Pries metus laiko buvo Kauno dienoj rasyta kad vaziuojent i Vilniaus puse iskils Maxima Baze ir Ermitazas bet ziuriu sios kalbos nutilo . Va jeigu tikrai pastatytu kitoj pusej dar si centriuka va tada tai jau butu prekybininkams velneva
va prieš maždaug pusvalandį buvau ten tai gatvėj kažką matavo žmonės aikštelės darbai nestovi o šiaip tai įspūdingai atrodo statybų aikštelė
O as siandien vaziuodamas pro sali maciau, kad uztvertoj prospekto pusej isgreztos jau duobes kazkokios. Bet jei jos skirtos parkingo poliams, tai tada dauguma pirciu ant ezeru krantu ant storesniu poliu stovi
Kaip jūs čia nustatot didžiausias statybų aikšteles ? pagal kranų, darbininkų skaičių, ar pagal pačios statybvietės plotą ?
Pernai tai buvo Mega.
Kai Klp statė akropolį, darbininkų sk. jei neklystu, buvo keli tūkst. Plotas taip pat didesnis už Megos, o dar šalia taikos pr. platino iki 10 juostų. Kranų buvo taip pat labai daug
Ištryniau kelis pranešimus, kurie neatitiko čia diskutuojamos temos. Ir vėl tie patys "kieno ilgesnis" ginčai. Tai galit išsiaiškint ir kitokiais būdais: asmeninėmis žinutėmis ar el. laiškais, gal tai peraugs į kažką konstruktyvesnio. O jei ir vėl pradėsite čia tuos ginčus, tai kiekvienas asmeniškai gausite po "liniuote savo ilgio išmatavimui"...
Ištryniau kelis pranešimus, kurie neatitiko čia diskutuojamos temos. Ir vėl tie patys "kieno ilgesnis" ginčai. Tai galit išsiaiškint ir kitokiais būdais: asmeninėmis žinutėmis ar el. laiškais, gal tai peraugs į kažką konstruktyvesnio. O jei ir vėl pradėsite čia tuos ginčus, tai kiekvienas asmeniškai gausite po "liniuote savo ilgio išmatavimui"...
Man tavo laisvo zodzio supratimas nepatinka cia tau ne kokia nors Baltarusija
Pritariu Rastamanui. 99 jau ne pirmą kartą naudojasi savo administratoriaus padėtimi ne ten kur reikia. Savo nuomonės išreiškimas dar ne forumo taisyklių pažeidimas kiek suprantu. Ir jeigu pranešimai "offtopic" tai geriau reikėtu juos perkelti į labiau atitinkančią temą (arba sukurti naują) o ne paprasčiausiai ištrinti juos
Man tavo laisvo zodzio supratimas nepatinka cia tau ne kokia nors Baltarusija
čia tau ne delfi komentarai ir ne IRC, temos pavadinimas gan aiškus "Kauno "Akropolis"" ir visos kitos blevyzgos, nesusijusios su tema čia nereikalingos. Jei tarkim man įdomi ši tema, tai kokio velnio man per 3 puslapius skaityt kažkokius beverčius veblenimus apie kažkieno pranašumus ar kreivą nuomonę.
Forumo Miestai ir architektūra savininkai turi teisę redaguoti, šalinti ar uždaryti bet kurią temą ar pranešimą, be jokios pateisinamos priežasties.
Comment