Parkingas bus. 3 ausktu, ilgis apie 200 m. plotis apie 100 m., bus virs Karaliaus M. prospekto. atrodyt turetu gana ispudingai. Siaip jau neuzilgo turetu pradet ji montuot. Bet keik zianu jie turi kaskokiu bedu del kelio uzdarymo ir po Prospektu kadaise buvusiai prieplauka
Parkingas bus. 3 ausktu, ilgis apie 200 m. plotis apie 100 m., bus virs Karaliaus M. prospekto. atrodyt turetu gana ispudingai. Siaip jau neuzilgo turetu pradet ji montuot. Bet keik zianu jie turi kaskokiu bedu del kelio uzdarymo ir po Prospektu kadaise buvusiai prieplauka
sveikas atvykęs čia jua konkrečios žinios? niekas nebegali kišt pagalių į ratus šiam projektui? Na su tokiais išmatavimais turėtų but įspūdingas vaizdas
turetu atrodyt super tada tik va vel visokios bedos...ta transporto arterija uzdarius tai nekas turbut butu...kur masinos pasides? o tiesa,kokia dar prieplauka ten buvus? kaip ja is ten isdangino ir kodel dabar ji problemas ten sudaro?
Cia as tokius kaip ir gandus kaip ir ne girdejau, kad kadaise (senai, senai) ten busvusi kaskokia prieplauka. O kaip kas istikro ten buvo tai ir neteko nei kur skaityt nei matyt jokiu pavaieksliuku
Grazu, daug kranu, ipac pirmoje nuotraukoje , glosto sirdi toks vaizdelis... Na o pats akropolis, tai nesakyciau, kad po biski kyla, seip tai labai jau greit cia jis kyla...
Kazkada girdėjau kad projekte buvo siūloma padaryti Griunvaldo gatvės galiuką prie Akropolio pėsčiujų zona, net stogą virš gatvės padaryti. Tik savivaldybė nesutiko. Gal kas žinot (jei taip buvo...) koks sprendimas??
Kazkada girdėjau kad projekte buvo siūloma padaryti Griunvaldo gatvės galiuką prie Akropolio pėsčiujų zona, net stogą virš gatvės padaryti. Tik savivaldybė nesutiko. Gal kas žinot (jei taip buvo...) koks sprendimas??
O prie ko čia savivaldybė ir nesutikimas?
Kaip suprantu būtent toks sprendimas ir yra realizuojamas.
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
griautų jie greičiau tą šlykštų namuką, man jis nepatinka, bet gali likti po stogu... Ir man labai įdomu kaip jie žada sniegą nuo stiklinio stogo valyt...
Ribojamas eismas Karaliaus Mindaugo prospekto ruože
Vykstant pirmajam prekybos – paslaugų centro “Akropolis” ir automobilių stovėjimo aikštelės virš Karaliaus Mindaugo prospekto statybos etapui, Kauno m. savivaldybės administracijos direktoriaus Arūno Keserausko įsakymu Nr. A-1036 nuo kovo 28 iki liepos 30 dienos apribojamas transporto eismas Karaliaus Mindaugo prospekto ruože tarp A.Mickevičiaus ir Kaunakiemio gatvių. Eismas vyks ne keturiomis, o dviem juostomis.
Puiku! Ta prasme, kad parkinga statyt prades, nes labai laukiu ir noriu pamatyt, kaip tai atrodys...
va va... ir man džiugu beto ten niekad kamščių nebūna, tai manau ir perpus sumažinus jų neatsiras o šiaip tai aš visvien visada varau per Donelaičio į parodos arba per Vytauto prospektą į Baršausko tai manęs tai nepalies
/ tai kad visi kiti sako kad ten baisus kamsciai buna...nors as kiek kartu esu vaziaves tuo prospektu tai eismas ten labai neintensyvus...kaip taip kardinaliai viskas per pika pasikeicia?
Comment