nosį
Labai gali būt. Jis bus lengviau pasiekiamas nei Mega. Gyvenu Aleksote ir man į Megą nuvažiuot su autobusu užtrunka valandą! Su automobiliu į VLN akropolį greičiau išeina. Jei važiuočiau su mikrais išeitų greičiau, bet reikia persėst.
Jau sakiau daugiau niekad nevažiuosiu į Megos kiną. Ne dėl to, kad jis blogas, o dėl to, kad pusę laiko reikia skirt vien transportui. O Akropolis bus centre, visų labai gerai pasiekiamas. Aš net su dviračiu per kokias 25 minutes galėsiu atvažiuot.
/\
Toj vietoj kur buvo tie kreivi poliai, vyksta gan intensyvųs darbai. Kažką grežioja, stambius polius kažkokius kiša, o likusi Akropolio dalis gan sparčiai pasistūmėjo į priekį
reiktų vaizdų įdomu, ar liutas dar ilgai poilsiaus?..
papleškinčiau aš, nes kaip tik centre reikalų turiu, tik va smarkiai peršalau sedžiu namie 3 diena ir gydaus na pasveikus reikės vėl padaryt ekskursiją pro daugumą Kauno statomų objektų
papleškinčiau aš, nes kaip tik centre reikalų turiu, tik va smarkiai peršalau sedžiu namie 3 diena ir gydaus na pasveikus reikės vėl padaryt ekskursiją pro daugumą Kauno statomų objektų
Kaip čia taip sugebėjai? Bet kokiu atveju, lauksim nuotraukų, aš retokai pravažiuoju pro Mindaugo prospektą, tad pačiam įdomu.
Kaip čia taip sugebėjai? Bet kokiu atveju, lauksim nuotraukų, aš retokai pravažiuoju pro Mindaugo prospektą, tad pačiam įdomu.
visas šeštadienis kašės lauke su skaudančia gerkle + ledinis alus poto ir per savo durną galvą dabar turiu tokius orus per langą stebėt na bet gal 5adienį pasidarysiu šventė, išlysiu į lauką papleškint statinių, nes jau pačiam įdomu kas kur kaip
Šeštadienį gal aš Kaune apsilankysiu, tik dar neaišku, kiek laiko turėsiu papleškinimams. Jei kas nors norėtų susitikti, išgerti kokio alaus, tuomet rašykit man į AŽ dėžutę
Comment